Lördag

Hej på Er sötisar!

Allt bra? Här är det en sådan där riktigt disig höstdag och det känns som att det varit mörkt hela dagen. Efter en intensiv vecka tog jag mig en välbehövlig sovmorgon....Skönt!
Gårdagen var riktigt lyckad.....



Vi började kvällen med lite Sing Star hemma hos Micke och Claudia....Hi hi....alltid lika roligt!



Det blev många glada skratt! Givetvis så blir vi alla Idoler när mikrofonerna kommer fram;)))



Vi åt en himelskt god middag som serverades på varma täljstenar, man fick steka köttet som man själv ville ha det. En massa goda tillbehör och såser...mmmm....Mums!



TACK alla mina fina vänner för en otroligt lyckad kväll!

Ska nog ta och cykla ner till hemmakväll och hyra lite filmer.... Är sugen att se nya Beckfilmen. Någon som har sett den? En härlig Lördagkväll nerkrupen i soffan känns riktigt skönt!

Ha det Bäst fina Ni!
*Kramisar*

Happy Friday!


Heeej fina Ni!

Äntligen, äntligen Fredag!!!!! Åhhh....vad Underbart!!!
Har bara ett ord att säga om denna vecka.....HYSTERISK!!!!! Jag är glad att jag har överlevt, och den just här Fredagen är mer än välkommen;)))
Nya kassasytemet installerades i dag på butiken. Ett enkelt och bra system som till en början såg ut att fungera som det skulle....men varför skulle det göra det, lönings Fredag och allt....
När jag gick vid två var det fullkomlig kaos och det mesta hade kraschat....tur att vi hade duktiga människor på plats, dom jobbade för fullt på problemet när jag gick.
Känner att jag behöver koppla bort jobbet totalt nu under helgen! Ska verkligen göra mitt bästa;))



I dag var det Matildas sista dag och hon har verkligen varit hur duktig som helst! KRAM till Dig!♥

Nu hör jag att min Malin är på väg hit...*Ler* Det blir en trevlig kväll med en massa goda vänner!

Kärlek till Er och njuut av kvällen! *Kraaam*

Dagens citat.

God Fredag på Er!

Välkommen underbara, efterlängtade Fredag!!!!
Vi blev riktigt sena hem i går så det var bara att göra kväller på en gång....men lovar er ett inlägg i helgen om hur allt gick för min Rasmus.
I dag väntar insallation av våra nya kassor på jobbet....Lönings Fredag....Hmmm...gäller att vi lär oss Väldigt snabbt;)))
Ny dag och nya utmaningar!



Bästaste dagen till Er!!!

Skor!!!

Hej underbara Ni!

Jag är hem och vänder en snabbis innan jag och Rasmus ska till Borlänge. Sista träningsdagen med Brage, sen får vi se vad som händer *Ler*

Jag har fixat det sista inför modevisningen i kväll och mina modeller blev Såå fina! Det är två barn och två tjejer som har tre ombyten var så det var lite att fixa med;)) Jag känner mig nöjd men är riktigt besviken över att inte kunna vara med i kväll!! Givetvis går mina killar först men det är så typiskt att det krockar...

Skor och åter skor;)).....inhandlade i dag två par perfekta jobbarskor! Åhh....vad roligt när man blir sådär supernöjd! TACK Linda på Yngves skor för all hjälp!



Gillar detaljerna på den här stöveln, vardags men ändå lite extra. Perfekt att jobba i!



Känns som att Väldigt många kvinnor har den här modellen i sin skogarderob....men den är såå användbar!

Dax att bege sig av, men vi hörs senare!

Kram på Er!

Att tänka på....



" Barn tänker inte på den tid som gått eller den tid som kommer. De njuter av ögonblicket."

Väldigt kloka ord som även vi vuxna borde bli bättre på att leva efter!

♥ Bästa dagen till Er ♥

Onsdag

God Kväll på Er!

Hoppas NI haft en bra dag!
Min har varit helt Galen....fattar inte vad det är som har hänt men det är SÅÅÅÅ mycket att göra på jobbet och mina arbetsdagar räcker verkligen inte till! Det är ett otroligt tryck på oss i personalen just nu med allt som ska göras i butik och dessutom löningsvecka.....Julen knacka på dörren, och ska stå klar i butik om två veckor....

I morgon är det kvällsöppet med modevisning i Gallerian, jag har fixar det mesta nu i förväg för jag måste på möte i Borlänge om Rasmus kommande gymnasieval....Kan dygnet få fler timmar Tack! ;)))



Matilda har hjälpt mig att förbereda alla skyltar som ska upp i morgon, duktig tjej!
Flera har frågat om hennes bloggadress....fick lov att kolla med henne om det var okej att lägga ut den.... Så här kommer den.... www.tiiisan.blogg.se  Enjoy en 15- årings tankar och funderingar!
Jag har Matilda och Rasmus här i dag och det är riktigt gott med lite sällskap såhär en barnledig vecka! *Ler*



En riktig klipp och klistra verkstad för mina tjejer ;))) Här är Erika som fixar ocd donar....Mina tjejer har Verkligen varit hur duktiga och tålmodiga som helst i dag!
Erika kommer att bli en riktigt bra dekoratör kan jag säga! Glad, positiv och en riktig arbetsmyra. Hon har en visuell blick och vill otroligt mycket! 

Nu blir det middag med mina tonåringar innan det är dax för Bästa Grey´s! :=)

Stor Kram till Er!



Föreläsning

Hej fina Ni!

GALNA dagar på jobbet!!! Jisses vad mycket det är att göra! *Puuuhh* Roligt givetvis men ibland önskar jag att man kunde klona sig.....;))) Tur att jag har sådan bra hjälp av mina duktiga praktikanter *Ler*

Jag är ju verkligen sämst på att ha med mig matlåda till jobbet och i och med att jag oftast bara har en halvtimmes lunchrast så är mina lunchvanor sådär halvbra kan jag säga. Oftast blir det något på stående fot.
Men i dag hade Hannas gulliga man gjort en matlåda även till mig!



Hur gulligt var inte det!!!! TACK till Micke!! Det var hur gott som helst!

Jag införskaffade mig en ny favoritsjal i dag....som jag har så otroligt lite av;))))



Härlig laxrosa färg och lagom att ha både som inne eller utesjal. Me like!

Mammsen ringde precis och frågade om jag kunde hänga med henne på föreläsning. Hennes Stig är sjuk så hon hade en biljett över. "Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?" med Nisse Simonson. Det ska bli riktigt intressant! 

Beskrivning:

Det går att tänka sig lycklig genom att låta bli att tänka sig olycklig.

Låter det lite väl enkelt?

Det visar sig nämligen att tankens kraft är större än vi tror. Det är vetenskapligt bevisat att optimisten i genomsnitt lever hela sju och ett halvt år längre än pessimisten. Vår förmåga att känna glädje och tillförsikt beror i slutändan på hur vi tänker om våra liv. Både när lyckan ler och solen går i moln.

Våra negativa tankar om oss själv är ofta orsaken till våra depressioner. Detta är den bärande tanken inom den så kallade positiva psykologin som på senare år fått allt större genomslag.

Eftersom vår hjärna är plastisk, det vill säga förändringsbenägen ner till minsta hjärncell, påverkas den rent fysiskt av om vi tänker i dur eller moll. Lyckas vi bryta gamla invanda negativa tankebanor kommer hjärnan sedan ”vilja” välja det positiva tankespåret.

Man kan faktiskt välja att vara lycklig. Utifrån ett vardagsperspektiv resonerar författaren här kring hur vi själva kan påverka våra liv för att uppleva största möjliga lycka och välbefinnande.

Läkaren Nisse Simonson är en av Sveriges mest uppskattade föredragshållare och författare till tre böcker.

Återkommer senare hur kvällen varit!
Ha det Bäst, Stor Kram till Er!


Ny dag.....

.....nya möjligheter!!
Dagen blir vad Du gör den till så se till att göra det Bästa av just den här dagen!

Här är ett litet utdrag från Matildas blogg om gårdagen.....



Denna vecka har vi prao och självklart jag är på Lindex med rasmus mamma Ulrika och praoar ;) Det är även en tjej där som pluggar i lexand som är jätte trevlig! :) Jag trodde inte att det skulle vara SÅ HÄR tufft att jobba i butik, vid lunch var jag heelt slut :o Sen påväg hem somnade jag i bilen, haha ;s (a' fast så blir det nästan alltid när jag ska praoa någonstans, jag förväntar mig att det inte ska vara så jobbig, sen när jag kommer dit blir jag jätte trött, haha.. Men jag skulle lätt tänka mig att jobba på Lindex, eller någon annan klädaffär ! (y) Det ligger i mitt intresse helt klart ;)


Ha nu en toppenbra dag och kom i håg..... Le! ♥

I am Back!

Hej på Er mina fina bloggvänner!

Hoppas att ni haft en Härlig helg! jag kände att jag behövde en pause från bloggandet...men nu är jag tillbaka! *Ler*
Min helg har varit toppenbra! Som vanligt Fredagsmys med Idol och tacos.



Tacotallrik för omväxlings skull;)))



Fredagsmys i soffan är självklart....*Ler*

Annars har det varit matcher för killarna i helgen, ovanligt va?;)) Som vanligt så går helgerna alldeles för fort! Vips så var det söndag kväll och dax för Ensam mamma. Det är Såå kul att följa tjejerna och deras dejter. Det ska bli spännande att se när dom ska hem och hälsa på killarna nästa vecka.



Rasmus Matilda började sin praovecka hos mig i dag. Här är det kurs i strykning :=) Inser att hon är längre än mig! Hmmm....iof inte så svårt...Bara det att höra att hon pryar hos sin svärmor låter Väldigt märkligt;)))
Vi har haft en toppendag och hunnit med väldigt mycket. Kan gissa att det kommer att kännas i Matildas ben i morgon, hon som är van att sitta vid skolbänken.



Måste bara få visa en bild från bion vi var på för ett tag sedan.....En riktigt rolig dag med mina tonåringar!

Nu ska jag försöka att komma i kapp lite här hemma innan det är dax att åka på föräldramöte. Det blir ännu mera information om det kommande gymnasievalet för Rasmus , vilket känns riktigt bra! Det är ju liite annorlunda mot när jag sökte...Hi hi....

Ha en Härlig kväll söta Ni! *Kramis*




Återvänder....

....i morgon med uppdatering om helgen.
Det har varit en bloggfri helg för min del men i morgon är jag tillbaka! *Ler*

Sussa gott mina fina bloggvänner!

Snö....

God Fredag på Er!

Åhh vad Härligt!!! Fredag!!!
Linus kom och mötte mig på jobbet när jag slutade så nu har vi höst/vinter handlat lite till honom. Det var förvånandsvärt mycket som den lille herren tyckte om så det var hur kul som helst! Tänk vad enkelt det var när killarna var mindre....Jag kunde handla det Jag tyckte var fint och det var inga protester. Hi hi....fungerar inte riktigt så nu kan jag säga;)))



Nu är vi hemma efter att ha handlat inför helgen, så skönt att ha det gjort. Fredagsfika här hemma och verkligen inga måsten eller krav. Myskläder på och bara ta det lugnt...Mmmm....vad välbehövligt!

I dag var det vitt ute när vi vaknade och riktigt kallt...*Burr*....men vet Ni vad det innebär....



Första glöggen är inköpt! Åhh...vad härligt att kura upp sig i soffan under en gosig filt med en kopp glögg och pepparkakor. Me like! Min Malin kommer förbi på en myskväll med mig och killarna, Matilda är givetvis med också *Ler* Fullt hus! Underbart!

Ha nu en mysig Fredagkväll och njuuut!!!! *Kramis* till Er!


TGIF


God Morgon på Er!

Mmmm...vad Härligt att vakna upp till Fredag!! Det känns verkligen i hela kroppen att den här dagen är efterlängtad. Att jag dessutom slutar redan klockan två idag gör ju inte saken sämre *Ler*
Jag känner mig lite bättre i dag så det blir fullt ös på jobbet med förhoppningsvis en massa köpsugna kunder.

Till kvällen blir det bara att ta det lugnt med killarna och Matilda. Tända ljus, tacotallrik och Idol.... Underbart! Känns sådär Svensson... men på ett Skönt sätt, Me like! Fredag när den är som Bäst!

Ska göra ännu ett försök att få upp den minsta...han är Såå morgontrött. Rasmus har däremot fått mina gener och brukar komma upp i tid, han sitter och äter frukost och har precis som mamman en stor kopp kaffe i handen;))

Ha nu en Underbar Fredag fina Ni!
Massa Varma Kramar till Er!♥


Multitasking

Hej på Er!

Ännu en hysterisk dag på jobbet...Hmmm...min praktikant måste tro att vi "går på något" på Lindex..Hi hi...Vissa dagar känns det nästa så;))  Då gäller det att samtidigt ha KUL!, annars fixar man det inte.
Känner att jag är inne i en riktigt stressig period både på jobbet och hemma, måste försöka hitta tillbaka till lugnet där emellan som jag VET är Såå viktigt!



Vissa perioder kommer jag in i den där dåliga stressen och då måste jag bara stanna upp och tänka "Okej, vad är det värsta som kan hända om jag inte hinner med det här?" Det är ju inte så att någon dör för att jag inte hunnit med vissa saker. Gäller att stanna upp och fokusera på dom viktiga bitarna i livet.
Ett jobb är ett jobb! Även om jag älskar mitt jobb och ger otroligt mycket av mig själv där så är det väldigt energikrävande också. Jag Måste ha kvar lite energi till mig själv och mina pojkar när jag kommer hem också. Så är det bara.

Kraven på sig själv och var ens lägsta nivå är, bestämmer man ju själv. Mina krav och min ribba kan ibland vara ALLDELES för hög;))) Både på gott och ont givetvis.




Just nu kör jag lite multitasking här hemma..... Tvätta, städa, laga mat, skjutsa barn, blogga, ringa samtal, förhöra läxor...Ja, ni vet...egentligen en helt vanlig dag i dom flestas liv. Det är ju så det är men då gäller det att ta vara på kvällarna med sina nära och kära. Inga måsten efter middagen! Då är det mys och kvalitetstid som gäller!

Vi måste hinna leva också!

Oj, vad gnälligt det här inlägget kändes...Hmmm...men så är det vissa dagar och mina axlar och rygg känns allt annat än bra så det bidrar väl en del till dagens humör...
Men i morgon är det en ny dag som bara kan bli bättre och dessutom är det  FREDAG!!! Underbart!

Ha nu en fin kväll!

Kram på Er!

Nästa......

Inköp av bok blir absolut den Här.....



Den är ju bara ett Måste för alla SATC beroende fans!

Författaren Candace Bushnell har släppt en ny bok. "The Carrie Diaries", den första boken av två om Carrie Bradshaw före det att hon kom till New York. Visst rekommenderad läsålder är "Tonår" och jag har garanterat passerat det "bäst före datumet" för många år sedan. Den utlovar att man får veta mer om Carries bakgrund, träffa hennes familj och man får veta hur det gick till när hon började skriva. Saker jag funderat över sedan jag började titta på serien.
 Jag lovar återkomma med ett utlåtande. 

Ha en underbar Torsdag fina Ni!

Vila...

God kväll på Er!

Ligger här i soffan med jordens huvudvärk och önskar att någon bara kunde ta bort det onda.....En massage på mina onda axlar och skuldror vore inte helt fel!
 


Jag har stressat alldeles för mycket på jobbet i dag, inte bra!
Det får bli att krypa ner riktigt tidigt i dag och hoppas på en bättre morgondag.
Ha det gott och Kram till Er!

Minnen

Hi hi....Vilka minnen!!!



Äldre ungdom.... Såå roligt! Vilken sköning Morgan är! *Ler*

Bästaste dagen till Er!

Full fart!

Hej på Er!

Har Ni haft en bra dag? Här har det som vanligt rusat på i 180.....*Ler*....men det är då jag trivs som Bäst!
Den här veckan och två veckor framåt så har jag med mig en praktikant från dekoratörslinjen i Leksand. Erika heter hon, och är en riktigt go och intresserad tjej!



Vilken tur att det var dax att göra skyltfönster nu när jag har Erika med mig, alltid kul att vara två! Det gäller bara att jag säger och att jag lär ut allt jag gör och berättar hur jag tänker. Jag är ju van att vara själv så det är en liten utmaning för mig också.



Det var mycket fix och trix i dag! Allt från borrning till vajrar som inte ville som jag ville.....Grrr....men det blev bra i slutändan och vi kände oss nöjda. Det tar längre tid än vad man tror....allra helst när man får komma med egna uppfinningar för att det ska fungera;))))
Nu har vi en accessoarkampanj och det är såå mycket fina varor!



Min Hanna dukar upp borden i butiken...Mmmm....Härligt maffigt! Bra jobbar tjejen!

I dag håller jag tummarna för min Rasmus.....Han är till IK Brage och provtränar med 25 andra ungdommar från Dalarna. Dom ska satsa på ett ungdomslag och har gett några killar chansen att "visa upp" sig. Sen har dom ju fotbollsgymnasium där så vem vet, vore ju skönt om han hamnade nära Ludvika när väl den dagen kommer. Riktigt roligt!! Gissa om mamman är stolt *Ler*

Bästaste kvällen till Er! *Kramisar*

iphone.....

God Morgon på Er!

Efter en riktigt god natts sömn så känner jag mig riktigt utvilad och redo att ta mig an dagen med ett leende på läpparna!
Killarna sover än och jag sitter som vanligt med en stor kopp kaffe och njuter av tystnaden, levande ljus och lugn musik på i bakgrunden.....Bästa stunden på dagen! Jag är en riktigt rutinmänniska på morgonen och behöver den här stunden såå väl för att dagen ska börja bra och för att samla energi inför jobbet.

Jag står i valet och kvalet om det är värt att investera i en iphone 4.......



Jag är Verkligen i behov av en ny mobil! Vad säger Ni?? Är det värt det? Har ni någon erfarenhet att blogga från den? Tips mottages tacksamt! Hmmm....Ja, vi får se hur det blir.

Ha nu en underbar Tisdag fina Ni!
Hörs snart igen.

*MorgonKram* 

Mammavecka:)

God Kväll sötisar.



Hi hi....
lite sanning ligger det i det;)) Iaf när barnen var små.
Nu är det knappt man ser skymten av dom förrän det är dax för middag. Rasmus hann bara hem med skolsakerna innan han drog i väg med kompisarna och Linus är på träning....Så trots barnvecka så är jag ensam, men ändå inte...Hmmm...bara att acceptera att kompisar och intressen tar mer och mer tid ju äldre dom blir.

Det känns skönt att vi kan ha middagen tillsammans, så här hemma är allt förberett tills killarna kommer. Ljusen är tända och tacolasangen står i ugnen.



Nästa vecka är det praovecka för dom här två sötisarna så dom kommer att bo här det mesta delen av tiden. Härligt att få lite bonustid! Matilda ska praoa med mig och Rasmus i butiken bredvid Lindex så det blir en rolig vecka! *Ler*

Dax att ta ut maten ur ugnen och invänta mina Bästa killar!
Ha en mysig kväll....det ska vi! :=)

*Kramisar*

Ewa Larsson

Måste bara tipsa om våran otroligt fina Julkampanj! Ewa Larsson har designat julens finaste under...Mmmm...Riktigt fint! Så till alla Er män....Kika in och handla en fin julklapp till frugan/tjejen som ni båda kan njuta av;)))




Ha en fortsatt fin dag! *Kram* till Er!

Underbar dag!

God Kväll sötisar!

Åhhh...vilken Härlig dag jag har haft! Trots att det är Singel Söndag;)))
Seriepremiär hemma för Linus och hans innebandylag redan vid tio i morse. Det är såå kul att se killarna utvecklas från år till år men framför allt glädjen laget emellan. Det är ett härligt gäng tolvåringar med Claudia som tränare, hon gör ett riktigt bra jobb med killarna!



Det blev en riktig storvinst för killarna mot Falun.

 

GRATTIS till hela laget, vilket spel ni hade i dag!

Passade på att storhandla inför veckan med mina killar....*Längtar*
Det blev en tur till Cecila och hennes familj med Micke och Claudia. En riktigt mysig fika med hela gänget *Ler*



Lilla Neo växer för varje dag och han är världens goaste lilla kille!

Nu har jag precis kommit hem från ännu en match.....Rasmus och hans handbollslag tog emot Irsta för seriepremiär hemma. Det var en tuff match som slutade med förlust, men killarna kämpade på riktigt bra. Oj, vad tufft det börjar på att bli! Jag kan säga att jag många gånger måste titta bort...det smäller rejält, och mammahjärtat klarar inte det riktigt;)))



På Söndagar brukar jag och barnens pappa fixa med saker som ska till den andre och prata igenom veckan som varit och veckan som kommer. Vill bara säga....Jag är såå glad och tacksam att just HAN är killarnas pappa, han är verkligen världens Bästa pappa!
Linus ville vara kvar här så gissa om det känns skönt! Mmmm...lite oplanerat mys med min fina kille♥



Hoppas Ni med får en fin kväll!!!
Snart dax för Ensam mamma....kul att följa tjejerna i jakten på kärleken:=)
KRAAAM till Er!

Matchdax

God morgon på Er!



Kikar in en snabbis och önskar Er en fantastisk Söndag! Jag är uppe i tid, för att vara en Söndag....Min Linus har innebandymatch. Skönt att inte sova bort halva dagen;))) Känns som att jag kommer att få mycket gjort i dag!

Lär rusa vidare, men vi hörs senare fina Ni!

Kram till Er!

God Lördag

Hej på Er!

Gääääsp....vilken latardag det har varit. Skönt!
Det blev liite sent i går så en lång sovmorgon var välbehövligt;))



Mina finaste!!! Vi hade en riktigt trevlig kväll med en massa god mat.



Det slutade med att vi slöt upp med några flera så vi blev ett helt gäng, helt oplanerat.... Det är då det brukar bli som trevligast *Ler* TACK alla inblandade för en riktigt rolig kväll!

Nu blir det en pizza och filmkväll med goda vänner:=)

Bästa Lördagkvällen till Er! *Kramis*


Så har dom första......

.......snöflingorna fallit!!



Helt galet!
Redan liksom.....Jag har ju knappt fattat att sommaren är slut och att hösten är här. Liite tidigt för snö!! Vintern brukar vara lång nog ändå.

Efter en riktigt intensiv men rolig dag på jobbet så blev det en spontanfika med några goa vänner. Fredagsfika borde vara obligatoriskt *Ler* Härligt sätt att bara släppa jobbet och varva ner!Mmmm....underbar start på helgen.



I kväll blir det middag ute med Micke och Claudia. Micke fyller år så vi ska fira honom lite....Båda hans "fruar";))) Hi hi....
Dom är också barnlediga så vi ska lyxa till det lite. Det blir en bra Fredagkväll!

Ha det gott där ute så hörs vi senare.
FredagsKram  och Kärlek till Er!!!

TGIF

God morgon sötisar!

Äntligen Ferdag!!!
Såå skönt! Veckan har verkligen rusat på i ett galet tempo så Fredagen kom riktigt snabbt den här veckan *Ler* Det blir en kort dag på jobbet, slutar redan klockan två, inte helt fel,))
Ville bara kika in som snabbast och önska Er en riktigt bra dag!!



Kraaam till Er!

Äldre inlägg....

God Kväll på Er!

Har NI haft en bra dag? Det har jag *Ler* Fullt ös hela dagen....Me like!



Några av Er har frågat efter mina äldre inlägg jag gjorde när jag bloggade för Tv 3.... Ni hittar dom HÄR..... Där hittar ni inlägg om allt från hur hösten var under Ensam mamma tiden till uppbrottet mellan mig och Lasse. När jag läser det känns det som ett helt liv sedan, men ändå inte på något märkligt sätt. 
Jag började blogga för trean i Augusti 2009 och det var ett riktigt roligt och givande år *Ler* Lite lurigt i början när det här med att blogga var helt nytt för mig, och nu kan jag inte leva utan det;)))

Ha en underbar kväll rara Ni!
*Kramis*

Så gick det sen.....



Ja, hur gick det för alla "Ensamma mammor"...??? ;)



http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article7941264.ab


Ha nu en strålande dag så hörs vi senare!
Massa Varma Kramar till Er!♥



Mysig kväll

Hej på Er!

Gårdagen var hur mysig som helst med min fina Jenny och hennes kottisar. Mmmm....Gissa om det var gott med sushi! Som vanligt går timmarna alldeles för fort! Vi planerar för en helg i Sunne, något jag och Jenny brukar göra varje år. En riktig tjejhelg med massa god mat, långpromenader och spabehandlingar. En riktig Må bra helg med andra ord *Ler* Så HÄR såg det ut förra gången vi var där:=)



Det blev lite läxläsning med barnen också.



Söta Carro ville sova med fläta, givetvis så fixade vi till det! ;))

TACK min Bästa Jenny för en riktig vardagslyx kväll!!! Bästa Du!

Ha en underbar Torsdag kära bloggläsare så hörs vi om ett tag!
*Kramisar*

Nattis

Efter en underbar kväll hos min Jenny med en massa prat, glädje och äkta vänskap så säger jag nu Nattis.....



Sussa Gott så hörs vi i morgon.... Dröm sött ♥ och Sov så Gott.

Sushi

Kikar in en sväng.....
....innan det är dax att åka till min fina Jenny:=) Vi ska ha en riktig myskväll med sushi och en Massa tjejprat....



Mmmmm....vad gott! Jag tror att jag skulle kunna leva på sushi i minst en månad, givetvis med mycket wasabi till! *Ler*  Vi tänkte ta oss ett gott glas rött till sushin såhär på "lill Lördagen", det kallas Vardagslyx!!!! Det tror jag Alla mår bra av! Jag har blivit Såå mycket bättre på att sänka kraven på hur det ska vara och se ut här hemma och istället göra saker som Jag mår bra av! Om man mår gott i själen så blir dessutom dom tråkiga vardagsmåstena otroligt mycket enklare och roligare att göra, då kan det räcka med en "må bra kväll" med någon man tycker om. 

Att hålla ihop sig själv
Är att ta ansvar för sitt eget liv

Att ta hand om sig själv
är att ta ansvar för sig själv

Förmågan att må bra när andra
mår dåligt är också att kunna
må bra och kunna känna vad som
är mina känslor eller en annan människa


Jag ska även kunna trösta när
den tröstlösa känner inget
hopp eller framtid

Så ska jag ändå
stå fast kvar
Vid dennes sida
Det är då man finns på riktigt
För någon annan
Och sig själv


Ha nu en fin kväll och unna Er lite Vardagslyx, vad det nu må vara för just Dig!

Stor Kram



Dagens.

God Lunch på Er!

Hej o Hå vad det går undan...redan lunchdax och halva dagen gjord:=)

Det var riktigt kallt i dag så det fick bli en massa lager på lager....



Mmmmm....härligt med en massa stickat! Melerad Oversizekofta som är såå mysig...399:- från Lindex.



Ha ha....Min Hanna sjönk i hop som en våt fläck och var i stort behov av lunch ;)))) Ingen kan säga att vi inte har roligt på jobbet iaf *Ler*

Ha en fortsatt strålande dag!!!!
*Kraaaam*

Vardagssmycken

God Morgon kära bloggvänner!

Mmmm....vad härligt att vakna efter Måånga timmars sömn! Filmen i går var helt okej och jag var en duktig tjej och gick och la mig på en gång den var slut, annars har jag en förmåga att sitta uppe ganska länge när inte barnen är här;))

Måste visa mina "favvo" vardagssmycken.....



Halsbandet fick jag av Claudia förra julen och det använder jag väldigt ofta, numera sitter det en liten skyddsängel där också, som jag fick av en gullig bloggläsare *Ler*



Armbandet fick jag av Claudia och Malin när jag fyllde år. Me like!!! Älskar orden... Love, Hope, True, Live.....
Kika in HÄR, det finns hur mycket fint som helst!

Ha en strålande dag fina Ni!
*Kramis*

Film

Hej raringar!

Oj, oj vad det snurrar i huvudet....Kan säga att jag är glad att inte vara 15 år och stå inför val av utbildning! Det är absolut inte lätt! Rasmus är inne på att söka fotbollsgymnasium men han vet inte med vilken inriktning. Han ska till Brage och provträna och där finns ett fotbollsgymnasium, så vi ska dit på lite information. Det skulle vara skönt om han höll sig i närheten och Borlänge är bara fem mil härifrån:)

Nu blir det att kura i hop sig i soffan med en film....*Myyys*....Har NI sett den här?



Vad tycker Ni som sett den?

Ha en fin kväll så hörs vi i morgon!
*Kramis* till Er!

Möte

Hej på Er sötisar!

Dagen varit bra? Min har rullat på i ett rasande tempo med mycket att göra på jobbet. Härligt! Har precis varit hocs Cecilia och hennes fina familj på lite kaffe. Jisses vad lilla Neo växer för varje gång, han är såå söt! Mmm....vad gott det är med lite bebismys *Ler*



Det blir ett kort inlägg nu för jag ska rusa vidare på föräldramöte inför Rasmus gymnasieval....Hur gick det här till???? Gymnasie?? Helt galet! Tänk att han är så stor så han ska göra ett val som kommer att påverka hela hans framtid. Kan tänka att det är verkligen inte lätt att veta vad man vill när man bara är 15 år! Även om jag kommer i håg hur stor och vuxen man kände sig, så ser jag det med liite andra ögon nu;))

Hörs senare i kväll!
Allt gott till Er!♥

Ny dag

God Tisdag på Er!

Pigga och alerta? Det är jag! :=) Men jisses vad mörkt det är när man stiger upp, det är först nu det börjar ljusna liite. Jag har tänt ljus, dricker kaffe och spelar lite skön morgonmusik i bakgrunden...Mmmm....Bästa starten på en ny dag *Ler*

Jag jobbar till fyra i dag sen ska jag hem och rensa bort dom sista sommarkläderna, kanske dax nu när det börjar på att bli minusgrader;))) Det känns som helt otroligt länge innan jag får plocka fram allt igen;((( Jag är VERKLIGEN en sommartjej! Visst är det härligt att vi lever med fyra årstider, men.....vintern är den jag skulle kunna klara mig utan;)



MorgonKram till Er! Kom i håg......Le!

Svar på frågor.

Hej söta Ni!

Vad kul att Ni hade lite frågor! Här kommer nu svaren....:=)



Barbro
om Härliga Söndag:
Hej! Vilken kul lördagkväll du har haft med dina nära och kära.
Läser din blogg var dag och blir glad när man ser dej.Alla tips som du delar med dej.
Läser du alla mail som du får och svarar du på dom?
Hälsa och gratta Linus till sina två mål det blir fler säkert.

Hej Barbro.

Vad roligt att Du gillar min blogg! Tack!
Jag läser Alla mail och försöker att svara på dom flesta. Framförallt frågor som kommer här på bloggen. Jag gillar att ha den kontakten med mina läsare :=)
Allt gott till Dig!



Bettan
om Frågor om stort och smått....:
Jag undrar om Berth som skriver varje dag känner ni varandra? Har du träffat, pratat med honom eller sett kort på honom? Han verkar vara snäll!

Hej Bettan.
Berth har följt min blogg ända sen starten och är en riktig liten hustomte här;)) Jag har sett kort på honom och han är verkligen hur snäll som helst!
*Kram* till Dig!



Sandra Frågor om stort och smått....:
Hej Ulrika jo det är Sandra jag undra har du några bra tips på vad man ska ha påsig nu i Höst villka färger är det som gäller jag är 18 år gammal och vill ha lite tips har du på smink och villka färger ska man använda i smink var köper du ditt smink någonstan? skulle vara kul att veta många kramar från sandra hoppas du skriver tillbaka tack

Hej Sandra.
Det är väldigt murriga färger i höst. Kombon grått och beige känns verkligen helrätt just nu. Kika gärna på mina inspiriatonsbilder under kategorin Lindex så får Du lite tips :=)
Just nu är jag väldigt inne på bruna, guldiga och sandfärgade toner vad gäller smink.
Mina Favoriter:
Foundation:Loreal infallible
Mascara: Max Factor Xperience
Ögonskugga: Isa Dora nr.28 Frosty Sienna 
Läppglans: Loreal Glam Shine Dimant nr.167 Coral Carat
Hoppas Du blev lite hjälpt!
Ha det gott och Kram!




Bettan
om Frågor om stort och smått....:
Kommer det aldrig mer att bli något mellan dig och Lasse? Träffas ni ibland?

Hej Bettan.
Jag och Lasse är och förblir goda vänner. Vi ringer ofta till varann och senast vi sågs var i somras. Det är en riktigt god vän som jag kan prata om det mesta om och jag är otroligt tacksam att han fortfarande finns i mitt liv, även om det är som vän.
Kram till Dig!





Annis
om Frågor om stort och smått....:
Hejsan Ulrika!
Jag hoppas att du får en slant av Lindex för att du gör reklam åt dom.

Hej Annis.
Tyvärr så får jag ju inte det......:( Gillar våra käder och delar gärna med mig till Er ändå *Ler*




anki 
om Frågor om stort och smått....:
God morgon!
Tänkte fråga om du vet hur ofta Lindex uppdaterar hemsidan?
Kram

Hej Anki!
Lindex uppdaterar sin sida väldigt ofta. Framför allt inför nya kampanjer. Sidan "kommande" är den Bästa! Där läggs det dagligen ut varor som väntas till butik inom kort, alltid lika kul att kolla in:=)
Kram tbx.



Anonym
om Frågor om stort och smått....:
hej ulrika! <3 skullle inte du kunna visa lite bilder ifrån din fin lägenhet? kram!

Hej Anonym;))
Kan jag absolut göra i ett senare inlägg!
Här är ett par bilder från ett "Hemma hos" reportage...






Lena
om Frågor om stort och smått....
Pratar du något med dina barn om sex och sånt, tänkte mest på din äldsta son Rasmus som har tjej ?
Mysig blogg du har :)

Hej Lena.
Åhh, vad kul att Du gillar min blogg:)
Givetvis så pratar vi om sådana saker. Vi har en väldigt öppen kommunikation och det här med sex och att skydda sig är ju otroligt viktigt i den här åldern. Bara man tar det naturligt så behöver det aldrig bli jobbigt eller pinsamt. Det är skönt att även Rasmus kan komma till mig och prata om Allt och att vi har det förtroendet för varann.


Anonym om Frågor om stort och smått....:
Tränar du något? Isf var och vad?

Hej anonym;))

Jag är ju en riktig "periodare".....Men när jag väl tar mig i kragen så är det Power Walk och styrketräning som gäller. Jag är ju en gamal konstsimmerska så att simma några längder i veckan är väldigt bra träning för hela kroppen!







Malin.
om Frågor om stort och smått....:
Fråga: Hur ofta köper du kläder ? och köper du bara dom på lindex?

Hej Malin.
Visst blir det en hel del varje månad men försöker att hålla igen och bara köpa det jag Verkligen vill ha. Det mesta handlar jag på Lindex men visst kan jag vara "otrogen" i bland;))) Gäller att handla sådant man vet att man kommer att använda och som passar i hop med den övriga garderoben så det inte blir hängande med prislappen kvar:)



Camilla 
om Frågor om stort och smått....:
Hur ofta brukar du vara ute på krogen?

Hej Camilla.
När jag är barnledig så blir det väl nån tur ner på stan så ett par gånger i månaden. Är mer än gärna hemma med goda vänner på middag, ett gott rött och kanske lite Sing Star;)))



Bettan om Härliga Söndag:
Är det Claudia och Mickes gemensamma barn?

Hej Bettan.
Nej det är inte deras gemensamma barn. Claudia har Oskar som är 15 år och Pontus som är 12 år från ett tidigare förhållande och Micke har Adam som är 17 år.
Det roliga är att mellan min Rasmus och hennes Oskar skiljer det bara 4 timmar och mellan min Linus och hennes Pontus skiljer det 3 månader så dom har verkligen varit vänner sedan födseln *Ler*







Anna
om Härliga Söndag:
Har du någon film, en klassiker som du bara älskar? Kanske någon gammal film?:)

Hej Anna.

Måste ju erkänna att jag är Väldigt svag för "Titanic"....alltid lika känslosam att se.... Sen gillar jag "Coyote Ugly"
Härlig tjejfilm med en Massa bra musik!



Meg Frågor om stort och smått....:
Hej vännen,
lite frågor från mig.

Kommer du att synas mer i tv-rutan i höst/vinter?
Nya noveller...längtar...?
Dina favoritfärger?
Dina favorit författare och böcker...
Favoritmusik förutom underbara Pink?
Vad gör du helst när du är helt ledig en kväll?

Nu får det räcka denna gång...fniss
Stor kram Meg:)

Hej Meg!

*Ja Du...vem vet;))) Nej då, inget planerat nu iaf.....
*Jag har ju en del noveller på lager här hemma så om Ni vill så kan jag ju publicera ett par här på bloggen:)
*Jag är ju svag för svart! Men gillar grått och beiget nu på vintern....På sommaren blir det mycket vitt, corall, rosa och turkost
*Patricia Cornwell skriver väldigt bra! Karin Fossum, Denise Rudberg och Sophie Kinsella hör också till favoriterna! Har även läst "Sagan om isfolket" böckerna och den serien är magisk!
*Lyssnar på allt från schlager till R&B.... Leona Lewis, Beyonce och Rhianna tillhör favoriterna!
*Är jag ledig med barnen så är det skönt att bara vara med dom och äta en god middag, disskutera stort och smått, bara att ha dom omkring mig *Ler*
Är jag själv så kan jag bara njuta av ensamheten med tända ljus och en bra film eller så umgås jag med någon av mina fina vänner.
STOR Kram tbx till Dig!






Isabel
om Välkommen helg!
Hej Ulrika, jag har följt din fina blogg länge och jag tycker du är helt fantastisk,så fin och kärleksfull mamma och vän.ler

jag har lite frågor,
hur gör eller lyckas du för att få så underbara barn? och att vara en så härlig bra mamma, tänker med uppfostran,jag tänker ofta att jag skulle vilja bli en sådan mamma som ulrika.=)
hoppas du inte missförstår mig nu,men jag tänker lite extra på Rasmus.i mina ögon så har jag aldrig stött på en så mogen,fin kärleksfull kille.du får hälsa honom att jag tycker han är fin=)

nu kommer lite fler frågor, hoppas du orkar svara=)
Hur länge har rasmus och Matilda varit tillsammans? och hur träffades dom varandra?
har Matilda någon blogg?
Dom är verkligen så söta tillsammans och var för sig också såklart,man ser hur kära och gosiga dom är med varandra.=)
det hade varit superkul med bildgalleri med dom?!,när du lägger upp bilder på dom så smälter jag.

om du blir nyfiken på vem jag är så kan jag maila dig:) förstår att man vill kanske ha ett ansikte på den som skriver till än:)
TACK ulrika, Hoppas mina frågor kommer fram:)
Massor kramar och bästa dagen till dig och din familj.
kramar Isabel

Hej Isabel.

Oj, vilka fina ord! Det är den Bästa komplimangen man kan få som mamma! TACK rara Du!
Jag och barnens pappa har alltid varit väldigt raka och ärliga med våra killar. Det ska inte finnas något som man Inte kan prata om, så det har dom haft i sig ända sen dom var små. Att ge dom självkänsla och att dom duger precis som dom är tror jag är en otroligt viktig faktor. Att vi, även efter våran separation, kunnat ha en  fin och öppen kontakt tror jag har bidragit till killarnas grundtrygghet.
Rasmus och Matilda har varit ett par i över ett år nu och hon är en riktig toppentjej! Hon vill gärna hålla sin blogg privat....men givetvis så kan jag lägga ut lite flera bilder, om dom själva vill;))

Ha det gott och Tack än en gång för Dina värmande ord!




Vad roligt med alla Era frågor!!!!
Det får bli fler frågestunder så håll ögonen öppna!
Det går även bra att maila mig på [email protected] om ni undrar över något ni inte vill fråga här.

Ha nu en fin Måndagkväll så hörs vi i morgon!!

En Stor och Varm Kram till Er!!!

Stickat.

Här kommer lite Härliga stickade plagg nu när kylan har kommit.....













Mmmm....Älskar modet på hösten! Mycket stickat och lager på lager....Me like!!!

Ha en fortsatt fin Måndag och njuuut av hösten!

Kram på Er!

God Morgon

God Måndag på Er!

Vaknade redan vid fem och kände mig utvilad! Skönt att vakna före klockan ringer....en Måndag! Jag har med andra ord fått mycket och välbehövligt med sömn under helgen. Underbart!

Ser att det är dax att ta fram isskrapan till bilen i dag...*buurrr* Helt otroligt att det redan är den tiden på året!

Ville bara kika in en snabbis såhär på Måndagmorgon och önska Er en Strålande dag!



Hörs senare fina Ni, då kommer ett längre inlägg med svar på Era frågor:=)

Massa Varma Kramar till Er!

Härliga Söndag

Hej på Er!

Söndag och ännu en lat morgon. Mmmm....Underbart! Har fått lite småfix gjort här hemma iförd morgonrock och givetvis med en Stor kaffekopp i handen *Ler*

Gårdagen spenderades i sporthallen med en massa spelsugna 12-åringar. Linus och hans lag vann en match och förlorade en. Första matcherna för säsongen och dom spelade riktigt bra! Det blir en spännande säsong och nästa helg drar serien i gång:)



Min Linus blev 2 målsskytt och var extra nöjd:=)



Hela ligan samlades på middag hos Claudia med familj. Det är sällan vi är färre än åtta vid matbordet....Såå härligt med alla fina ungdomar! Min Bästa fina familj!



Micke och hans "andra fru"...Hi hi....skämt åsido, vi är verkligen som en hel Stor familj och gör väldigt mycket tillsammans.



Många härliga samtal och skratt blir det runt bordet kan jag säga *Ler*

Efter middagen så kollade jag och Claudia på "PS I Love you"....Gissa om vi satt och snyftade i kör! Den är så otroligt fin och känslosam, snacka om Kärlek!!!

TACK för alla frågor som ramlat in! Riktigt roligt! Kom i håg att Ni har till Måndag kväll på Er så det är bara att fråga på;)))

Nu blir det Söndagsmiddag hemma hos Bästa mamma och Stig. Snacka om lyx! :=)

Ha en fortsatt fin dag! Kraaaaam!

Tänkvärt.


Frågor om stort och smått....


Hej på Er fina bloggvänner!

Hoppas ni har en underbar och lat Lördag! Det har jag *Ler* Vi har verkligen bara skrotat omkring efter en låång sovmorgon.
Vi ska i väg på en oplanerad miniturnering med Linus innebandylag nu, så det blir att spendera eftermiddagen i sporthallen:=) Kul att säsongen kör i gång och Linus är superladdad över att äntligen få spela match!

Tänkte ha ännu en frågestund här på bloggen nu under helgen! Så....fråga vad Ni vill så ska jag försöka svara så gott det går;)))
Ni har till Måndag på Er, då jag tänkte lägga ut ett inlägg med frågor och svar :=)

Ha nu en fortsatt fin Lördag och njut av ledighet!
Stor Kram till Er!

Välkommen helg!

God Eftermiddag på Er!

Hoppas Ni har haft en bra Fredag så här långt! Jag har haft en riktigt bra dag på jobbet, fått såå mycket gjort! Jag hade dessutom en kund som var i desperat behov av något nytt och ville att jag skulle plocka fram två hela outfits till henne. Gissa om jag gick in för det med hjärta och själ! Åhh....vad roligt det är med sådana kunder! Hon litade helt på min förmåga och gick hem med en STOR kasse och ett glatt leende på läpparna. Det är då mitt jobb är som BÄST!

Har precis kommit hem efter en tur till mataffären. Lite fix och don innan jag kan ta helg på riktigt....



Den Stora nackdelen med att bo i lägenhet! Efter jag haft min tvätt tid så har jag Alltid halva hemmet fullt med kläder som inte torkat riktigt, så det är bara att ta tag i det nu. Skönt med tom tvättkorg.... åtminstone några timmar;)))



Linus spelar Wii så det står härliga till *Ler* Gissa om han lever sig in i det....jag står och ler för mig själv kan jag säga:) 



Rasmus och Matilda "laddar" inför en löptur....Hmmm...har inte sett att dom kommit iväg än;))

Rasmus har handbollsträning vid sju, så det blir en sen middag framför Idol med mina härliga ungdomar♥
Bästa, Bästa dagen *Ler*

Ha nu en riktigt fin kväll och myys ordentligt!
Stor Kram till fina NI!

Höstmys

Mmmm.....Me like!





Härlig höst outfit!
Stickad tröja 399:-, Leggings 149:-, Sjal 129:-, Halsband 99:-

Lite inspiriation till Er såhär på en Fredag *Ler*

*FredagsKraaam*

Fredag!

God Morgon på Er!

Äntligen Fredag!! Visst är det enkelt att gå upp när man vet att det är sista jobbardagen för veckan! Fredagar ger en speciell känsla och dagen brukar rusa i väg. Sen väntar en helt ledig helg *Ler* Underbart!

Ville bara kika in och önska Er en underbar dag! Kom i håg..... Le!

'


Kärlek till Er♥

En dag kvar.

Hej rara Ni!

Hoppas Eran Torsdag varit strålande!
I morgon säger vi Välkommen till den efterlängtande Fredagen *Ler* Det ska bli galet skönt att ha en ledig helg med killarna utan några planer, inte ens matcher står på scemat! Det händer Inte ofta kan jag säga.
Så i morgon kväll blir det Idol, kött, gratäng och smågodis här i soffan. Givetvis med en Massa tända ljus;))
Vad ska Ni göra?





Dagen har varit lite märklig och konstig för min del. Jag har haft en massa tankar och funderingar som snurrat runt i huvudet. Som Ni säkert har förstått så är jag en riktig känslomänniska, vare sig det handlar om glädje, lycka, kärlek, besvikelse eller ilska. Det kan vara Såå jobbigt i bland, för allt jag känner blir så otroligt starkt! *Puuh*...givetvis både på gott och ont.

Killarna är på träning och jag tvättar, plockar och fixar middag. Självklart med hög musik på! Många världsproblem brukar lösas på det sättet;)))

Jag har precis avslutat en intevjuv med Aftonbladet....Dom var Liite nyfikna om hur alla "mammors" liv ser ut i dag.... Mitt liv har ju verkligen återgått till där jag var innan EMS, om än med en massa nya erfarenheter, bekantskaper och härliga minnen:=)

Ha nu en fin kväll så hörs vi i morgon!
Säger Nattis och Sussa Gott♥

The Big rocks of life.


The Big Rocks of Life!

One day a wise teacher was speaking to a group of his students. He pulled
out a one-gallon, wide-mouthed mason jar and set it on a table in front of
him. Then he produced about a dozen fist-sized rocks and carefully placed
them, one at a time, into the jar.

When the jar was filled to the top and no more rocks would fit inside, he
asked, "Is this jar full?"

Everyone in the class said, "Yes."

"Really?" he asked. "Let's see." He reached under the table and pulled
out a bucket of gravel. Then he dumped some gravel in and shook the jar,
causing pieces of gravel to work themselves down into the spaces between
the big rocks. Looking carefully from face to face, he smiled
benevolently and asked again, "Is the jar full?"

His class was catching on quickly. "Probably not," one of them answered.

"Very good!" he replied. He then reached under the table and brought out a
bucket of sand. He started dumping the sand in and it went into all the
spaces left between the rocks and the gravel. When he was finished he once
again asked, "Is this jar full?"

"No!" the class shouted.

"Excellent!" he replied. Then he grabbed a pitcher of water and poured it
in until the jar was filled to the brim. Once again looking intently into
the eyes of each student, he asked, "What is the point of this illustration?"

One eager beaver raised his hand and said, "The point is, no matter how
full your schedule is, if you try really hard, you can always fit some more
things into it!"

"Aha, that's very good!" the teacher replied, "But let us look a bit
deeper. This illustration also teaches us a higher truth: If you don't put
the big rocks in first, you will never get them in at all!"

What are the "Big Rocks" in your life? Financial freedom? A project that
YOU want to accomplish? Time with your loved ones? Your faith, your
education, your business? A cause? Teaching or mentoring others?

Remember to put these BIG ROCKS in first or you'll never get them in at all.

Here's how to grow a little. Tonight just before you go to bed, or first
thing tomorrow morning take a moment to reflect on this short story, and
ask yourself this question: What are the "Big Rocks" in my life or
business? Put those in your jar first.

Author Unknown


Premiär för Grey´s!

Hej fina Ni!

Haft en bra dag? Det har jag....Allt har gått jättebra och "storchefen" verkade nöjd :=)
Dagen har rullat på och jag har plockat fram en massa härliga vinter accessoarer. Det finns verkligen huur mycket som helst jag skulle kunna tänka mig att köpa. Har sagt det förr men säger det igen....sjal är världens Bästa accessoar! *Ler*



Dagens, som jag visade i morse. Den svarta kändes mera som "Jag" än den gröna. Ett riktigt bra vardagsplagg!

Ljusen är tända och maten står och puttrar på spisen. Killarna ramlar strax in så vi får äta lite. I kväll bjuds det på ris och korvstroganoff. Jag tillsätter alltid bacon, chilipulver, paprikapulver, chilisås, tomatpure, lök och creme fraish i min stroganoff, för att få den så där krämig och smakrik....bara ett litet tips;))





I kväll är det Äntligen säsongspremiär för Grey´s Anatomi! Som jag har längtat! Grey´s och SATC är mina absoluta favoritserier genom tiderna! Gissa en som sitter bänkad klockan nio i kväll....;)

Ha nu en fin kväll och var rädda om varann!
*Kramisar*

Spännande dag.

God Morgon kära bloggvänner!

Oj, vilken god natts sömn! Känner mig Härligt utvilad och full av energi, spännande att se vad dagen i dag har att erbjuda *Ler*
Båda mina killar ville sova över hos kompisar i går så jag blev själv.....Dom ville passa på att "lana". Med tanke på att dom är lediga i dag så var det ett bra tillfälle. Glada och nöjda åkte dom i väg till sina vänner och jag blev lite smått handlingsförlamad;)))
Passade på att ta en lååång och varm dusch med tända ljus och lugn musik. Riktigt skönt och avkopplande. 

Jag är just nu beroende av det här Body Buttret:



Säger bara Vanilj! Mmmmm...helt underbar! Doftar fantastiskt och man blir såå len och mjuk. Rekommenderar!

Dax att sätta lite fart här hemma. Efter ett antal koppar kaffe så känner jag mig grymt laddad inför dagen *Ler*


Det blir den här outfiten i dag fast i svart med brunt bälte. Bruna stövlar och en härlig sjal så blir det lagom mycket höstkänsla:)

Ha nu en strålande dag och se till att göra det Bästa av den.
Kärlek till Er! *Kramis*

Torsdag morgon.

God Morgon på Er!




Det ligger mycket i lilla Puhs kloka ord :)
Man måste skapa sin egen lycka och våga ta för sig av livet. Att våga ta klivet ut i det okända kan vara nog så skrämmande men samtidigt spännande och utmanande.
Så....våga lev och ta alla chanser Du kan för att upptäcka livets slingrande och underbara väg.

Ha nu en fin Torsdag så hörs vi till kvällen.

*MorgonKram* till finaste Ni♥

Spännande besök....

God kväll på Er!

Fullt upp i dag! På något sätt är det som att jag inte riktigt kommer i fas förrän framåt Tisdagkväll när man får barnen. Det är mycket att få koll på och barnveckan brukar börja med en rivstart. Nu börjar allt falla på plats och jag har läget under kontroll;))



I morgon kommer Lindex nya Sverige chef att besöka våran butik så gissa om jag är förväntansfull och lite pirrig. Givetvis så vill jag att butiken ska vara i tipp topp men samtidigt är det inte riktigt så våran vardag ser ut.... 

Jag vet att vi har en hög visuell nivå på våran butik men mina krav på mig själv är skyhöga och att vara 100% nöjd blir jag nog aldrig. Samtidigt så det bra, för då har jag nya och högre mål att sträva efter hela tiden. Jag tror att det är livsfarligt att luta sig tillbaka och känna sig nöjd, det gäller att ta sig an nya utmaningar och att hålla sitt brinnande intresse och passion vid liv.

Killarna har studiedag i morgon och får sova läänge....*avis*...;))) Rasmus kom precis från träning och Linus är i badhuset, så jag har hunnit med lite fix här hemma. Skönt! Nu blir det en aningen sen middag och förhoppningsvis en tidig kväll, iaf för mamman....*Ler*

Ha en fortsatt fin kväll sötisar!
*Kram* till Er!

Läppglansfråga

Sara  om Ny vecka:
Hej Ulrika!
Jag undrar va du har för läppglans på bilden i detta inlägg, jätte fint.
Ha en bra vecka.
Kram Sara



Hej Sara.
Läppglans tokig som jag är så har jag provat Massor av olika färger och märken...;)))
Just nu är det här favoriten.
Glam Shine Diamant färg nr. 167 Coral Carat från Loreal. En bra budgetvariant med lagom mycket färg.

Ha en fortsatt fin vecka.
*Kram* på Dig!

Våga.

Om du har mål, har du något att sträva mot.
Om du har vision, har du drömmar som du kan uppnå.
Om du har ett hopp, har du chans att uppnå det du vill.

Du kan om du vill.
Du kan om du vågar.
Du måste våga chansa.
Du måste tro på dig själv,
för om du gör det
kan andra också göra det



Du kan nå dina drömmar,
om du har mål att sträva mot.
När du har vågat chansa
och vågat hoppa mot dina mål,
så kan du nå framgångar

När du tror på dig själv
kan du nå dina mål och drömmar
Vad har du för mål?


Lite svar...

Hej fina Ni!

Hoppas ni har haft en bra Måndag! Min har varit skaplig....för att vara en Måndag;))) Mina Bästa killar var hemma när jag kom från jobbet, helt otroligt skönt!

Här kommer svar på några av Era frågor:



camilla: Omeletten ser jättegod ut!
Tänkte fråga dig tränar du någonting eller hur kan du vara så smal och fin?
Men antar att du rör på dig en del på arbetet.

Ha en bra dag!
Kram

Hej Camilla.
Omelett är en stor favorit här hemma:=)
Jag är Väldigt dålig på att få någon rutin på min träning, en riktig periodare;)) Ja älskar att Power Walka och köra med lite vikter. Det passar mig utmärkt. Sen är det som du säger, jag rör mig väldigt mycket på jobbet. Det blir ca 10 000 steg om dagen bara där. Lite gratis motion är aldrig fel *Ler*
Ha det gott!
*Kram*



Jenny: Måste bara berätta en sak för dig.
När jag läste gårdagens tidning och kom till sporten regerade jag på ett foto på en man i tidningen... tyckte jag kände igen honom så väl men samtidigt inte... läste under bilden då det stod Lasse Ström... det gick upp ett ljus.
Han ska nu träna IFK Eskilstuna.
Ibland känns världen bra liten fast den är så stor...
Tack för en bra blogg! Kram Jenny

Hej Jenny.
Kul att Du gillar min blogg!
Det är riktigt rolig för Lasse! Han kommer ju från Eskilstuna och ska nu flytta "hem". Tränaruppdraget kommer han att klara galant, han är en riktig eldsjäl!
Kram tbx





Berth
: Hmm hade inte gått och lagt mig vid 05 :)
Omeletten ser ju smarrig ut, recept? ler

Givetvis Berth....här kommer receptet:
Blanda 6 ägg med en skvätt grädde. Salta och peppra. Tillsätt gärna lite smakrik riven ost.
Stek äggröran försiktigt och och när den nästan är klar så ha på tomat, sockerärtor, lök, skinka, räkor och till sist riven ost.
Ställ stekpannan i ugnen i ca 15 min.
Severa gärna med avocado.
Klart!
Enkelt och gott!

Lycka till! :)



Anki
: Hej!
Skönt med lördagar, brukar du jobba lördagar eller du är alltid ledig då?
Jobbar du heltid?
Var bara lite nyfiken, du behöver inte svara om du inte vill.
Ha det bäst
Kram

Hej Anki.
Jag har en deltidstjänst på Lindex, vilket är den enda nackdelen med mitt jobb. Jag skulle mer än gärna jobba heltid!
Jag jobbar aldrig helger eller kvällar vilket är den stora fördelen med mitt jobb:=) Mina arbetsuppgifter gör jag med fördel under dagen så det är lite lyx.
*Kram* till Dig!


dag: Hej ulrika!
Hur går det för dig ulrika? du har gjort jätte fint i affären ulrika. Det är säker många som vill handla hos er nu ulrika.

Jag undrar om du inte kan visa lite kläder för men också ulrika?
Hälsningar dag

Hej Dag.
Vi har ju inte kläder för killar på Lindex men jag kanske kan visa lite inspiration frän andra butiker längre fram. Håll utkik!
Ha det gott!

Ha nu en fin kväll, det ska jag :=)
*Kram* på Er!

Ny vecka

God morgon på Er!

Måndag och ♥Barnvecka♥. Mmmm....gissa om jag längtar efter mina killar!



Det var en riktigt trevlig kväll hos min Jenny i går. God mat, massa prat och givetvis avslutade vi med Sing Star;))) Gissa om vi var Idoler för en kväll *hi hi*
Tack min fina vän för att Söndagen blev en trevlig Lördag! ;)

Önskar Er en strålande dag!
Hörs till kvällen. *Kramen*


Söndag

Hej på Er!

Så var det Söndag och helgen har verkligen bara rusat fram. Här är det en blåsig och kylig dag...*burr*....
Jag fick lite sällskap av min Malin i går och vi fixade till en omelett i all sin enkelhet.



Vad skönt det är att Malin bor så nära så hon bara kan kika förbi :=) Som sagt...min lilla särbo;))
Eftersom Malin jobbar helg så blev det en tidig kväll, hon började jobba fem i morse....kan säga att då sov jag gott!



Kan väl erkänna att jag inte är sådär jätte förtjust i singel Söndagar....Hmmm...gäller att göra det Bästa av den här dagen så jag ska åka ut till Jenny och ha en riktig tjej eftermiddag. Vi låtsas att det är Lördag.*Ler* Vi har Massor att ta igen så det blir en bra dag!

Ha det så gott och njut av dagen!
Kram på Er!

Härliga Lördag

Hej på Er!

Hoppas allt är bra med Er och att ni njuter av lite ledighet! Det gör jag :=) Lördag och inga speciella planer för dagen, faktiskt riktigt skönt. Efter den här veckan så känns det helt okej att ta en "göra ingenting dag" det behöver man ibland. Jag är ju liite dålig på det och lär verkligen säga till mig själv att det är helt okej. Ladda batterierna och hämta lite energi har man ju igen senare.



I går var jag och tog en fika efter jobbet med min Cecilia och hennes fina killar.



Lilla Neo sov sött hela tiden. Han börjar bli stora killen och man förundras över hur fort det går....

Efter Idolmys i soffan i går kväll så cyklade jag ner till Therese på Lobbyn. Vi pratade om stort och smått över ett glas vin och hade en riktigt trevlig kväll. *Ler*



Tack vännen för i går!

Bästaste Lördagen till Er! *Kramis*


Rosa Oktober

Hej fina ni!

Säger bara.....Fredag!!! Mmmm....vad Underbart!!! Veckan har verkligen gått i 120 och jag tyckte nyss det var Måndag. Fullt upp både på jobbet och hemma. En otroligt rolig men energikrävande vecka så Fredagen är mer än Välkommen *Ler*

I dag klockan tio slog vi upp portarna på Lindex för våran fina Pink Collection! Jag kan säga att det var en hel del jobb innan öppning, så i två timmar var det fullt upp.





Mycket piller med alla siden band men det blev Såå fint! Känns verkligen hur lyxigt som helst att få jobba med dom fina design plaggen. Allt var tipp topp och 110% klart när vi öppnade. *NÖJD*

Springer Ni förbi Lindex så måste nu kika in. Ett Rosa Band för 25:- tror jag Alla kan bidra med:=)

Ha en fortsatt strålande dag!

Kram!!!



RSS 2.0