Ny vecka

Hej fina❤

Hoppas helgen varit bra och att ni överlevt första arbetsdagen. 
Måndag och äntligen barnvecka för min del. Härligt! Min familj med fyra ungdomar är på plats och det är precis så som det ska vara. 
På torsdag är det studentbal för Rasmus. Fracken är hemma och ni kan tro att jag har en fin kille. Jisses, vad stolt jag är. Lovar Er bilder😊


Båda mina killar är så otroligt fina, ödmjuka och trygga i sig själva. Känner en sådan tacksamhet över det, så hjärtat nästan svämmar över..... 




Tror att min och deras fars relation är grunden till allt. Vi pratar med varann men aldrig om varann. Vi diskuterar allt som har med barnen att göra för att fatta beslut tillsammans. 
Jag kan ärligt säga att jag kunde inte önska mig en bättre pappa till mina barn. Känns som vi lyckats fantastiskt bra med våra killar och utan Vårat samarbete tror jag det hade varit svårt. Jag vet att vi är lyckligt lottade som har det här tillsammans men.... Det är vad vi vuxna gör det till i en separation. Fokus ska vara på vad som är bäst för barnen, då får man vackert lägga allt annat åt sidan. Det är iaf min filosofi. 

Nej nu är det Nattis här hemma. 


Hörs snart igen. 
Kram på Er❤



RSS 2.0