Heej på Er!

Heej finaste Ni!

Det var ett tag sen sist....Hoppas allt är bra med Er alla!?
Visst är det helt overkligt att det bara en månad kvar till 1:a advent!! Tiden har verkligen gått galet fort den här hösten....Eller är det så att ju äldre man blir, ju snabbare rusar livet fram...?

Här i Ludvika är allt bara fin fint och min vardag är allt annat än tråkig;) 

  image description

Sommaren och hösten har varit helt underbar, en stor omställning givetvis, men livet med min Martin och är bara Bäst! Vi har varit ut i naturen en hel del och hittat en massa av skogens guld:-)


 

Linus har fått prova på lite skytte....Duktig! Efter det så var han med Martin en dag på älgjakten...spännande värre!;) Blev inget skjutet, men att gå upp tidigt och sätta sig i passet med lite fika, det var lite av hela grejen:)

 

Jag och Kärleken min har hunnit med en liten resa under hösten. Även om Vi är väldigt duktiga på att ta hand om varann i vardagen, så är det otroligt skönt att få släppa alla måsten, bara komma i väg och bry sig om varann. I mina ögon så är det otroligt viktigt, att få ladda lite batterier tillsammans och komma tillbaka starka.


 

Vi har kommit ordentligt på plats här hemma, även om det är lite småfix och lite miniprojekt, så är det inga måsten just nu. Trivs så otroligt bra i vårat nya hem och den lilla inredaren i mig är bara liite ivrig att ta tag i vissa saker....men det är nog bra att "bo in sig" innan man börjar på att riva i allt för mycket;)

 Förra veckan fick jag och min chef här på butiken äran att delta i årets Rosa Bandet Gala, som gick av stapeln i Norrköping. Vilken kväll! Vilka öden! Det var otroligt känslosamt och berörande. Jag träffade på finaste Anna där, En tjej som bloggar för Amelia. Hon är utav dom starkaste och mest inspirerande människorna jag känner. Kika in HÄR så förstår ni vad jag menar.


 



Tack till min duktiga Cecilia för hjälpen med håret:)


Den här klänningen hade jag på mig kvällen till ära...Givetvis från LINDEX :-)
Kolla in våra fina festklänningar HÄR


  

Att tiden går fort, det syns verkligen på fasters lilla Moa. Underbara lill Sessan, det är så otroligt mycket Kärlek jag känner för denna lilla tös så det är helt galet <3<3<3

Efter ett par månaders studier i Borlänge så har min Rasmus valt att flytta hem och börja studera i Ludvika ist. Så den förlorade sonen kommer hem igen;)) Det är ett väl genomtänkt, moget och modigt beslut måste jag säga.



Han kommer att fortsätta spela för Brage, så det blir till att pendla när det är träningar. Det viktigaste av allt är att han mår bra och nöjd. Såå....Välkommen hem min underbara unge <3
Min Linus kämpar på i högstadiet med allt vad det innebär, Duktiga pojen min! <3



Som sagt var....Det har varit och är, en stor omställning för oss alla. Ni där ute som har varit i den situationen att slå samman två familjer förstår vad vi går igenom. Det är INTE enkelt, men allt lär få ha sin tid och man kan inte mer än att göra sitt allra Bästa.
Trots att det varit kämpigt så är det samtidigt helt Underbart! Att få vara med min Martin varje dag, somna nära honom, vakna upp bredvis hans andetag, är mera än vad jag någonsin önskat. Han är min trygga borg och mitt stora stöd, i allt. <3 KÄRLEK <3



Ska försöka att kika in här lite oftare, för jag saknar ju Er!!!!

Ha det nu så bra och var rädda om varann!
Massa Varma Kramar//Ulrika:)



RSS 2.0