Uppdatering

Heej på Er!

Det var ett tag sen sist! Hur är det med Er? Här rullar livet på, det är en sådan där period där det bara är Måndag o Fredag känns det som. Veckorna rusar verkligen fram. Det märks att vi går mot ljusare tider, UNDERBART! Vi välkomnar våren med öppen famn:)
Jag är absolut ingen vintermänniska, så att den börjar närma sig sitt slut, känns såå bra! Det Bästa med vintern är ändå alla mörka mysiga kvällar när man får tända en massa ljus och gosa upp sig i soffan under en varm pläd med sin Kärlek.



Liite ljusshopping inför vintern:) Alla ljus var slut i Januari så det fick bli en till IKEA vända. När jag säger att jag Älskar att tända ljus så förstår ni att det inte är en överdrift;)

Under julen så var det mest jobb som gällde för min del. Nackdelen med att jobba i butik, men jag är van. Första julen i huset kändes spännande:) Jakten på ljusstakar till köket tog ett tag, men hittade rätt till slut.



Den här julen så var barnen hos sin pappa/mamma så det var riktigt tomt kan jag säga. Jag o Martin hade iaf en mysig julmorgon och på em firade vi med mamma, Stig och bror med familj. Fasters lilla tomte Moa förgyllde hela dagen! Julafton och barn hör liksom ihop. Älskade lilla Sessan!♥



Nyår firade vi med en massa goda vänner och en del av barnaskaran. God mat och underbart sällskap gjorde vårat nyår. Tack alla inblandade för en fantastisk kväll!



Nyår har en förmåga att framkalla en massa känslor.....Året som gått och året som ligger framför oss. Mitt 2011 har verkligen varit underbart, omvälvande och utmanande. Att ta steget och bli sambo med min Martin är det Bästa jag gjort. Han är såå underbar på alla sätt och vis. Det har givetvis varit en stor omställning, utmaningar att klara av och hinder att komma över, men tillsammans är vi starka♥ Jag ser med spänning fram emot vad 2012 har att erbjuda! Sålänge jag har Martin och mina killar vid min sida, så klarar jag allt!



Jag har även hunnit med en dukning till min väns företag. Alltid roligt att få duka inför deras stora julfest!
Det är ett stort intresse och önskar jag kunde få pyssla mera med sånt än vad jag gör i dag.



Jag o Darlingen hade en Underbar dag i spåret! En aningen kallt bara (-25) Trodde verkligen att jag skulle svischa fram som värsta Gunde....Hmmm...Blev inte riktigt så, var ju ett tag sen jag stod på ett par skidor, men runt kom vi iaf och träningsvärken kom som ett brev på posten;)



Vi kämpar på med träningen, jag o Kärleken. 3 dagar i veckan känns lagom. Det Bästa är att vi gör det tillsammans sen är det inte helt fel att få slå ur sig lite frustration om dagen varit mindre bra;)
Martin är världens Bästa PT och jag är envis som synden så träningspassen är ingen barnlek kan jag säga.
Ska jag träna så är det 300% som gäller och inget fjant, då kan det lika gärna vara.

Just nu är jag faktiskt hemma och är sjukskriven. Inte kul! Dagarna blir såå långa! Efter att ha svimmat av hemma hos mamma förra helgen och en ambulansfärd till Falun så var vila en nödvändighet. Jag vet inte vad det berodde på, och sjukvården i dag är under all kritik! Personalen på avdelningen jag var inlagd på var helt underbara men för övrigt har jag inte mycket gott att säga. Man ska tydligen vara frisk för att orka vara sjuk.....
Förhoppningsvis så är jag på fötter igen nästa vecka och kan återgå till det normala. Det är INTE min grej att bara vara hemma och vila!

Solen skiner i dag och det är närmare 15 plusgrader i solen, Härligt!!! Ska ta mig en liten promenad i det underbara vårvädret!

Älskar det här citatet från Sex and the City:

Något alla borde tänka på lite nu och då;)

Ha det nu så bra så kikar jag in här snart igen finaste Ni!

Massa Varma Kramar till Er♥




RSS 2.0