Mycket som händer....

Hej på Er ♥

Kan inte låta bli....Älskar ju att blogga, men tiden räcker inte riktigt till. Kände att jag bara Måste kika in och uppdatera Er lite och framförallt önska Er en Riktigt Härlig sommar!

Känns lite som att jag och Darlingen fortfarande lever lite "Manjana, Manjana" efter våran semester;)) Kan ändå inte förstå att vi har hela TRE veckor kvar till semester....Liite tungt kan jag säga. Vi kommer iof ha fullt upp med att packa i hop våra hem och planera nya huset, så tiden kommer bara att rusa i väg:) Det är en del att tänka på....allt från alla abbonemang, avtal till inredning. Bara roliga saker men just nu önskar jag att vi var på plats!!

Vi har klarat av en skolavslutning med alla våra härliga tonåringar....Måste visa lite bilder *Ler*



Mina finaste, finaste killar!! Ni kan gissa om det var en mamma som var stolt :-) Jisses, vad åren går. Rasmus på väg till gymnasiet och Linus upp på högstadiet. En rolig och spännande tid för oss alla.



Jag och Darlingen...lite matchning *Hi hi*



Våra fina tonåringar!



Bild lånad av Håkan på Fint foto, kika in HÄR och kolla in vilken otroligt duktig fotograf han är!
Visst är dom fina, Rasmus och Matilda. *Kärlek*



Lite snack kusinerna emellan *Ler*
Det märks att Linus Inte gillar att vara med på kort va? ;)

Vi har även hunnit med att ha en sommarfest med jobbet. Alltid lika kul. Förra gången åkte vi svävare och den här gången var det dax för Laser Game.....Såå kul. men svårt!



Ha ha....Ja, Jisses hur vi såg ut!

Barnen har semester med sin pappa just nu och det känns helt galet tomt! Men det är ju min tur att få rå om dom sen:)
Jag och Kärleken passar på att packa så mycket som vi bara kan . Just nu är det kartonger och saker Överallt!! Det är skönt att passa på att rensa samtidigt men hur är det möjligt att man samlar på sig Såå mycket?? Jag har ju ändå bara bott här i 2 år...Hmmm...

Kikar in om ett tag och visar Er bilder från vårat nya hem! Känns Såå otroligt spännande ska ni veta. Ibland känns det t.o.m lite overkligt....Det går inte en dag utan att jag tänker på vilken lycka det är att få dela livet med någon så Underbar som Min Darling ♥ och att våra familjer ska bli en.

Ha nu en Underbar sommar finaste Ni och njuut!!

Massa Varma Kramar till Er.
*Kärlek*




Heej på Er!

Kikar in och säger Hej! Jag har verkligen sakna Er, så här kommer ett litet inlägg:)

Hoppas allt är bra med Er alla och att Ni liksom jag bara njuter av sommaren som kommit till oss. Visst är det Underbart!!

Här i lilla Ludvika är allt bara bra *Ler*
Jag och Darlingen är precis hemkommna efter en Underbar resa <3<3<3
Vi har varit i Egypten en vecka och bara haft det bra. Såå Underbart!



Gissa om vi njutit varje dag...Mmmm...en välbehövlig vecka kan jag säga.
Hur bra vi än har haft det så är det alltid skönt att komma hem.

 

Vi har ju extra mycket att se fram emot dom här veckorna:) Det är dax att börja packa ihop våra hem och få till ett gemensamt. Det känns lite overkligt, samtidigt spännande och otroligt roligt. Det är så kul att planera allt tillsammans, allt från inredning till gräsklippare. Hi hi.... Gissa vem av som planerar vad;)

 

♥Min Finaste♥

På Onsdag går Rasmus ut nian och Linus slutar mellanstadiet...Helt otroligt! Sen väntar ett långt och härligt sommarlov för mina Bästa killar. Det är dom väl värda! Rasmus ska förvisso jobba lite men det är bara bra, så han får tjäna lite egna pengar:)



Vi kanske hörs snart igen:)
Ha det nu Såå bra och njut av sommaren fina Ni!

STOR KRAM till Er alla!




RSS 2.0