Gott Nytt!!!!

Hej mina finaste!



Kikar in för att önska Er ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Hoppas Ni får en underbar kväll och en bra start på 2011! Jag ser med stor spänning och förväntan fram emot vad det nya året har att erbjuda..... Nytt år och en massa nya möjligheter!

Här är förberedelserna i full gång inför Årets fest *Ler* Känner på mig att det kommer att bli en toppenkväll på alla sätt och vis;))
Lovar Er en massa bilder sen.....



En Massa Varma NyårsKramar till Er!!!!!!! ♥♥♥




Julen 2010

Heej finaste Ni!!!

Hoppas Ni har haft en alldeles fantastisk jul, att Ni har fått varit med nära och kära och bara njutit av lite ledighet.
Jag och killarna har verkligen haft en helt underbar jul *Ler* Såå mysigt!

Pics.....


Mysig julmiddag hos Bästaste mamma och Stig:)


Älskar att bara vara hos dom, inte så dumt att krypa upp framför en sprakande brasa.


Mina underbara killar var så nöjda med dagen, alltid lika tacksamma för allt dom får.


Spännande värre;)))


Julafton är lika full av förväntan....hur gammal man än blir...;)


Lilla mamman fick också paket av tomten...Hi hi....

Ja ni mina fina bloggläsare....känns som det var ett tag sen vi hördes;)))
Just ni, i mitt liv, så prioriterar jag andra saker men samtidigt vill jag inte släppa min blogg helt. Efter alla helgerna så ska allt lugna ner sig lite och jag kommer att ha mera tid. Hoppas Ni har tålamod att inläggen är lite färre... Lovar bättring i Januari;))

Jag håller precis på för fullt att planera nyår....Jag och min Jenny ska dra i hop till en riktig nyårfest för både stora och små. Vi blir 16 vuxna och 9 barn, Riktigt roligt!!!! Så ni kan tänka er att det är den del förberedelser inför Fredagen:)

Vi hörs senare i veckan fina Ni!
Massa Kramar till Er!


Julafton




♥Hoppas ni får en dag full av glädje och kärlek med era nära och kära♥

Dom Varmaste JulKramar till Er mina fina bloggläsare!

Mmmm....Me Like!

Fullkomligen Älskar den här låten just nu....



Ha en underbar kväll Bästaste Ni! ♥♥♥ Det ska jag;))))

Stor Kram till Er!

Julvecka!

Hej finaste!

Oj, oj vad dagarna går.... Redan julvecka!! Helt ofattbart, vart tog December vägen liksom??
Jag och barnen har haft en riktigt bra helg. Julfix, innebandycup och Guitar Hero;)) Fullt upp men en otroligt fin helg med nära och kära:)




Vilka matcher vi haft!! Jag och Matilda in action...Snacka om fokuserade...Hi hi....
Måste bara säga att Linus är Kung på GH....Helt galet snabb!!! Mamman har inte en chans...*Inte bitter* ;))
Älskar spelkvällar med alla ungdomarna!


En riktig myshelg med favvovinet till mamman....det kan verkligen rekommenderas!'


Visst är dom söta! Fortfarande lika nykära *Ler*

Nu börjar det bli riktigt tryck i butiken....och jag Älskar det! Underbara dagar! Gissa om den här veckan bara kommer att rusa förbi! Känns extra skönt att jag är klar med det mesta inför julafton. Nu blir det bara myskvällar med paketinslagning, julmusik och en massa tända ljus. Dagarna före jul är nästan Bäst:) Mmmmm....

Saknar killarna redan men det känns Såå otroligt skönt att få rå om dom på självaste juklafton! Ser fram emot det med glädje, med tanke på förra julen, då dom firade med sin pappa. Det är ju ändå barnens tid och att inte få ha dom nära den dagen är riktigt tungt, men det är ju så det är och det är bara attt göra det bästa av det. Ni kan gissa om jag myser och ser fram emot julen i år *Ler*


Nu ska jag ordna lite mat innan jag ger mig på att fixa med julklapparna.

Ha en Underbar kväll! Lova att inte stressa den här veckan....det blir jul ändå!

Massa Varma Kramar till Er!♥

Fredag!!!

Hej mina finaste bloggvänner!



Underbara Härliga Fredag........Välkommen!!!!
Bästaste dagen på veckan är äntligen här!! Åhh...vad jag Älskar Fredagar! Det känns redan i kroppen när man vaknar att det är sista dagen på arbetsveckan:) Jag vaknade före klockan i morse och låg kvar ett tag och bara njöt av känslan. Mmmmm....Tryckte på kaffet, tände ljus och satt på lite lugn och skön musik. Älskar mina morgonrutiner! Dagen blir såå mycket bättre om man får en bra start på dagen.

Nu känns det verkligen att julen börjar på att närma sig i butiken. Älskar när det är riktigt tryck och det är fullt upp hela tiden:) Vissa kunder kan vara superstressade....då är det bara att ge dom ett varmt leende och önska dom en riktigt trevlig helg....brukar fungera på den mest stressade människan. Då är det precis som att dom stannar upp och tar sig tiden att ge ett leende tillbaka. Det är lite av en utmaning för mig....att lyckas med det...Hi hi....kan låta lite galet men varför inte försöka ge människor en massa positiv energi i dessa tider om man kan:) 



Här hemma fixas det för fullt....Mat, tvättstuga, julförberedelser och killarna springer fram och tillbaka;))) Rasmus ska upp till en kompis och basta och Linus ramlar nog in om en stund. Det blir en riktig myskväll och jag lär nog utmana minsta sonen i Guitar Hero igen....*Ler*
Vi ska upp riktigt tidigt i morgon och åka på innebandycup i Falun. Blir en Lååång dag och vi är nog inte hemma förrän senare på kvällen....Det blir kul men jag undrara hur man tänker när man lägger en sån cup helgen före jul...Hmmmm...Ja, ja....allt hinns med ändå:)

Måste bara få säga TACK för era otroligt värmande kommentarer!!! Jag blir glad ända in i hjärtat och det betyder mer än vad Ni kan ana...... Ni är Bäst!!

Vem vet....kanske får vi lite sällskap här hemma senare under kvällen....;))
Ha en Underbar Fredag Bästaste Ni!!!
Massa Varma Kramar till Er!♥

God Onsdag på Er!

God kväll mina rara bloggvänner!

Allt väl? Känns att julen börjar närma sig med stormsteg....man kan nästan se den desperata blicken i kundernas ögon;))) Själv känner jag mig otroligt lugn och ser ingen anledning att stressa upp mig. Julen kommer ändå. Jag är snart klar med julklapparna.....så nästa vecka blir det några mysiga kvällar med att fixa fina paket. Det är det Bästa! *Ler* Julen ska väl ändå handla om att umgås med nära och kära, äta gott och njuta av lite ledighet.

I kväll har jag och killarna haft en Guitar Hero fight;)))) Ljusen är tända och glöggen doftar ljuvligt. Riktig myskväll med mina finaste killar:) Jag kan meddela att mamman förlorade STORT......*inte bitter* ;))) Det är helt galet vad snabba dom är på gitarren! Jag är totalt chanslös, men roligt har vi haft!


Så till frågan många av er hade.....Om jag träffat Kärleken......Hmmmm....Jag tror jag håller det för mig själv ett tag till.....Jag skulle kunna skriva sida upp och sida ner om allt som hänt dom senaste veckorna men just nu vill jag behålla allt i mitt hjärta och bara leva i nuet:)

Nu är det Nattis här hemma!
Sussa gott mina Bästa♥ *NattKram*

Heeeej!!

Underbara Ni.......Vad jag har saknat Er!!!!!!

Äntligen finns tiden att uppdatera bloggen lite;))) Hoppas allt är bra med ER alla!! Stressade inför julen? Det är bara dumt, det blir liksom jul ändå.
Gäller att lägga det på en nivå som inte är omänsklig. Det finns många saker man kan välja bort för att förenkla julen lite. I mitt fall är det bla alla dessa julkort. Jag skippar det helt....Såå skönt! Då ringer jag hellre till dom jag bryr mig om och önskar en God-Jul:)

Åter till min vecka som gått. Utan att säga för mycket så har inte min tid eller uppmärksamhet legat på bloggen;))) Jag har haft en helt underbar helg på alla sätt och vis och just nu är det inte alls dumt att heta Ulrika....helt magiskt faktiskt;)
Lite bilder kommer här.....


Hi hi....tror allt att det bor en liten jägare i mig;))) Är ganska nöjd att faktiskt träffa tavlan på 80 meters avstånd...


Lite pepparkaks pyssel är alltid kul!!


Underbar restaurang Hööööögt uppe....Så mysigt och gott *Ler*



Lovar att återkomma snart! Jag älskar att blogga och ha kontakten med Er, så det släpper jag inte.

Ha nu en fin kväll!♥
Kärlek//Ulrika:)


Långledig.

Hej finaste Ni!

Oj, vad länge sedan! Här har det varit en turbulent tid och bloggningen har blivit bortprioriterad.... Så kan det vara ibland;)))
Jag kan iaf säga att jag mår Sååå bra och livet är helt magiskt!

Tänk vad lite man vet om den brokiga vägen som kallas livet....
 


Nu ska jag packa väskan och lämna stan för en helg, lite julshopping står på scemat. Skönt att få det gjort. Lovar er ett mera uppdaterat inlägg efter helgen:)

Bästaste helgen till Er!♥

Ännu en bra dag....

Hej fina Ni!

Ett sent inlägg kommer här.....fullt upp hela dagen. Nya skyltfönster gjorda på jobbet som blev riktigt bra, ska lägga ut lite bilder i morgon:) För er som gillar riktigt fina underkläder ska verkligen kika HÄR, kanske lite tips till er killar som följer min blogg....Julklappstips till ER som Ni kan överraska era kvinnor med;)))!

Efter jobbet blev det mat och lite mys hos min Malin. Hon är precis hemkommen från London och hade Massa att berätta! Jag har aldrig varit där men skulle mer än gärna åka dit på lite shopping;)))

Sen var det föräldramöte, landade hemma vid åttatiden..... Lång men rolig och givande dag!


'
Mmmmm....vad allt bara flyter på nu. Trots att vi närmar oss julen med stormsteg så känner jag mig otroligt lugn och nöjd. *Ler* Det handlar om att ta en dag i taget och........

Nu är det dax att göra kväller här hemma.
Sussa sött så hörs vi i morgon! *NattisKram*


Skor...

Dax att uppdatera skogarderoben lite.....;)))))

Dom här sköningarna bor numera hemma hos mig...




Supersköna att gå i en hel dag! Kilklack med lite vintrig känsla....Mmmm...Me like!

Ha en strålande Tisdag fina Ni....Det ska jag ha *Ler* Livet är verkligen underbart....

MAKE EACH DAY COUNTS!

Måndag!

Heeeej mina härliga bloggvänner!

Såååå....var helgen gjord och äntligen finns tiden att blogga llite;))) Har ju saknat Er!!!
Det har varit ett galet tempo hela helgen men jag är sååå nöjd och det har varit riktigt roligt!!! Alla var nöjda med Lördagens fest så det känns ju extra roligt:)
Lite bilder från helgen.....







Ni kan gissa en som var trött i morse när klockan ringde.....Kom hem fem på Söndag morgon, sen var det bara att gå upp i tid för att röja undan i festlokalen. Men huvudsaken att allt blev lyckat!

Efter en lång, rolig och intensiv dag på jobbet så är det bara mys i soffan som gäller nu;))) Skönt!!!



Här hemma är alla ljusen tända och maten står i ugnen. Barnledig vecka så det känns lite tomt men nu ska jag försöka ladda lite batterier innan julruschen drar i gång på allvar. Känns som att det blir en Riktigt bra vecka *Ler*

Ha en fin kväll underbara Ni! *Kramis*

Rolig dag!

Hej mina finaste!

Fredag!!!!!!!! Visst är det härligt!! Det är en alldeles speciell känsla att vakna upp till veckans sista dag *Ler* Det bara spritter i kroppen och Allt känns enkelt. Mmmmm...Bästaste dagen! Jag har varit på ett fullkomlogt strålande humör i dag, trots det tighta schemat.....men allt har gått Sååå bra! Jobbet var en ren glädje men en massa härliga kunder.

Sen bar det av ut till festlokan, där jag spenserat hela eftermiddagen. Jag verkligen Älskar att fixa o dona. Jag var lite skeptisk till hur allt skulle bli men.....Det blev riktigt bra! Här kommer lite bilder, allt är inte riktigt klart än, ska hämta blommor i morgon men ville lägga upp lite bildet så ni får en känsla av hur det kommer att bli:)


Som ni ser så saknas det lite fina blommor....







Jag har precis tänt alla ljus här hemma och hällt upp ett glas gott rött...Mmmm... Bara att krypa upp i soffan och njuta av lite ledighet och ladda inför i morgon:)

Världens Bästa kväll till Er! *Kramisar*

Pyssel...

God kväll på Er. Här kommer första inlägget från min iphone....av förklariga skäl så blir det här inlägget inte så långt;))) Dagen har som vanligt rusat fram i 120 men den har varit riktigt bra *Ler* Jag har fått en massa gjort och nu har Jag full koll inför Lördagen. Skönt! Det har varit en riktig Pysselverkstad här hemma på kvällen, vika och dekorera servetter, skriva placeringskort och massa fix och don, men jag Älskar det:) Nu är det Nattis för min del. Lovar en massa bilder efter helgen. Sussa gott fina Ni. *Kramis*

Nu så....

Hej raringar.

Nu så.....Äntligen en lite stund över. Har saknat Er....Massor!!!
Åhh, vilka galna dagar jag har just nu men det lättar bara helgen är gjord:) Håller som bästa på att planera inför Loxodontas julfest och nu är allt inhandlat och klart. Skönt! Så nu blir det lite pysselstuga här hemma på kvällarna;))) Ska se till att alla linneservetter är vikta och klara till Fredag. Jag har hela eftermiddagen på mig att färdigställa allt så det ska nog gå bra *Ler*
Festen är på Lördag så det blir lite finlir då. Däremellan ska jag klämma in dopet av Neo också....Som jag givetvis Måste ta mig tid att gå på!



Åhhh...det känns som att jag skulle kunna skriva sida upp och sida ner just nu, men har inte tiiid! Det händer så mycket i mitt liv just nu, lovar att återkomma mera om det nästa vecka:) 

I dag är killarna på träning i omgångar så det blir mat lite nu och då.....Jisses vad dom kan äta i den här åldern! Vissa kvällar känns det inte som att man gör annat än står med näsan över spisen eller i diskbaljan;)))

Dax att ta ut kasslergratängen ur ugnen och utfodra en utav grabbarna....kanske mig själv också;)

Ha en fortsatt fin kväll och ta hand om Er!

Massa Varma Kramar♥



RSS 2.0