Galna dagar.....

Hej Hopp på Er!



Oj, oj vilka dagar det är! Känner mig än en gång som den där lilla duracellkaninen som springer omkring och försöker få nån slags struktur på allt;)) Jag har ungerfär 1 MILJON tankar i huvudet just nu! I natt fick jag t o m gå upp och skriva ner lite av funderingarna...Hmmm...Inte bra, jag vet! Men bara den här veckan är avklarad så ska jag försöka att varva ner lite.
Jag har i alla fall kunnat bocka av lite på min låånga lista i dag. Biljetter, skor, kuvertväska, örhängen, hårprodukter och en massa småsaker. Nu är det bara det roliga kvar....att packa!!! Önskar att någon kunde komma hit och hjälpa mig! Jag tar ALLTID med mig för mycket *Ler*

I morgon efter jobbet åker jag till Helena i Karlskoga så det Måste vara klart i dag! Känns som att det kan bli sent....i kväll igen. Åhh, vad jag skulle behöva Massor av sömn just nu! Men, men...det får jag ta sen ;))



Det fick bli ett par praktiska vardags skor i dag :=) Bra klack att gå i...Me like! Jag och Helena ska ju kolla på festskor på Torsdag, gissa om det ska bli kul! *Längtar*

Nej, nu lär jag sätta lite fart här hemma. Potatisen är klar på spisen, i kväll blir det sill och potatis, som jag Älskar! Jag får passa på när inte killarna är här;))

Ha en strålande kväll fina Ni! *Kramis*

God Tisdag!

God Morgon fina Ni!

Veckan har kört i gång och gårdagen gick i 120.... Så min Måndag gick riktigt bra trots att barnen har pappavecka nu:=) Väldigt rörigt på jobbet med en massa irriterande moment...*grrr* I går var jag montör av nya ställ till butiken, gick sådär....men med lite tålamod (och våld;) så ordnade det sig till slut;)) 

Gårdagkvällen blev till att boka biljetter, maila, blogga, sms:a, prata i telefon, laga mat och få koll på allt till helgen :=) Skönt att få sånt gjort när barnen ändå inte är här.



I dag har jag en bra dag.
Jag känner mig stark, modig och jag har tillit till mig själv.
I dag klarar jag allt.
Jag känner mig lugn, avslappnad och jag kan hantera saker
som dyker upp på ett självklart och säkert sätt.
Jag känner mig ödmjuk och tacksam för det jag har och
jag älskar livet.
I dag ska jag göra andra i min omgivning glada, för att jag
mår bra av det.
Jag lever i nuet, gör precis det jag vill göra - för att jag är värd
det.


Som ni kanske märkt så gillar jag små verser, dikter och kloka ord om livet....., som jag gärna delar med mig till Er... *Ler*

Ha nu en strålande dag!! *MorgonKram*

Svar till Louise och "L"

Nej, ingen av mina killar har någon egen blogg Louise. Dom tycker nog att det räcker till med min;))) Nej, då...intresset finns inte där för någon av dom.

Här kommer en bild på Rasmus och Matilda "L"....



♥ Dom är verkligen jättefina ihop ♥
Matilda är en toppenfin tjej som jag tycker väldigt mycket om att ha här hemma. Dom är riktigt sociala och kan sitta och prata med mig om stort och smått.   *Kärlek*

Svar till Meg.

Vilket stjärntecken är jag född i ? Jo....




Jungfrun har en flitig och arbetsam natur, ja man skulle kunna kalla henne för en perfektionist. Jungfrur har ett kontrollbehov som gör att de skapar rutiner och planerar på ett sådant sätt att de kan vara säkra på att ha koll på situationen. Detta betyder att en jungfru oftast har det snyggt och städat kring sig, men även att de har en viss ordning på allt i livet. De kastar sig inte huvudstupa in i en situation och kan ibland upplevas som reserverade då de är försiktiga att ge sig in i nya situationer. Men en jungfru är ofta en väldigt trevlig och social person när man väl lär känna henne.

En jungfru har ofta en stor självtillit, får saker gjorda och är ofta klok och duktig på att lösa problem. Jungfrun kan ha svårt för oföretagsamma personer.

 En jungfru är noga med detaljer, kanske lite för noga ibland skulle nog en del säga. Dessutom kan de ställa lite väl höga krav på sig själva ibland, men även på sin omgivning.



Jag vet inte om jag tror så mycket på horoskop...visst stämmer det ibland men det är nog bara tillfälligheter. Hur man är som människa om man är född i ett visst tecken kan också stämma bitvis.
Jag är född två månader för tidigt så jag är ingen "riktig" Jungfru...;)) Därför är det väl mycket i texten ovan jag inte känner igen mig i hur jag är som person, men visst finns det saker som stämmer;)))
Tror Ni på sånt här??


Beautiful Day



En utav mina absoluta favorit låtar! Vilken text! Det är Kärlek det ♥ Tänk att vakna upp till det en tidig Måndagmorgon....Mmmmm.....
Önskar Er en Beautiful Day.

Hektisk dag

God Kväll på Er!

Oj, vilken dag det har varit. Fullt upp! Städa, tvätta, packa väskor inför pappavecka, laga mat, skjutsa, hämta och kolla in matcher. Dagen har verkligen rusat fram! Ingen vilosöndag här heller...;)))

Därför blev det en riktig fuskarkväll....Familjepizza ur kartong.....Hi hi....men åhh vad skönt!

Linus och hans lag förlorade riktigt stort i dag...trist för killarna! Känns ju alltid bättre att komma hem med vinst:=) Nu kör innebandy säsongen i gång för hans del och han riktigt längtar. Det är väl så i slutet på fotbolls säsongen att det känns lite tungt, så det blir bra med ett "sportbyte"...

Rasmus gjorde en strålande insats i U-laget i dag...om man nu frågar mamman;)) Nej, då...det blev ett assist till 2-2 målet, vilket även blev slutresultataet. Han var riktigt nära att få sätta dit den ett par gånger, så riktigt bra jobbat!



Hi hi...mina galna tonåringar tokar sig....men söta är dom *Ler*
Vilka samtal vi kan ha runt matbordet! Verkligen om ALLT möjligt. Som vanligt en riktigt trevlig stund på dagen :=)

Nu blir det en tidig kväll för min del.
Ny vecka och en MASSA nya utmaningar...!!!!

*NattisKram*

Söndag

Hej fina Ni!

Så var det Söndag igen och helgen har som vanligt rusat i väg.....Regnet öser ner och det är helt igenmulet...Höst!! 
I går var det dax för mig att ansvara för kiosken på A-lagets hemmamatch tillsammans med Lilian.



Det blev några fika och korvsugna fotbollsfantaster i pausen. ÖIS vann med 3-1 Islingby så det var ju riktigt roligt!
Medans jag fick vara "kiosktjej" några timmar så var äldsta sonen på shoppingtur i Stockholm. Han och tre kompisar tog en daxtur för att göra av med sommarjobbs pengarna;))  Det var det Rasmus vill göra mest av allt med sina egentjänade pengar....Shoppa loss! *Hi hi*....undra vem han har ärvt det av.....??



Gissa om han var nöjd när han kom hem och fick visa vad han hittat! *Mammas kille* ;)))
Jag var mest orolig att dom där förvirrade tonåringarna skulle hitta/hinna med bussen hem...men det gick ju bra och dom verkar ha haft en riktig toppendag i den stora staden:)

I dag är det matchdag för båda killarna. Rasmus har fått chansen att spela med U-laget i dag så det ska bli riktigt spännande att se!

Ha en strålande Söndag! *Kramis*

Svar på frågor.


Har dina barns pappa någon ny?
VIlka länder har du varit och semestrat på? Vilket är ditt favoritland förutom Sverige?
Varför kan inte Madde hänga med på kristallen?
Oj det blev endel frågor där. Ha det bra!
Kram Annie
Hej Annie.
Nej, barnens pappa har ingen ny, iaf inte än;) Jag hoppas att han kommer att träffa en underbar kvinna för det är han såå värd! Han är en toppenkille och pappa :=)
Jag har semestrat i Grekland, Turkiet, Frankrikes riviera, Paris, Spanien, Malta och givetvis på en massa guldställen här i Sverige.
Mitt favoritland måste jag nog säga är Grekland :=)
Madde valde att stanna hemma med sin nya och stora kärlek Niclas, vilket jag förstår till 100%, men hon kommer att vara saknad!!
Ha det bra Annie och Kram på Dig!


Hmm det här var ju svårt att komma på något :)

-Säg att du är ensam hemma en fredag/lördag inga barn, vad gör du helst? (förutom sakna barnen då:))

-Bästa minnet? Om man bortser från när dina barn kom till världen :)

-Favorit färg?

Han mysig lördag själv nu :)) /Berth
Jag passar på att träffa mina fina vänner! Laga mat tillsammans eller kura upp i soffan till någon bra film. Kan även vara skönt att bara vara själv också, det behövs ibland:)
Bästa minnet måste jag säga är förra sommaren med Ensam mamma gänget. Det är ju verkligen ett minne för livet *Ler*
Jag är ju väldigt svag för svart....
Ha en fortsatt fin dag! Kram//Ulrika:)



köper du alla dina kläder på lindex ?
Nej, inte allt. Jag är lite "otrogen" i bland....Gillar b.l.a HM, Gina Tricot, MQ, Bik Bok... men visst blir det mest Lindexkläder, det kan jag erkänna ;)




Du är fortfarande tsm med han den killen du träffa när du var med i programmet förra året? :)//Caroline
Hej Caroline!
Nej, det är jag inte, men vi är i dag mycket goda vänner som delar något alldeles speciellt tillsammans:=) *Kramis*




Var du och barnens pappa gifta? Om ni var det, hade vi inte kunnat få se en
bild på din klänning då? :D //Ulrika
Ja, vi var gifta. Efter 8 år tillsammans så gifte vi oss när jag var 23 år. Jag var då gravid i 4 månaden med Linus:=) Vi var gifta i 9 år. Bilden är väl inte den bästa....och tänk på att det var 12 år sedan! Hi hi...jisses...det var ett tag sedan jag kollade på dom här korten;))) Herregud vilken frisyr!!! *fniss* Kram till Dig!


Vad har du för utbildning/utbildningar? :) //Tea
Hej Tea. Jag är faktiskt utbildad barnskötare i grund och botten. Jag har alltid gillat barn, och trivdes väldigt bra att jobba med det under några år :=) Sen är jag utbildad dekoratör inom Lindex, världens Bästa jobb!!! *Kram*



Hej! Här kmr lite frågor :)
Har du alls någon kontakt med Lasse fortfarande elr ?
Har du några bra tips på olika stickade varma/sköna vinter tröjor som ni har vid Lindex? (Skulle så gärna vilja ha ny vintertröjor som är varma)
ps. din blogg är super bra, läser den varje dag :) // Manda
Hej på Dig Manda. Jag och Lasse pratar med varann minst en gång i veckan och försöker att ses nån gång då och då. Han är verkligen en människa jag vill behålla i mitt liv som en mycket god vän! Vi börjar få in en massa härliga stickade plagg på Lindex nu, så håll utkik så ska jag blogga lite om det i veckan :=) Kul att Du gillar min blogg! *Ler* Kram till Dig!
 


hur gamla är din barn? vilket år är de födda? :) supersöta.//Ida
Hej på Dig Ida! Min Rasmus är född -95 och har fyllt 15 och Linus är född -98 och är nu 12 år. Givetvis så tycker jag att dom är sötast i världen;))) *Kramis*




vad heter din kompis nya son?:)
Han ska heta Neo....gulligt va? :=)


Hej Ulrica ! :) Tack för en skit bra blogg verkligen ! :) läser den varje dag och tröttnar alldrig typ ! :) skit bra är den helt enkelt ! :) nu till mina frågor ! :)
1: Dejtar du någon idag ? :)
2: Det skulle vara jätteroligt om du la ut en videoblogg non gång ska du det ? :)
3: Har du bra kontakt med Lasse nu ? :)
4 : Finns det någon chans att det kulle bli du och Lasse igen ? :)
5: Varför gjorde du och Lasse slut ? :)

Ha det nu så bra ! :) KRAAAMMM ! :) /Louise
Kul att Du gillar min blogg Louise! Vad glad jag blir *Ler*
Nej, jag dejtar ingen i dag...väntar fortfarande på Han med stort H.;))
Det kanske jag kan försöka få till nån gång...med lite hjälp så ska det nog kunna gå;))
Jag och Lasse har superbra kontakt och det är jag glad för. Han är en fantastisk människa och god vän:=)
Nej, i dagsläget så är vi bara vänner...vilket båda han och jag är glada för.
Ja, du....det fanns många orsaker. Dels avståndet, sen att träffas i smyg under hela hösten och vintern slet ganska hårt. Det var en märklig resa att träffas under dom förutsättningarna vi gjorde....nu kan man inte bara skylla på det men jag tror att det kanske hade slutat annorlunda om vi träffats på andra grunder...
Allt gott till Dig!! *Kraam*


Är det din riktiga hårfärg eller har du färgat? :) /Elin
Jag är brunhårig Elin men slänger i en mörkbrun tonong då och då. Trivs bra i den här mörka färgen. Kram till Dig!



Oj vad roligt med alla frågor! *Ler*
Tack till Er alla!
Ha nu en underbar Lördagkväll så hörs vi snart igen!
Massa Varma Kramar till Er!





Frågestund!



Tänkte att det vore kul med en lite frågestund såhär under helgen...... Fråga vad Ni vill så svarar jag i nästa inlägg :=)

Ha en fantastisk Lördag fina Ni!

Fredagsmyyys

Äntligen Fredagkväll!!!!

Åhh, så skönt!!! Efter en totalt galen vecka så är det ganska skönt med helg!
Gissa om veckan varit totalt förvirrande....allra helst efter samtalet som kom i veckan.... I dag gick jag t.o.m hem en timme tidagare än jag skulle...Hmmmm....min kollega ringde mig vid tre och frågade när slutade. "Två sa jag glatt" Nja, sa Fanny, du slutar tre i dag. *Hi hi* Ja, ja....förvirringen är total:)))



I kväll blir det tacos och en Massa myys :=) Vad ska ni göra? Fredagsmys eller?? ;)

Ha en Underbar kväll!!!! Massa Kramar till Er!

Fullt ös!!

Whhiii....vilken dag!

Oj, vilket drag vi har i butiken i dag!!! Härligt!!



Ha, ha....ser liite småstressad ut....Vilket jag är också! Har Massa saker jag vill hinna klart med innan jag går hem klockan två....*puhh* Vi började dagen med personalmöte, som jag höll i. Jag visade höstens trender och en massa fina inspiriationsbilder. Alltid lika kul!
Här har jag tunika (399:-) och kofta (399:-)...allt från Lindex *Ler*

Nu lär jag rusa vidare men vi hörs senare fina Ni!
Ha en toppenbra Fredag!!!! Le!!!!

Fredag!



Helt otroligt att det redan är Fredag! Vart tog veckan vägen??
Jag slutar redan klockan två i dag och det känns riktigt skönt! Jag har sagt det förr, men säger det igen....



Fredag är Bästa, Bästa dagen!

Det härliga med hösten är att man kan kura i hop sig i soffan med en Massa ljus, tacos, någon bra film och bara mysa med sina Bästa....*Ler*

Ha nu en strålande dag!!


Helena och jag



Om en vecka är det dax att bege sig till Stockholm för Kristallengalan. Det ska bli riktigt roligt! Madde kunde tyvärr inte följa med...:( Kommer sakna Dig MASSOR gumman!!!!



Redan på Onsdagkväll kommer jag att åka till Helena i Karlskoga.
Vi ska ha en riktig heldag på Torsdagen tillsammans... *Ler* Vi ska fixa naglar hos Marielle på Professional nails, sen ska vi bli fina i håret på Bomans hårsalong....Mmmm....vad härligt att få bli lite ompysslad :=)
Klänningar ska vi prova ut på Bröllopspalatset i Degerfors, sen kommer det Bästa..... Skor!!! En tjej som heter Anna designar sina egna Cheeky May skor och jag lovar....dom är helt Underbara!!! Gissa om jag kommer att vara i sjunde himlen;)))))



Det kommer att bli några riktigt roliga dagar kan jag lova! Jag tänker dessutom stanna kvar i Stockholm och passa på att hälsa på min Jossan, så det blir en helhelg *Ler* 

Ha det gott så länge!

Lunchdax

God Lunch på Er!

Hoppas ni har det bra där ute! Här är det regn, regn och åter regn....Riktigt höstväder med andra ord.
I dag rullar det på som vanligt i butiken utan en massa missöden....vi får hålla tummarna att det fortsätter så;))
Lönen kommer för vissa i dag så det blir till att hjälpa kunder att hitta det dom söker. Riktigt roliga dagar när det rör på sig och man har tiden att hjälpa till *Ler*



Trots hösten, så åkte sommarlinnet (249:- Lindex) på. Men med svart en sjalkofta (299:- Lindex), slimmade jeans (299:- Lindex) och prickiga pumps ( tror det var på skohuset...199:-) så känns det som en kombination av höst och sommar :=) Vilket det ju faktiskt är.

Ha en fortsatt underbar dag så hörs vi till kvällen. *Kramen*

Ord på vägen....



Dagen i Dag

Dagen idag är en märklig dag
Den är Din

Dagen igår föll ur Dina händer
Den kan inte få något annat innehåll
än Du redan gett den

Dagen i morgon har Du inte fått
något löfte om

Men dagen idag har Du, det är det
enda Du kan vara säker på
Den kan Du fylla med vad Du vill
Använd Dig av det

Idag kan Du glädja en människa
Idag kan Du hjälpa en annan
Idag kan Du leva så, att kanske en
annan ikväll kan tacka Dig för att Du finns till

Dagen idag är en betydelsefull dag
Den är Din.

Ville ge Er lite ord på vägen såhär en Torsdag morgon.... Ta vara på dagen och gör det Bästa av den, må som Du förtjänar....alltså Bäst!

Kärlek//Ulrika:)

Mysig eftermiddag

Hej på Er!

*Puhhh* Vilken dag! Ni vet när det händer så mycket saker så att tankarna bara far kors och tvärs....total förvirring kallas det visst ;)) Det är precis som att när en sak händer så rullar det bara på. Jag hade inte blivit förvånad om så en bomb föll ner i dag kan jag säga. Nu är iaf dagen snart slut och det känns inte helt fel, är dödens trött! Jag bara Måste försöka att komma i säng i tid i kväll....Lättare sagt än gjort;)



I dag fick killarna träffa den nya lilla prinsen. Han såg så pytteliten ut i Rasmus stora famn *Ler*
Såå mysigt! Känns verkligen som år och dar sedan jag hade ett sånt litet knytte att ta hand om men när man väl håller den här nya lilla människan  i sin famn så är det som att kroppen och hjärtat kommer i håg exakt hur det var och man kan inte annat än att njuta:=)

Här hemma blir det ibland två middagar per kväll. Först laddning innan match, sen döhungrig efter match.....gäller att ha fantasi;)

Nu blir det att stänga av datorn och ta en tidig kväll, hoppas sömnen blir bättre än i går.... Tankarna snurrar fortfarande, men nu känns det bara spännande och kul!! :=) Vill berätta, men kan inte än....

Sussa gott fina Ni! Hörs i morgon. *Nattis Kram*

KAOS!

Oj, vilken dag!!
Löningsdag och mycket kunder i butiken som vill shoppa massor! Vad händer...jo byggarna sågar av ett avloppsrör ovanför provrummen så det fullkomligen forsar vatten.....*Panik*.....Hur kul tror ni det vattnet luktar...inte hallon kan jag säga;) Blääää!!!!
Kassorna lade av och kunder ville ha hjälp. Kan man klona sig??
Precis som att jag inte var nog förvirrad efter gårdagens samtal....;))

Ja, ja...bara att ta en sak i taget. Blev ett snabbt inlägg såhär på lunchen.
Återkommer i kväll. Jag och killarna ska upp till Cecilia och hälsa på lillskrutten efter jobbet *Ler*
Sen är det matchdax så dagen kommer att rulla på i 120.

Bästa dagen till Er!

Spännande....



I går fick jag ett otroligt spännande samtal kan jag säga *Ler*
Har sovit lite halvdåligt i natt med drömmar om.......hmmmm.......
Jisses, känner mig lite förvirrad fortfarande ;))

Lovar att berätta mer när jag kan, men det känns riktigt roligt
och som en spännande utmaning.

Kraaaam till Er!

Mina killar.....

Jag bara går omkring och småmyser här hemma nu när mina killar har kommit...Allt är som det ska igen:=) Vardagen blir såå mycket bättre och lättare när jag har dom omkring mig.



Det är ju så att ju större killarna blir desto fler saker har dom att göra. Med andra ord så sitter dom inte direkt hemma och håller mamman i handen;))
Det är så mycket blandade känslor....en del av mig kan känna en sorg över att åren gått så fort och att dom är på väg att bli vuxna, men samtidigt så är det ju Precis såhär det ska vara. Då känner jag en enorm stolthet och glädje över hur fina killar jag och pappan lyckats uppfostra.



Det absolut viktigaste för mig, när dagarna ser ut som dom gör, är middagen! Att få sitta ner tillsammans varje kväll och prata igenom dagen som gått i lugn och ro.
 
I kväll satt jag och Rasmus och pratade om gymnasiet...som han börjar om ett år. Han är inställd på att söka fotbollsgymnasium och det lär han göra redan den här terminen. Det som känns som en tagg i hjärtat och overkligt att förstå, är att då måste han flytta!! *Huuah* säger jag bara! Vill inte ens tänka tanken.... Givetvis stöttar jag honom om det är det han brinner för, då gäller det att lägga sina egna känslor och sin egen egoism åt sidan. Inte det lättaste.

Jag kan verkligen inte säga något då jag själv flyttade från mamma och pappa när jag var 15 år, då var man ju stor! Hi hi...ja kära nån...vad visste jag då.... Men han lär få breda sina vingar och prova att flyga, jag kommer alltid att finnas där att ta emot honom om han faller ♥ 

Bästa dagen till Er!


Dagens...

God Lunch på Er!

Hoppas Ni haft en bra dag hittills :=) Här öser regnet ner och det är en riktig höstdag.
I dag är det dax att göra nya fina skyltfönster...alltid lika kul! Men i dag var det mer tålamodskrävande än vanligt så en lunchrast just nu kändes Helt rätt;)))



Randig kofta 299:- och sjal 129:- från min butik givetvis;). Bra jobbarkläder nu när det börjar på att bli lite kyligare.

Dax att ta sig an fönstret igen....*det här kommer att gå bra...* Positivt tänkande!

Ha en fortsatt fin dag. *Kramen*

God Tisdag



Många kloka ord såhär på en Tisdagsmorgon....och väldigt sanna.
Det gäller att ta vara på det man har här i livet och göra det Bästa av det, inte se till allt man Inte har.
Jag har inte den nyaste bilen, den senaste mobilen eller en flådig lägenhet...men det jag har i mitt liv, är Såå mycket mera värt än allt det där.....

Önskar Er en strålande dag! *Morgon Kram*

Mirakel.....

Jag bara kunde inte hålla mig från att svänga förbi min Cecilia efter jobbet i dag *Ler* Tänk, en alldeles ny liten människa som dom fått att ta hand om och att älska....är inte det ett mirakel så säg!



Visst är han liten! Det verkligen lyser av stolthet och mammakärlek om Cecilia. Såå fina♥



Den lilla prinsen är bara 3 dygn gammal här....man kan nästan inte fatta att han låg i Cecilias mage alldeles nyss, och nu är han här, och är sådär perfekt som bara en nyfödd kan vara.



Gissa om det är en stolt storebror! Det var viktigt att lillebror fick en egen kanin att mysa med :=)



Åhh...vilken härlig känsla det är att få hålla en alldeles oförstörd och ny liten bebis i sin famn, man kan inte sluta att titta. 

 

En längtan, en lycka, ett barn, ett hopp
en gåva från himmelen jag just har fått.
Två händer, två fötter, ett ansikte så sött
ett efterlängtat litet barn jag just har fött.

Ett skrik, ett skratt, en kropp så varm
ett vackert litet barn jag håller i min arm.
Ett hjärta, en själ, ett helt nytt liv
ett barn som ska ta världen med flera små kliv.

Ensam, vilsen och lite rädd ibland
i mörkret du famlar efter en hand.
Sorgen och glädjen följer dina spår
livserfarenheten är följden du får.

Mamma, barn, två hjärtan bildar ett,
ett starkare band har ingen sett.
Något så stort en känsla så stark
en kärlek som står på stadig mark.

Av: Mona Larsson

Nu ska jag fixa lite mat till mina ♥an som är på väg hem....*ler*

Ha en fin kväll! Kraam!


Mina Bästa....

Bästa brorsorna......



Tänk vad det är bra att ha en storebror som kan skjutsa...*Ler*
Jag kan inte riktigt förstå hur stora mina killar har blivit! Ute och åker moppe...Hmmm...det får en verkligen att fundera på vart åren tar vägen. Tänk, att om ett halvår får Rasmus börja övningsköra bil och Linus har då bara två år kvar tills han ska ha egen moppe... Det gäller Verkligen att ta vara på varje dag och njuta!

Ha en fortsatt fin Måndag så hörs vi i kväll!

God Måndag

Efter en natt med alldeles för lite sömn, sitter jag här med min kaffekopp och försöker att vakna till liv....*gääsp*
I dag kommer iaf mina killar! ♥ Dom Bästa veckorna! Det blir en vardag som jag bara älskar och allt liksom faller på plats....Låter kanske fånigt, men man blir hel igen.



Ha en strålande dag och ta hand om Er!

Nattis



Med många tankar och funderingar inom mig så blir det en kväll för eftertanke och reflektion.
Jag kikar in här en sväng och säger Nattis till Er.....Vi hörs i morgon igen. Kram på Er!

Rekommenderas

Ni som inte har sett den här filmen....Se den!



Den är otroligt stark och gripande. En berättelse om ett livsöde som berör.
En kärlekssaga utöver det vanliga....

Välkommen till världen!

Åhh....vilken underbar nyhet jag fick i Fredags morse när jag var på väg till jobbet!!! Min Cecilia och hennes Johan fick en liten son på morgonen. En alldeles ny människa som dom ska älska och ta hand om, vilket mirakel!



En första bild på deras prins. 48 cm och 3010g.....en liten skrutt. Visst är han helt ljuvlig! ♥ Dom mår alla bra och deras lycka är total. Jag är såå glad för deras skull och bara längtar tills jag får ha den lilla i min famn och gosa ordentligt. 
Tänk vad härligt det är när ens nära vänner blir mammor....det är otroligt stort! 

En av mina favoritverser:

LYCKANS MINUT
Av: Eric Lindorm

Är det sant att jag håller ett barn på min arm
och ser mig själv i dess blick,
att fjärdarna gnistra och jorden är varm
och himmelen utan en prick?
Vad är det för tid, vad är det för år,
vem är jag, vad bär jag för namn?
Du skrattande knyte med solblekt hår,
hur fick jag dig i min famn?

Jag lever, jag lever! På jorden jag står.
Var har jag varit förut?
Jag väntade visst millioner år
på denna enda minut.

 


Skyddsängel

Stort TACK till Anne-Marie!



I Fredags när jag kom hem så låg det en överraskning innanför dörren..... En tjej som heter Anne-Marie hade skickat mig en lite skyddsängel. Visst är den fin! Så otroligt gulligt av henne att ta sig tiden att skicka den här till mig! Jag blev lite smått rörd..... Än en gång, stort TACK!

Nu blir det en bra film och mys i soffan....Har ni sett "Benjamin Buttons otroliga liv" ? Har bara hört gott om den och tydligen ska man förbereda sig med en massa näsdukar...;)
Lovar att svara på era kommentarer i morgon :=) Nu åker datorn av för dagen.

Ha en fin Lördag kväll. *Kramis*

Mysig kväll

Hej på Er!

Hoppas allt är bra! Jag tog mig en lång sovmorgon och en bloggfri förmiddag;)
Jag Malin och Claudia hade en riktigt mysig gårdagkväll *Ler*  



Mmmm....skogens guld! Gissa om det blev en god stuvning! Tipset från mig är att röra ner en ask kantarellost och lite grädde, det blir himelskt gott!
Tänk vad härligt det är att laga mat tillsammans med sina vänner, spela lite skön musik, tända ljus och bara sitta och prata om stort och smått. Det är väl dom Bästa kvällarna!



Malin fixade lite mumsiga Irish Coffe sen bara myste vi på balkongen med levande ljus :=) Underbara vänner vilken härlig kväll vi hade! Kvalitetstid på hög nivå :=)



Det är ett riktigt ruskväder här hemma i dag så det blir myskläder på och bara skrota omkring *Ler*

Ha en fortsatt fin Lördag! Kram på Er!

Lyckad dag!

Våran Black Friday på jobbet har varit en succe *Ler* Alla var såå fina och på ett toppenhumör. Det är verkligen både kul och viktigt att hitta på lite roliga saker på jobbet.  



Mina fina och fantastiska kollegor!! Ni är bara Bäst!! Tack för att ni gör varje dag till ett sant nöje :=)



*ASG*....Galna Hanna poserar med en av våra skyltdockor.....Hmmm...Ni kan ju tänka Er vilka dagar vi kan ha i butiken;)))

Jag känner mig Såå nöjd med veckan, har fått så otroligt mycket gjort och nu är butiken i tipp topp inför barnbidraget och löningsveckan. Nu är det bara sälj, sälj som gäller.
Det är så gott att ta helg efter en sådan här vecka, liksom med gott samvete.



Jag har fått Underbara nyheter i dag....men det berättar jag om i ett senare inlägg.... *Ler*

Hoppas Ni får en underbar Fredagkväll!!!
Stor Kram till Er!!



Fredagslunch!

En snabb lunch innan det är dax att rusa vidare i butiken....Försökte ladda upp lite bilder men datorn här på jobbet är såå seg i dag...*grrr*....så det kommer bilder lite senare i dag:=)

Jag slutar ju redan klockan två, det är ju inte helt fel såhär på en Fredag. Hem och fixa lite sen blir det att träffa Malin och Claudia, vi ska äta kantarellstuvning på rostade mackor...Mmm... gott!

Hörs om ett tag! Kraaam!

Black Friday.

God Morgon kära bloggvänner!

Det är Fredag!!! Whhiii....vad härligt det är att vakna och inse att Fredagen är här och hela långa helgen ligger framför en *Ler* Det nåt alldeles speciellt med att jobba Fredagar...Härlig stämning bland kollegorna och kunderna är glada och positiva. Mmm....Bästa, Bästa dagen!!




I dag ska vi ha en "Black Friday" på jobbet, med tanke på våran kampanj "Black collection". Känns inte som en alldeles för svår uppgift då jag tror att dom flesta tjejgarderober har en del svarta plagg att välja på ;)) Sen är det upp till var och en att addera passande accessoarer och kanske lite extra make up...Hi hi... Det gäller att man hittar på lite "happenings" på jobbet så det inte bara är vardag hela tiden! Jag Älskar att arrangera sådana här saker.  Lovar Er lite bilder sen :=)

Ha nu en Strålande Fredag!!!!

MorgonKram till Er!!

Lyckad shopping!

God kväll på Er!

Oj, vilken dag! Jag har precis kommit hem efter en lång men otroligt rolig dag. Dekoratör, stylist och till slut fotbolls mamma....Kan erkänna att jag är liite trött;))



Här är jag och Caroline laddade inför våran shoppingrunda *Ler* Ni kan gissa om det har provats kläder! Så roligt att få handla lite tjejkläder! Lilla fröken är riktigt bestämd med vad hon vill ha kan jag säga ;) Bra att hon är medveten men hon lyssnade väldigt mycket på mig också så vi fick i hop en hel del.
 



Hi hi...här har vi en trött liten tjej. Hon trodde aldrig att det var såå jobbigt att shoppa;)) Sötnosen!
Efter två timmar var vi nöjda och var välförtjänta av en fika.



När vi beställde så frågade jag Caroline vad hon ville ha, så hon beställde en smörgås och en cola. Jag frågade om hon inte ville ha nåt annat. Då sa hon -man får bara ta en sak när man fikar. Då sa jag att fikar man med Ulrika så får man välja vad man vill :=) Gissa om det var en nöjd tjej!
Vi hade en super mysig fikastund med en massa tjejsnack;)) Caroline är verkligen en jättefin och mysig tjej som min Jenny ska vara otroligt stolt över.

I morgon blir en spännande dag, vi ska bli presenterade för våran nya butikschef! Våran nuvarande chef Jenny har valt att lämna företaget för att ta sig an nya utmaningar. Jag önskar henne verkligen Lycka Till med allt! 

Nu blir det dusch och en tidig kväll, skönt!

Sussa gott rara Ni! *Kramis*


Pics från förra sommaren...

Måste få visa Er lite härliga bilder från förra sommaren..... *Ler*


Hi hi....Anders på sin lilla mini moppe, som inte riktigt ville starta;))



Johan bjöd på kräftor och nubbe :=)
 

Första mötet med Lasse....Pirrigt värre! Tur vi fick lite bål ;))


Hela ligan på Öland...Vilka dagar!!


Det blev en dag på stranden...Miguel och Johan myser ;))


Ha ha...personligheten och spjuvern Miguel bjuder på sig själv.


Vi ser lite smått fundersamma och oroliga ut inför kvällens utmaning....att bugga!


Lasse provar på jobbet som kameraman:=)


Gissa om jag skrattade gott när killarna provade på konstsim *fniss*...visst är dom fiina!!


Bästa ljudkillen Olle Är lång men det här ser väl för roligt ut.... I Henriks hus på landet så var det
en aningen lågt i tak...


Det var en spännande utmaning att få provträna Lasses fotbollslag :=)


Killarna fixade god middag när vi hade våran tjejfest!


Hela ligan samlade *Ler*


Sen var det dax för kräftskiva hos mamma och Stig, vilken trevlig kväll vi hade! Det blev riktigt sent efter att teamet åkt hem, tur dom inte var med Hela tiden;))


Whhii....tävling i vattenlandet på Kneipbyn.


Vi hade helt UNDERBARA dagar på Gotland!
 

Våran härliga inslagsproducent Jossi.... Galet rolig bild!


Johan spexar medans jag balanserar på stenarna....



Det var lite bilder från en underbar och minnesvärd sommar!

Ha en fortsatt fin dag så hörs vi senare! Kraaaam!! 


Me Like....



Man kan inte annat än låta bli att Älska den här låten!  
Mmmm...vilken text!

Bästa dagen till fina Ni!


Regn och rusk.

Hej fina Ni!

Oj, vad det blev höst på bara en dag. Det har regnat Hela dagen lång och varit riktigt ruggigt ute. Nästan så att man lär tända lamporna när man kommer hem från jobbet...men lite mys är det allt;)
Det känns på nåt sätt helt legalt att kura i hop sig i soffan med en bra film såhär på eftermiddagen och kvällen...Mmmm...med en kopp te och en varm filt.

I morgon är det dax för den Stora shoppingdagen.... Jennys dotter Caroline och jag ska handla lite inför skolstarten och det ville hon göra med mig...*Ler* Såå söt!
 


Carro kommer till mig efter jobbet sen ska vi gå i Alla affärer...Jag tror jag ser fram emot det lika mycket som hon gör;) Åhh vad kul att få handla tjejkläder för en gångs skull! Hon är en riktig liten sessa med bestämda åsikter om kläder, så det kan bli riktigt intressant. Sen har hon bestämt att vi ska ta en fika när vi är klara, så det blir en riktig tjejdag! *mysigt*




I går hade Jennys son Jonathan och hans kompis ett riktigt härligt uppträdande för oss. Vilka killar! Dom var hur duktiga som helst och det är så kul att se hur dom bjuder på sig själva.

Det blir en tidig kväll så jag får ladda batterierna riktigt ordentligt inför morgondagen :=)

Nattis Kram till Er!

Mitt i veckan



God Lunch på Er! 

Hoppas ni har det bra så här mitt i veckan! Jag är på ett strålande humör i dag och allt bara flyter på här på jobbet...Åhhh vad jag älskar att verkligen få tiden att lägga ner hela sin själ på att göra fint i butiken *Ler*

Visar här en av mina favorit tunikor...Me like! Det är inte många plagg jag har i den här potatis färgen men det är så höstigt och fint. Den finns även i en orange/rost färg.



Älskar mitt romantiska halsband! Såå användbart Man kan verkligen Aldrig få för mycket bijouterier!! :=)

Dax att fortsätta.... Känns som att jag är som en liten duracell kanin i dag;))

Hörs senare. Kramis till Er!

Fina ord om Vänner

Tänkvärt.......


Vänner är tysta änglar

Vänner är tysta änglar som lyfter oss upp på våra fötter
när våra egna vingar har glömt bort hur man
flyger.

När det gör ont att se tillbaka och du är rädd för att se framåt,
kan du titta bredvid dig och din bästa vän är där.


Jag är så otroligt glad och tacksam för alla mina fina vänner som finns i mitt liv. Många gånger har jag undrat vad jag skulle ha gjort utan Er....Ingen nämnd ingen glömd....

Kärlek//Ulrika

Länk...

Problem med att se hela sidan utan att behöva scrolla??

Prova den här länken:
http://ensammammaulrika.blogg.se/index.html

eller:
http://ensammammaulrika.blogg.se/?tmp=17164525

Hoppas det fungerar bättre!

Get to know...



Du heter:
Ulrika
Smeknamn: Inget  

Låt som när du är ledsen sörjer till: Better in time, Leona Lewis

Beroende av: familj, vänner, sömn och kanske lite av datorn;)) 

Vad tror folk om dig? Att jag kan vara ganska svår att komma in på livet.

Stämmer det? Nej, inte när man väl lär känna mig.

Vad får du oftast komplimanger för? Att jag/vi uppfostrat våra barn väl.

Hur imponerar man på dig? Genom att vara sig själv i alla lägen. Ärlighet och att våga bjussa på sig själv.
Brukar du skratta för dig själv? Givetvis :P

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Kaffe på din balkong?" från Malin :)

Var bor du? Ludvika

Trivs du där? Väldigt bra!

Hur svarar du i mobilen? "Ja, det var Ulrika"

Vem ringde du senast? Jenny

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att vi ska ha en vin och sushi kväll :=)
Antal timmar sömn inatt: 7

Sov du ensam: Ja

Brukar du komma i tid: Alltid! Gillar inte när människor kommer för sent. 
Hur känner du dig nu: Lite trött efter dagen, men på ett toppen humör!

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Vad tycker du om fötter: Lagom storlek och form.

Vad saknar du: Mina barn....pappavecka....

Hade du en bra kväll igår: En mysig kväll i min ensamhet med en bra film *Ler*

Favorit dryck på morgonen: Kaffe med en skvätt mjölk.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt elva tiden på vardagar iaf...annars kan det bli rätt sent...

Är du blyg? I vissa sammanhang....
Sysslar du med någon idrott: Räknas Power Walk? ;) 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, det gör jag faktiskt!

Är du nöjd med ditt liv: Absolut!

Är du bortskämd: Nej, men har en mamma och Stig som Alltid ställer upp! Så på det sättet är jag Väldigt bortskämd :=) 
Vad gör du i morgon: Jobbar....en kväll utan planer men man vet aldrig vad som händer;)

Vad är det värsta du vet? Oärlighet, svek och människor som dömer andra utan några grunder.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Världens Bästa! <3

Vad är det finaste du fått? Mina barn! 
En speciell dag du minns: När Rasmus och Linus föddes <3<3

Du samlar på: Skor och läppglans...

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Någon av mina fina vänner.
När grät du senast: Förra veckan, i ren ilska och frustration....

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa ett eget litet hus till mig och barnen.

Vill du ha barn: Jag har mina två killar som jag är oerhört stolt över och känner vare sig längtan eller behov av att skaffa några fler.

Är du musikalisk? Hi hi...Nej! Sjunger hellre än bra ;)

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja

Biter du på naglarna: Nej

Lite onödigt vetande om mig ;))

Nu ska jag till min Jenny på lite sushi, vin och en Massa "girl talk".. *Ler*
Gäller att göra må bra saker såhär mitt i veckan, så varför inte en helt vanlig Tisdag... Hoppas Ni får en lika härlig kväll som jag vet att jag kommer att få ;))

Kram på Er!


Lunchdags....

Dagens.... Cardigan från "Black collection"...Me like!



Är full av energi och inspiration...så här går det i ett rasande tempo. Härligt!! Älskar sådana här dagar *Ler*

Ha en fortsatt strålande dag...glöm inte bort att LE!!!


Svar.....



Bara en lite information från mig till Er......
Svar på Era frågor finner Ni under kommentarsfältet, enklast så tycker jag... eller vad tycker Ni? Känns bara som dubbeljobb att svara på frågor här i inläggen....

Ha en strålande dag! 

Höst favoriter.

God kväll på Er!

Hoppas att Ni haft en bra första dag på veckan :=) Min har bara rusat fram kan jag säga. Nu är man tillbaka i jobbvardagen på allvar! Det är såå roligt med alla härliga varor som kommer nu så jag tänkte dela med mig av några personliga favoriter....


Härlig vardagströja (349:-) i favoritfärgerna grått och svart.


Mysig cardigan (249:-) Finns även i beige.


Den här bor redan i min garderob *Ler*... Väldigt användbar både till vardags och fest (399:-)


Leggings finns verkligen i alla möjliga varianter i år. Gillar dom här (199:-) som bara är blanka på framsidan.


Ljuvligt sött linne (299:-) till ett par slitna jeans och en skinnjacka.


Kanske till den här (599:-)....Den är verkligen helt underbar på!


Over size tröja (249:-) Det kan man Aldrig få för många av såhär efter all god semestermat ;)))


Den här är väl riktigt mys! Den kommer även i en härlig rostig, rosa färg (349:-)

Visst längtar man lite till höstkylan nu.... *Ler*

Ha en fortsatt fin kväll rara Ni!
 


Snabb lunch

God lunch på Er!

I bland har nöden ingen lag......har en del att fixa på min korta lunch så det fick bli en inte alltför avancerad måltid ;))) Måste verkligen bli bättre på att ha med mig matlådor....



I dag är det fullt ös i butiken. Vi har mycket att ordna med på damavdelningen inör den kommande Black collection kampanjen.
Jag älskar verkligen höstens mode när man får klä på sig lager på lager med en massa härligt stickat....Mmmm... längtar nästan lite efter kylan nu.. *Ler*



Rutigt känns inte riktigt som jag, men jag älskar färgerna i den här tunikan och med den bruna skinnjackan ovanpå så känns det helt okej. Fattas bara den där härliga sjalen till ;)) En stickad senapsgul kanske...
Ni kan ju tro att det inte är det lättaste att låta bli och shoppa, men har lärt mig att gillar man plagget lika mycket efter en vecka då är det bara att slå till. Lätt att bli lite impulsiv annars....

Ha en fortsatt fin dag!

God morgon!



En härlig låt att vakna till!
Kan handla om kärleken både till en man/kvinna eller till ett litet barn....bara att välja själva *Ler*

Ville kika in och önska Er en underbar Måndag!

Morgon Kram till Er!

Bra dag.

God kväll fina Ni!

Här hemma har jag plockat, dammat och dammsugit halva dagen så nu är det sådär härligt nystädat. Visst är det en härlig känsla när allt är klart och man får trippa omkring nyduschad på nystädat golv...Mmm.. Underbart!
Jag har varit en riktig pedant i mina dagar ska ni veta....men med åldern så kommer visheten av det finns såå mycket annat som är viktigt än ett ständigt städat hem. Därför är det extra skönt när man gör ett ryck nu, då märks det iaf att det blivit städat. Usch hur jag har varit....Storstädning varje Fredag och dammsugning var och varannan dag...Nej, fy då! Hellre lite damm i hörnen och en glad mamma än en ständigt stressad mamma över en massa måsten och krav som bara man själv bygger upp!



Killarna kämpade på bra i dag men dom förlorade med 0-1....tänk vad olika det kan vara. Förra gången vann dom mot samma lag med 4-1. Dagsformen var nog inte den bästa för killarna.



Givetvis var hela hejarklacken på plats *Ler* Gissa om det var varmt! Fotbollskvällar när dom är som Bäst, förrutom alla galna getingar vill säga;))

Nu ska jag sätta mig på balkongen och bara njuta av kvällen. En god bok och en kopp kaffe....får göra en massa må bra saker trots att inte mina killar är här. Lite egentid är alltid bra för kropp och själ:)

Ha nu en fin kväll så hörs vi senare. Kram till Er!

Söndag

God dag på Er!

Hoppas Ni har haft en fin helg! Snacka om att det var tropisk värme i går. Det var alldeles ljummet hela kvällen. Mmm...härligt att vi får njuta av lite sommarvärme fortfarande :=)
Jag hade en lugn och skön kväll nere hos Micke och Claudia. Vi grillade lite lax och slökollade på en film. Det är så skönt att jag bara kan gå ner till dom precis när jag känner för det. I går var ju dessutom första kvällen utan barnen hemma så det var gott att få vara lite med min andra familj *Ler*



Gissa tomt det var tomt här hemma när jag vaknade! Alldeles, alldeles tyst.... Det tar ett par dagar att vänja sig kan jag säga. Ni som lever varannan vecka liv vet nog Precis vad jag pratar om. Det gäller att sysselsätta sig i dag. Jag ska fortsätta med min städning här hemma sen blir det match. Rasmus spelar seriematch hemma i dag så det är givet att åka och heja lite. Det blir nog en bra dag trots allt *Ler*

Ha nu en fortsatt fin Söndag så hörs vi senare! Kram på Er!

Favorit!




Här är min Absoluta favorit parfym just nu! Mmm...gillar den skarpt!
Jag kan inte ha för blommiga citrusdofter utan jag gillar lite tyngre parfymer. Den här är lite speciell i doften men passar mig alldeles utmärkt. Me Like!

Gårdagen

Hej rara Ni!

Lördag och ledig, härligt! Jag tog mig en riktig sovmorgon. Jag och Malin hade riktigt mysig kväll i går. God mat, lite vin och en Massa tjejprat. Hon är precis som jag singel, så vi förstår varandras funderingar väldigt väl ;)

Linus hade LAN hos en kompis och Rasmus och Matilda var hemma hos mig och åt pizza framför en hel hög med filmer.



Visst är dom söta i hop!♥




Jag gjorde en härlig kyckling gryta som brukar gå hem :=) Prova gärna på den!

2 kycklingfileer
1 burk gröna oliver
1 burk soltorkade tomaret (Riddarheims i olja och örter är bäst)
1-2 msk kycklingfond
2 dl creme fraish
2 dl matlagningsgrädde
Sambal Olek efter egen smak
Rosmarin

Stek kycklingen i bitar. Blanda i grädde, creme fraish, grädde, sambal olek och kycklingfond.
Skär tomaterna i mindre bitar och blanda i grytan. Ta gärna i den smarriga
kryddblandningen men ta bort lite olja. Låt puttra i ca 10 min.
Halvera oliverna och blanda i. Klart att servera med pasta till.
Smaklig måltid!



En liten god drink på Malins balkong...Mmmm...vad gott!



Malin och jag bor grannar så vi har spenderat många och långa timmar med att disskutera livet i stort och smått. 



Vi njöt av en ljummen sommarkväll och hade det hur bra som helst! Livet kan ju vara sämre.... ;)

Nu ska killarna till sin pappa efter att ha varit här i tre veckor, det kommer att bli såå tomt! Jag får nog fördriva eftermiddagen med att städa upp lite här. Få se vad som händer till kvällen men det lutar åt en film och en stor påse smågodis *Ler*

Ha en fortsatt fin Lördag! Kram till Er!



 

Favorit just nu....



Mmmm...vad jag Älskar den här låten! Melodin, texten, rösterna, känslan...Helt underbar!

Nu ska jag fräscha till mig lite och gå över till min Malin. Jag ska fixa en supergod kyckling gryta till oss (recept kommer senare)
Vi ska bara mysa och kanske blir det ett glas rött såhär på Fredag kvällen. Det är man väl värd efter en tuff första arbetsvecka...*Ler* Få se om lusten faller på att ta en sväng ner till Piren, man vet aldrig ;)

Bästa Bästa kvällen till Er! *Kramisar*

Lunchdax...

Hej på Er!

Hoppas allt är bra så här på Fredagen! Underbar känsla när man vet att hela helgen ligger framför en...*Ler*
Här håller vi på att göra höstfint på våran underklädesavdelning, gissa om jag vill shoppa!! Jag älskar lyxiga och flärdiga underkläder och nu är det dax att förnya även den garderoben;)



Har precis slängt i mig en Sub Way macka på stående fot :=) Så kan det bli ibland...men bra gott är det;)
Dax att göra ett ryck till innan det är dax att ta helg.
Ha en fortsatt fin dag!

Kram på Er!

EMS 2010

God Fredag på Er!



Känner att jag bara Måste få göra ett kort inlägg om reklamen inför årets Ensam mamma söker..... Det känns inte Riktigt som svensk sommar, glädje och kärlek. Jag tror att när väl vinjetten kör i gång till programmet så kommer den att börja såhär för att sen övergå till klara färger, barn och skratt, men det är bara vad jag tror.....

En vän sa till mig att det såg ut som tre zombis som klev upp ur vattnet...*fniss* Såå illa tyckte inte jag att det är. Det är tre söta tjejer som alla gånger kommer att liva upp våra Söndagar här under hösten.

Antar att dom lär nisha om sig lite så det ska bli spännande att se vad årets upplaga har att erbjuda :=) Håller tummarna för alla mammorna, och givetvis killarna, att det allt ska gå bra. Hoppas kärleken kommer att spira!

Ha en underbar Fredag! Stor Kram! 



Önskemål....

Hej raringar!

Hoppas Ni haft en fin Torsdag! Fick önskemål om att visa lite babyplagg här på bloggen och det gör jag Mer än gärna:=) Babyavdelningen är min lilla favoritavdelning, lite i smyg;) Jag älskar att fixa o dona med alla små varor. Det finns ju så mycket fint till dom allra minsta!



Här är mina små babydockor som jag bara Älskar att styla. Randigt till dom små är väl fint! Tunikan till vänster är min favorit.



Här är lite plagg från våran "Hello Baby" kollektion som som är för dom alldeles nyfödda, därför görs plaggen från storlek 50-68. Just nu har vi massa fina varor där, även unisex kläder.



Här är mina favoriter just nu *Ler* Vem kan motstå en body med dom hederliga mupparna på ;)



Här är lite tuffare plagg från våran FIX kollekton. Visst är det fint med jeans till dom små, även om det inte är så praktiskt alla gånger....



I dag hade jag turen att få mysa med en 7-månaders bebis. Helt ljuvlig och underbar är lilla Ella. Ett riktigt litet charmtroll med en massa personlighet. Givetvis så har hon på sig en tunika från Lindex;) 
Snart kommer ju även min Cecilias bebis...Åhh, vad det ska bli spännande! Gissa en som kommer att handla kläder till den lilla...;)))

Ha nu en fortsatt fin kväll! *Kramen*

Kristallen

God Torsdag!

Oj, vad dagarna springer i väg, redan Torsdag. Känns skönt att första jobbarveckan gått fort iaf. Snart helg utan några planer, det var ett tag sen sist;))


Inbjudan till årets upplaga av Kristallen galan kom för några veckor sedan. Den 3 September ska jag, Madde och Helena deltaga i festligheterna. Det ska verkligen bli kul att träffa dom andra tjejerna igen *Ler* Vi var ju på galan även förra året och hade en Riktigt trevlig kväll! I år behöver vi iaf inte ha presskonferans hela dagen utan kan bara åka dit och ha kul :=)



Nu är det dax att börja klura på valet av kläder....Hmmmmm....alltid detta lilla problem;))) Jag har iaf bestämt mig för att klänningen ska vara svart i år. Har en på gång med lite silverdetaljer i, kan nog kanske bli den. Ska kolla lite med tjejerna vad dom har tänkt sig också. Vore ju skönt att ha fixat det i tid så man inte står där i sista minuten och har Panik...

Nej, nu lär jag rusa i väg till jobbet! Ha en toppendag!

God Kväll!

Hej på Er!

Vi är precis hemkomna efter att ha varit och tittat på Rasmus match....i ÖSREGN!!!



Här är två blöta, men glada och hejande fotbollsmammor *Ler* Finns inget dåligt väder för fotboll!
Våra killar kämpade på bra i dag men det räckte inte riktigt ända fram. Förlust med 2-4 mot Forssa... Tror att helgens sex matcher på cupen sitter kvar i killarnas ben.



Övernattning pågår. Killarna är duktiga att fixa till själva :=) Det märks att det är stora tonåringar som är hemma här, dom tar liksom lite plats ;) Då är det nästan så att lägenheten känns lite liten...men det funkar. När det står ett par 47:or i hallen så kan man inte låta bli att småle, och man funderar "Hur gick det här till??"

Nu är det fortsatt fotboll i form av landskamp på tv:n. 2-0 i halvlek så det här ska vi väl ta!

Säger Nattis till Er, hörs i morgon!

En dag på jobbet

God lunch på Er!

Här är det lunchdax, det får bli nåt snabbt då jag bara har en halvtimmes lunch. Slutar redan klockan tre i dag...Skönt! Solen skiner ju så vi får hoppas att det håller i sig. Tänkte ni skulle få se lite bilder från en helt vanlig förmiddag här på Lindex....


Här är min fina Hanna som försöker få i hop dagens planerig :=) och det blev ju bra!


Jag har bytt alla avdelningsbilder i dag på barnavdelningen och det här är min favorit! Visst är dom söta mina små tjejer!!


Det gäller att hålla balansen;)) Har ju då liite höjdskräck....det är nog högt att stå på en stege..


Mina småbarn ville också få på sig lite härliga höstkläder *Ler' Det finns såå mycket fint nu! Tur jag har mina dockor att klä nu när mina killar vuxit ur Lindex kläderna....;)

Hittills har dagen varit hur bra som helst med en massa glada och trevliga kunder som vill ha hjälp med höstgarderoben både till sig själva men även till barnen. Det är en av dom Bästa sakerna med mitt jobb, att kunna hjälpa kunderna så att dom känner sig supernöjda när dom går härifrån. Me like!!

Nej, dax att göra ett ryck till. Jag ska ge våran underklädesavdelning lite kärlek....;)

Hörs senare. LunchKram till Er!

Ännu en dag....

God Morgon!

Ännu en dag med en massa möjligheter! Visst är det bra härlig med ett helt oskrivet blad när man stiger upp på morgonen :=)
Känns redan som att man är tillbaka i jobbvardagen, ganska skönt att få lite struktur. Nu är det bara killarna som ska försöka komma in i det också. Nästa Torsdag börjar skolan och det är på tiden att dom vänder på dygnet;)




I går när jag kom hem så låg ELLE och väntade på mig och dessutom trendbibeln *Ler*
Det blev en ganska tidig kväll med en Massa härlig läsning. *Mys* Alltid inspirerande att läsa modetidningar, även om många av priserna ligger låångt över min budget.....men man kan ju alltid drömma sig bort :=) Jag tycker ändå att ELLE visar en hel del från kedjeföretagen, en skön blandning!

"Glädje är inte något som ramlar över oss, utan resultatet av ett medvetet sätt att leva."

Bästa dagen till Er! ♥

En kandidat.....

Hej fina Ni!

Hoppas Ni haft en strålande dag och givit Alla ett leende som behövde det ;) 




Jag har väntat in den här härliga höstjackan och i dag kom den till butik, såg att den redan var slutsåld på Shop On Line.... Det är en riktigt stark kandidat till årets höstjacka. Känns bara lita varmt att dra på sig den i dag, men samtidigt vet jag att den kommer sälja slut väldigt snabbt! Jag lär alltså bestämma mig snart, så vad säger Ni?

Dagen har verkligen rusat fram och jag har kämpat med mitt skyltfönster hela dagen.... det är en massa fix och don när man ska göra barnfönster kan jag säga. Mer lager på lager och mer rekvesita. Så jag har städat, målat, borrat, strykt ännu mera och stylat mina små barn...Man är verkligen lite allt i allo *Ler* Iaf så blev det ett busigt och lekfullt skolstartsfönster och jag känner mig nöjd.





Det är helt omöjligt att få till ett bra kort när solen ligger på utifrån så ni får nöja er med ett halvbra kort från insidan....

Min Rasmus har fixat sig ett sommarjobb såhär i slutet på lovet....Grannen till mormor och Stig behövde hjälp med allt ifrån gräsklippning, rensning av rabatter till målning. Han har jobbar snart sex timmar i dag och ska fortsätta resten av veckan. Han känner att han vill börja tjäna egna pengar så det här är helt perfekt! Jättebra att få det ansvaret och samtidigt känna att han har faktiskt tjänat i hop varje slant själv. 

Killarna är på ingång nu så jag ska laga till lite Pasta Carbonara innan det är dax för båda två att ge sig i väg på träning. 

Ha en fortsatt fin kväll! Kram till Er!



Tidig morgon...

God Morgon på Er!



Ville bara kika in och önska Er en trevlig dag! Åhh, vad jag älskar dom här tysta mornarna när jag kan sitta i lugn och ro och njuta ev en stor kopp kaffe. Det blir en sådan härlig start på dagen om man går upp lite tidigare och får den här stunden för sig själv, innan dagen drar i gång på allvar. Mmmm...mysigt!
Bara liite trötta ögon på bilden ;))) men pigg i själen :=)

Känns i hela mig att det kommer att bli en toppendag! *Ler* Ni vet när man har den känslan i sig på en gång man vaknar. Sen tror ju jag att dagen blir vad man gör den till....

"Om någon är för trött för att ge Dig ett leende, ge henne ditt, för ingen behöver så mycket som den som inte har några att ge"

Ha nu en fantastisk dag!!!!

Stor morgon Kram till Er!

Regn och åter regn....

Hej på Er, alla Ni som hittat hit!



Så var första jobbardagen gjord.... Snacka om att kastas tillbaka till verkligheten ;) Jag var nog mer död än levande i morse när klockan ringde. Regnet vräkte ner och jag hade helst av allt velat kura i hop mig under täcket och somna om. Barnen har ju fortfarande sommarlov så dom sov som små änglar när jag gick i väg *liite avis*

Det har varit full fart hela dagen. Skolan börjar ju snart så nu är det dax att duka upp butiken inför skolstarten. Jag har förberett nya skyltfönster tills i morgon och bara försökt att få grepp om vad som hänt i butiken. Man är snabbt inne i det igen. Nästa vecka är iaf alla tjejerna tillbaka från semestern så då blir det som vanligt igen, skönt!



STORT TACK för fina blommor Berth!!! Jag blev jätteglad! Berth är en trogen läsare och en riktig hustomte på min blogg och har givetvis följt med hit. I dag fick jag blommogram till jobbet med lyckönskningar till den nya bloggen. Väldigt rart av Dig!

Åhh vad roligt det känns att Ni gillar min nya blogg och den otroligt fina designen. Sara/Candis är väldigt duktig och har en otrolig känsla för färg och form. Jag är så glad att just Hon kunde hjälpa mig *Ler* Fick frågan om vart man kan kontakta henne, kika in här http://candis.se/ ...ni kommer at bli så imponerade!

Det har varit ett sant nöje att läsa era kommentarer.... många namn jag känner igen men även en hel del nya också. Riktigt roligt!

Nej, dax att sätta lite fart här hemma. Snart kommer mina hungriga prinsar hem så det är bara att sätta i gång med middagen.

Ha en fortsatt fin kväll! Kram på Er! ♥


Välkomna!

Hej på Er och Välkomna till min nya blogg!!



Visst är designen Fiin!!! Jag är supernöjd och sänder mina varmaste Tack till "Candis". Grymt jobb tjejen!

Åhh vad det känns roligt att Äntligen få börja blogga här, känns som mitt alldeles egna lilla skötebarn ;) Jag har trivits hur bra som helst på 3.ans sida men det var verkligen på tiden att gå vidare. Nu känns det mera som MIN blogg....Mer personlig... *Ler*

Sitter uppe trots att klockan börjar bli mycket...lite svårt att sova efter helgen som varit och jobbångesten kommer krypande. Det hade ju inte gjort ont att vara ledig ett par veckor till....Känns verkligen som att sommaren är över och att hösten knackar på dörren. Tänk att man blir lika förvånad varje år och man frågar sig alltid "vart tog sommaren vägen?"

Det blir ett kort första inlägg för jag inser att några timmars sömn kanske inte är så dumt innan första jobbardagen efter semestern. Jag får sätta mig ner i lugn och ro i morgon och komma på alla nya funktioner här på bloggen... ;) men det ska nog gå bra! Hörs i morgon igen.

Hoppas ni gillar min lilla sida!

Sussa Gott och Stor Nattis Kram till Er!

Välkommen till min nya blogg!




RSS 2.0