Förtydligande.

Hej på Er igen:)

Tanken med min blogg från början var givetvis att uppdatera dagligen och för att ha kontakt med Er:)
Jag kommer Inte att lägga ner min blogg helt, men den kommer inte att ha samma syfte den en gång haft.



Jag älskar att skriva och kommer nog inte att kunna hålla mig från att göra några inlägg då och då;)) MEN...för Er som irriterar er på att jag inte kommer att uppdaterar så ofta så är det ju enkelt...Det är liksom inget tvång att kika varje dag...Eller hur?
Men för Er som tycker att det är okej, och vill titta in ibland så är Ni mer än välkoma hit!

STOR Kram till alla gulliga läsare!♥

Till Camilla

Hej Camilla.

Tack för ALLA kommentarer....
Givetvis ska Du få receptet på pastagratängen! Superenkel, men god middag:)



Skiva upp en fläskfile i mindre bitar och stek på. Hacka en påse färska champinjoner och bryn i smör.
Tillsätt en hackad gul lök.
Smält en ganska stor bit riktig gorgonzola. Blanda i 3 dl grädde och smaka av med salt och peppar. Klipp i lite färsk persilja.
Koka pastan, jag brukar ha gnocci.
Blanda allt i en form och ställ in i ugnen ca. 15-20 min på 200 grader.
Garnera med persilja....Klart att servera!

Om Du tror att mina barn någonsin kommer att betyda mindre för mig för att jag träffat M...Ja, då har Du inte en aning om hur jag är som människa. Jag har inte så mycket mera att säga om det....mer än att det är precis som Du själv säger....Det tar för mycket onödig energi!

Hoppas maten blir lyckad Camilla.
Ha det nu så gott och lägg Din energi på saker och människor som betyder nåt för Dig så ska du se att det blir bra:)

Vänligen/Ulrika



Nytt steg....

Hej finaste Ni!

Det var ett tag sen sist..... Jag vet och förstår att många av Er är irriterade över min dåligt uppdaterade blogg. Helt förståligt! Därför har jag tagit beslutet att sluta blogga....Jag kommer säkert att göra nåt inlägg då och då men som mitt liv är just nu så finns inte tiden att ha en blogg som ska uppdateras varje dag. Känns givetvis tråkigt, men jag vill inte ha pressen över mig att jag måste, då blir det bara fel.

Ett nytt steg i livet.....



I slutet på sommaren så blir jag och Kärleken min Sambos!!!! ♥
Gissa om det känns bra!!!! *Ler* Vi kan knappt vänta, och just nu känns det som en hel evighet dit....men det kommer att gå fort och vi har en hel del att fixa med nu när två hem ska bli ett. Åhh....vad det känns spännande!
Att våga ta steget att flytta ihop är ett beslut jag tog med hjärtat. När allt känns så otroligt bra så finns det igen anledning att vänta. Man lever bara en gång och livet är till för att levas:)

Om en månad åker vi i väg på en liten resa...bara vi två. Mmmm...vad Underbart! Vi ska bara rå om varann och njuta. När vi kommer hem är det dax att börja packa och planera inför flytten, så en liten semestertripp känns helt rätt. *Längtar*

Förra helgen gjorde vi en tur till fjällen.



Vi hade det Såå bra! Många och långa promenader i en helt fantastisk miljö! Jag älskar att vi gör så mycket tillsammans och varje dag är som ett äventyr. Han lär mig saker varje dag och jag upptäcker nya kvaliteer hos både honom och mig själv under resans gång som är helt fantastiska, det är en riktigt häftig känsla:)



Mitt hjärta, min Kärlek.....Att just Du kom in i mitt liv och tog mig med storm är jag såå otroligt glad för! Det känns som att jag har hittat hem... jag ser med spänning och glädje fram emot vårat liv tillsammans. ♥
Det finns ingen i hela världen som tar hand om mig på det sättet Du gör. Du ger mig ett lugn och en trygghet som jag inte ens visste fanns eller att jag hade inom mig. Du ger mig allt och så mycket mer....
 




Ett stort TACK till Er alla som följt min blogg och för alla fina kommentarer! Ni är Bäst!
Ni kan ju kika in ibland och kolla läget;)))

Ha det nu så bra mina fina bloggisar och ta hand om varann!



Stor Kram till Er alla!!!!!
Kärlek/Ulrika



RSS 2.0