Fredag!

God kväll finaste Ni!

Visst är det helt underbart med Fredag!!!! Jag har dessutom varit ledig i dag...Mmmm...Såå skönt!!! Var upp vid åtta tiden och kollade så killarna kom i väg ordentligt men kände att jag inte riktigt sovit klart.... Kröp ner under täcket igen och vaknade nästa gång vid halv tolv!!! Hi hi....får jag sova så gör jag det;)))
 Sen blev det full fart. Hade bokat tvättstuga och bestämt mig för en riktig städning av lägenheten, så efter ett antal koppar kaffe så var det bara att köra igång:)



Det tog sin lilla tid, med en aning feber i kroppen och en förkylning som brutit ut...Hmmm....kanske inte var världen bästa ide att träna boxning i går. Men kul var det!!! Jisses vilket pass! Jag kan säga att jag känner av muskler i dag jag inte visste fanns....Hello Mr träningsvärk!
Men nu är det bestämt. Tisdagar Zumba och Torsdagar/Söndagar Boxning. Det känns riktigt bra att ha bestämda dagar, då går det liksom inte att smita undan;))))

I kväll blev det Fredagsmys med tacos och fyra tonåringar och en alldeles speciell person.....Härligt! Älskar sådana här Fredagar! Kan säga att det känns som ett nytt steg i mitt liv, och jag kan bara njuta! :) 

Måste få skryta lite om äldsta sonen min.....


Riktigt roligt! Nu får vi bara hålla tummarna att Rasmus kommer in på skolan i Borlänge.
Han var och presenterade sig i dag på ett fotbollsgymnasium i Örebro....men det känns Såå långt borta!  Han spelar ju just nu för Brage så det känns som att det enklaste för honom vore att även få gå i skolan där. (även för mamman;))))

Nu är det snart kväller hemma hos Carlssons....
Ha det gott och sussa gott!
NattisKram till Er!♥

Tonåring!



Älskade ungen Min.....Grattis på Din 13-årsdag!!!!

Tänk att det är hela 13 års sedan Du kom till världen och in i våra liv! Du efterlängtade, underbara kille!
Redan på BB låg Du och tittade på oss med en blick full av lurigheter. Precis som att Du visste en hemlighet, som ingen annan av oss visste. Som att Du hade svaret på frågor som vi vuxna ställde oss....

Glimten i ögat är Du född med, och den finns där än i dag:) Med Ditt leende kan Du charma vem som helst;))

Min kloka och fundersama Linus. Jag är så Otroligt tacksam och glad att just jag får vara Din mamma! Hur kan jag vara så lyckligt lottad? Hur kan det finnas Såå otroligt mycket Kärlek, en Kärlek jag inte visste något om, innan mina älskade killar kom in i mitt liv. Så sann och villkorslös Kärlek som man har till ett barn, jag kan inte med ord beskriva den känslan. Magiskt!
 
Nu har Du tagit ett steg in i den spännande och skrämmande vuxenvärlden, och jag lovar att finnas där för Dig, vad som än händer. Jag ler med Dig, jag uppmuntrar Dig, jag försöker att leda Dig på rätt väg och jag tar emot Dig om Du faller.
Att få vara där för Dig är allt som betyder något och det är en gåva som jag vårdar varje dag. 
Du och Din bror är den största skatten i mitt liv!






Pojkar förekommer i diverse storlekar, vikter och färger.
De påträffas överallt - ovanpå, under, klättrande på, hängande i, springande runt och hoppande över.

Mödrar älskar dem, små flickor avskyr dem,
äldre systrar och bröder tolererar dem,
stora människor ignorerar dem och Himlen beskyddar dem.

En pojke är sanningen med en sotfläck på näsan,
visheten med bubbelgum i håret
och framtidshoppet med en groda i fickan.

En pojke är en magisk varelse - man kan stänga ute honom
från sin slöjdverkstad men inte ur sitt hjärta.

Och när man kommer hem om kvällen
med bara spillrorna av sina drömmar och förhoppningar kvar,
då är det han som lagar dom igen med två magiska ord:

Hej, mamma!

Önkar Er bloggläsare en fin dag....och kom i håg....Varje dag är en gåva!
Kärlek till Er!


Längtar.....

.....till VÅREN!!!! I dag när solen skiner och det Nästan droppar från taken så ger det en hopp om att våren kommer faktiskt komma till oss i år också:)
Därför måste jag visa lite trendspaning från Lindex.....
















Underbart va!!
Nu är kafferasten slut och jag ska piffa det sista i skyltfönstret innan det är slut för dagen:)

Allt gott till Er♥ *Kramis*


Långhelg:)

Hej på Er.

Allt väl? Här är allt så bra det bara kan vara! Ledig Fredag så det blev en riktig långhelg....Underbart!

Måste bara få säga att Zumban var Hur kul som helst!! Men ganska svårt....Hmmm....Jag och Cecilia skrattade gott åt våra stela höfter och stundtals kände jag mig som Baby i Dirty Dancing....Ni vet det scenen när Patrick ska lära henne att rulla på höften och det slutar med att hon bara står och juckar....Hi hi...men bra träning för hela kroppen och det gav en Massa härlig energi!

I Torsdags blev det en tur till gymmet så nu känns det såå bra att äntligen kommit i gång med träningen! Nästa vecka blir det även lite boxning:) Tror att det är bra med lite allaround träning så att man inte tröttnar. Liite träningsvärk måste jag erkänna att jag har;)



Mmmm....I dag blev det lite ugnsbakad lax med grönsaker, keso och coleslaw.

Nu ska jag svira om och åka och gratulera pappa som fyller 60 år. Middag och mingel, det blir en bra kväll! Jag lånar killarna i kväll så dom också får gratulera morfar:)



Ha en underbar kväll fina Ni!
Stor *Kram*

Zumba!

Hej finaste Ni!

Oj, vilken dag! Den har verkligen bara rusat fram och vi har hunnit med otroligt mycket! Det är såå kul att vara ett gäng som roddar i butiken och verkligen få göra allt tipp topp! Den här gången är det barnavdelningen som får en massa kärlek av ett gäng duktiga Lindexbrudar:)) Tack Bästaste Ni för ett par toppendagar!

Nu är jag bara hem och vänder en sväng. Dammar av mina träningskläder och laddar inför mitt allra första Zumbapass....Lite pirrigt men det ska bli riktigt roligt! Jag och Cecilia för stötta varann, både fysiskt och psykiskt;)) Lär förmodligen ha hjälp att komma ur sängen i morgon bitti...*Hi hi*



Jag gjorde kalopps i helgen på älgkött...Mmmm...riktigt gott! Så i dag blev det en härlig grönsallad till det. Skönt med lite rester när man inte har tid att stå och kocka:)
Känner mig riktigt duktig som har låtit bli alla godiskartonger på jobbet....men gissa om jag varit sugen....Men har jag väl bestämt mig för något, så då är det så. Allt eller inget, av eller på....Hi hi....Karaktären är det inget fel på och envis som jag är så ska det här nog gå bra!



I kväll blir det en varm dusch efter träningen, massa tända ljus, en kopp te under varma pläden och slökolla på handbollen. Nya Elle låg och väntade på mig när jag kom hem, så jag ska bläddra igenom den också:)
Det får bli en tidig kväll så jag är riktigt utvilad inför sista dagen på vårat miniprojekt i butiken.
Vilken bra dag!!!! Njuter av varje sekund och känner mig full av energi, underbar känsla!

Ha en fortsatt fin kväll så hörs vi i morgon.
BamseKram till Er!
 

Heeeeej!

God Måndag på Er!

Länge sen sist.....Hmmmm....Sorry!!! Önskar såå att dygnet hade fler timmar! Jag har verkligen saknat Er!!

Som många av Er redan har gissat så händer det en massa i mitt liv just nu, men bara bra saker! ;))) Jag tror att jag vill hålla det för mig själv ett tag till och se hur allting utvecklas. Jag kan iaf säga att jag mår hur bra som helst och det känns som att hela världen ler mot mig just nu.....Det är bara att njuta och le tillbaka!



Helgen har varit toppen på alla sätt och vis. En massa härlig tid med mina killar! Tacomys på Fredagen och innebandymatch för Linus på Lördagen, på kvällen drog hela gänget ner till Claudia och Micke på mat. Den här gången var vi endast tio stycken;))))
Härliga kvällar när alla är samlade och vi bara kan umgås. Det blev lite sällskapsspel på kvällen där Rasmus och Matilda gick ur som segrare....*Grrrr* Nästa gång tar vi Er!

 

Det ör fullt ös på jobbet och den här veckan håller vi på med en stor flytt i butiken. Det kommer att bli såå bra och vi är ett gäng på 5 st som roddar runt. Riktigt roliga dagar, men jag kan säga att man är ganska trött i både kroppen och huvudet när man kommer hem.....men kul har vi!
En liten titt på våren som börjat på att landa i butik:



Jag blir alltid lika shoppingsugen när dom första vårkläderna börjar ramla in....men nu lär jag vänta ett litet tag....kanske bara en och annan topp;))))

I morgon ska jag och Cecilia börja på Zumba....Jisses!!!! Vad har jag gett mig in på! Kommer väl att dö på kuppen;)) Har redan kollar så att Cecilia kan hjärt och lungräddning *Hi hi* 
Nej då, det ska bli skönt att komma i gång efter ett alldeles för långt uppehåll med träning! Jag kör en liten GI variant vad gäller maten så att komma igång med träningen känns helt rätt. Nu jädrar ska julkilona bort, finns liksom inga ursäkter kvar så det är bara att bita i det sura äpplet och göra något åt det.

Lovar Er bättring med mitt bloggande! Lovar, Lovar *Ler*

Ha nu en fortsatt fin kväll så hörs vi i morgon!
Stor och Varm Kram till Er!!!!

Tillbaka!

Hej på Er!

Hoppas Ni haft en toppenhelg! Det har jag och börjar så smått landa i vardagen igen:)
Jag är hemma i dag efter ett dygn av magsjuka....Det värsta jag vet!!!! Tror inte jag har haft det sen jag var riktigt liten så man har inte varit stor på jorden....men i dag börjar det på att kännas bättre.

I Fredags var jag i Mora hos ett par vänner. Där väntade en massa god och spännande mat... Bla Ripa till förrätt.

Jag var liite skeptisk kan jag säga........


....men Åhh så gott det blev!


Hittade mig en ny liten vän....Rappa var helt gudomlig....med tanke på att jag är lite hundrädd så var det kul att vi fann varann:)

På Lördagen bar det av till Tällberg....Helt otroligt fint! Det kan verkligen rekommenderas om Ni vill uppleva det Bästa Dalarna har att erbjuda.


Vi bodde på Green Hotell som var otroligt mysigt och charmigt.




På kvällen blev det en god trerättersmiddag i magisk miljö:)


Efter middagen så tog vi en sparktur och gav oss ut på lite upptäcktsfärd. Vi hittade på den här granen med dom absolut största julgranskulorna jag sett.


Hi hi....en aning rosenröd om kinderna efter sparkturen;))

Efter snöänglar och en låång väg tillbaka till hotellet var det skönt att få komma in i värmen. Det gjorde ju inte helt ont att vi hade både ångbastu och bubbelbad på rummet....;)


Underbart skönt!!!!



Min helg har verkligen varit toppen på alla sätt och vis....Magisk! Mmmmm....vad livet kan vara gott:)

Synd bara att den avslutades som den gjorde men förhoppningsvis så går det åt rätt håll nu så att jag kan jobba lite till veckan.

Ha en fortsatt fin Måndag rara Ni!
Massa Kramar till Er! 

Bortrövad.....

Hej på Er!

Gissa om det är skönt med Ledighet!!!! Mmmm....bara njuter och tar dagen som den kommer:)
I Onsdags var Claudia och Micke här på lite mat sen blev det en riktig fight i bowling....Wii är bara såå kul!



Måste få dela med mig av en efterrätt som är helt fantastiskt god....och enkel. Ofta när man ska göra någon chocklamousse så är det en massa gelantin man ska krångla med, men inte i det här receptet. Me like!



Smält 200 g vit chocklad i ett vattenbad. När den svalnat lite så rör i hop chockladen med ett ägg. Rör därefter försiktigt i 1,5 dl Kesella. Vispa 2 dl grädde. Blanda sedan försiktigt i hop allting.
Smula digestivekex i fyra stycken glas. Fyll på med moussen och låt stå kallt ett par timmar. Servera med hallon och passionsfrukt....Mums!



Jag har precis packat klart en liten weekendväska......Blir frivilligt bortrövad hela helgen....*Ler*
Uppdatering kommer på Söndag:)

Ha nu en underbar helg!
Kärlek till Er!♥

God kväll

Hej rara Ni!

Hoppas Ni haft en bra vecka hittills:) Dagarna verkligen rusar fram och man vet knappt vilken dag det är för alla helgdagar....I morgon är det ju trettondagsafton så det blir till att jobba kortdag. Skönt!!
Sen är jag ledig i fyra hela dagar....det ska verkligen bli helt underbart! Efter en Massa jobb under julhelgerna så känns det välbehövligt med lite ledighet.
Sen drar ju vardagen i gång på allvar så jag kommer att njuta till max av mina dagar av ledighet. Det blir en liten utflykt från Fredag till Söndag också....Spännande! En försenad julklapp som jag ser fram emot otroligt mycket;))



I morgon kväll så kommer min Claudia och Micke hit på lite mat. Det ska bli såå mysigt att få fixa lite gott till mina finaste *Ler* Jag älskar verkligen fixa lite gott och göra lite mys för mina vänner....tyvärr så blir det alldeles för sällan...
Recept och bilder kommer sen.

I dag har jag fått en massa gjort här hemma. Julen är borta, vårgardinerna uppe (trots snöstorm ute) , tvätten fixad, matlåda gjord, bäddat rent och Äntligen tid att sätta i en toning:) Känner mig Riktigt nöjd med kvällen!! Vissa dagar så har man en massa energi att få sker och ting gjorda, och i kväll var det verkligen så.
Underbar känsla att få ta bort julen, duscha och smyga ut på nytvättade golv...Mmmm... Småsaker i vardagen som får en att le;))

Nu är det kväller för mig.....Sussa gott mina finaste....*NattisKram*


God fortsättning!!!!

GOTT NYTT 2011 PÅ ER!

Hoppas Ni haft ett bra nyår! Det är något alldeles speciellt med nyår.....man lämnar det gamla året bakom sig och välkomnar det nya med spänning och förväntan:)
Vi hade en helt UNDERBAR kväll. Att få fira med sina nära och kära är väl det Bästa! En massa god mat och trevligt sällskap gjorde att kvällen var helt magisk....
TACK alla inblandade för en helt fantastisk kväll!


Mysig stämning hemma hos Jenny när alla kom...


16 vuxna till bords....:)



Vi bjöd på snittar i alla dess former till förrätt och givetvis rosa bubbel:) Finaste Jenny♥














Minsta nyårsfiraren för kvällen.....Min lilla trollunge♥


Vit chockladmousse med hallon och passionsfrukt gick hem hos alla:)


GOTT NYTT ÅR!!!!!

Känns som att det kommer att bli ett alldeles fantastiskt nytt år! Sen är det väl så att det blir vad man gör det till. Gäller att leva för dagen och se positivt på allt som händer och sker. Att följa sin magkänsla och lyssna på hjärtat i alla situationer är något som jag lever för och det brukar fungera väldigt bra;)))

Stor och Varm Kram till Er!





RSS 2.0