Grattis sonen!!!!

GRATTIS min älskade ♥ Rasmus ♥ på Din 16-årsdag!!!!



Det känns nästa lite overkligt att sonen min fyller hela 16år…. Nästan vuxen liksom…



Ser ni Rasmus där till vänster....Såå söt!! :)

Ibland förstår man inte var åren tar vägen, tyckte nyss han var en liten lintott som tultade omkring…. Vilken mäktig känsla det ändå är att få följa ens barn genom livets väg och se dom växa upp till stora och fina killar.

 

Älskade unge min vad jag är glad och tacksam att just Du är min son! Jag förundras varje dag hur jag kan ha haft turen att få en sådan otroligt fin, smart och omtänksam son. Du har så många fina kvaliteer som gör Dig till den underbara människa Du är. Jag känner en sådan otrolig stolthet över Dig och den man du är på väg att bli. Håll fast vid den Du är och låt ingen annan ändra på Dig. Mamma Älskar Dig över allt annat och kommer alltid att finnas vid Din sida genom livet, oavsett.



Min fina, fina stora kille! ♥
Det är nåt speciellt med att fylla 16 år…kommer nästa i håg det själv;)) Då hade jag redan flyttat hemifrån, helt galet! Rasmus kommer att flytta till hösten och det känns helt overkligt! 

Pojkar förekommer i diverse storlekar, vikter och färger.
De påträffas överallt - ovanpå, under, klättrande på, hängande i, springande runt och hoppande över.Mödrar älskar dem, små flickor avskyr dem,
äldre systrar och bröder tolererar dem,
stora människor ignorerar dem och Himlen beskyddar dem.En pojke är sanningen med en sotfläck på näsan,
visheten med bubbelgum i håret
och framtidshoppet med en groda i fickan.En pojke är en magisk varelse - man kan stänga ute honom
från sin slöjdverkstad men inte ur sitt hjärta.Och när man kommer hem om kvällen
med bara spillrorna av sina drömmar och förhoppningar kvar,
då är det han som lagar dom igen med två magiska ord:

 Hej, mamma! 
 


Lunchdax.

God Lunch på Er.

Underbara dagar! Älskar verkligen den här tiden när våren ger sitt första tecken och dagarna bara blir längre och ljusare. Mmmm....snart är den oändligt långa vintern över för den här gången!
VÄLKOMMEN VÅREN!!!!



Barnen är hos sin pappa den här veckan och Darlingen jobbar eftermiddag, såklart trist, men det är så här vårat liv ser ut just nu. Vi får i alla fall mornarna tillsammans....dom Bästa!
Vi får se fram emot en riktig långhelg tillsammans istället. Lediga Fredag till Söndag! Såå skönt. Vi har lite planer för helgen....men annars är det skönt att bara vara och ta hand om varann *Ler*

I går på jobbet hade vi en lång diskussion om man kan Fastna i tiden???? Ni vet....fastna i ett visst mode och inte komma ur det. Som vissa människor har fastnat i 80-talet och vägrar kliva ur det....
Hmmm....kan väl erkänna att jag fastnat, men bara lite, i leggingsträsket....*Fniss* Kan handla om bekvämlighet också....kan ju Aldrig vara åldern;)))) Bara att damma av chinos och jeansen igen!
Lär verkligen inventera vårgarderoben! Kläder som på något märkligt sätt krympt under vintern börjar på att återfå sin form igen. Skönt!

Så här vill jag se ut i sommar, ME LIKE!!!!



I dag slutar jag tre så det får bli en riktig långpromenad med vovven:)
Ha nu en Underbar dag fina Ni!!!

Kraaaam!!!!

God Måndag på Er!

Hej bloggisar!



Hoppas Ni haft en bra första dag på veckan!
Måndag är liksom Måndag....segt! Men nu är den över och det var riktigt skönt att komma hem. Ännu skönare att det LJUST fast man slutar sent! Helt underbart! Nu går vi mot rätt tider *Ler*

Ja, livet har verkligen tagit en riktig helomvändning....Från att levt själv med killarna, ni vet, bara VI tre mot världen.....Så finns det plötsligt någon där som vill dela allt med mig:) Både dom bra och dom dåliga dagarna. Det känns så varmt i hela hjärtat, bara av att tänka den tanken.
Sen har det inte varit helt enkelt, jag är väldigt självständig som person och van att klara det mesta själv, ibland på ren envishet *fniss* Det gäller att släppa på den biten och acceptera att Han gör faktiskt allt det här för att han bryr sig om mig, på Riktigt♥ Mmmm....



Som jag berättat förrut så är jag med hund varannan vecka....När Kärleken går eftermiddag så är Wilma här med mig. Det Bästa är att jag är tvungen att ta mig ut varje dag på en långpromenad, finns inga dåliga ursäkter;)) Hon behöver sin motion så det är bara att haka på!

Nu blir det lax och broccoligratäng med en massa mys i soffan *Ler*
Darlingen kommer inte förrän efter midnatt....Men Åhh så mysigt när han väl kryper ner hos mig:)

Ha en skön kväll så hörs vi snart igen!
Stor Kram till Er!

Finaste Ni!

Heeej finaste, finaste Ni!

Åhhh..... vad mitt dåliga samvete knackar på.....Förlåt för min långa frånvaro! Inte schysst av mig att bara försvinna sådär, än en gång, sorry! Tack för Era kommentarer! Fick en spark i rumpan av dom;)) 

Hoppas allt är bra med Er där ute:) Våren är på gång och dagarna blir bara ljusare och ljusare. Det är en underbar tid vi går emot och jag lämnar mer än gärna vintern bakom mig för den här gången.

Här så rullar livet verkligen på i 120.... Så här kommer en liten uppdatering:)



Rasmus tränar på för fullt med Brage och sitter och pendlat tre gånger i veckan för att träna. Han har även kommit in på fotbollsgymnasiet till hösten!! GRATTIS älskade sonen min! Nu blir det till att leta bostad och allt som hör det till, känns Otroligt märkligt och konstigt kan jag säga. Inser att det är livets gång, men det är en omställning som tar tid för mamman att lära sig att leva med.



Linus kämpar sista terminen på mellanstadiet och ser fram emot att ta klivet upp på högstadiet till hösten. Hmm....Vart tar åren vägen? Han börjar bli stor kille han med. Alltid med glimten i ögat så gör han vardagen till ett nöje, min finaste♥



Med mamman är allt bara bra:) Känns verkligen som att jag har levt i en liten bubbla här några månader, kanske dax att ta ett litet kliv utanför den bubblan nu;))
Ni vet hur det är i början av en förälskelse....man glömmer tid och rum och vill bara vara med sin nya kärlek. Det har varit en spännande, känslomässig och underbar resa att lära känna varann. Vi är givetvis inte på långa vägar klara med det, men nu känns det iaf som att vi vet så pass mycket om varann så att vi kan ta nästa steg.

Jag kan erkänna att det också har varit en omtumlande upplevelse. Efter att ha levt själv så pass länge som jag har så är det en omställning att släppa in någon i livet. Det gäller verkligen att våga och inte vara rädd, men har man blivit ordentligt bränd så är det inte det enklaste. Men Jag har verkligen gett allt av mig själv och öppnat mitt hjärta för den här mannen, för att det känns så otroligt bra:) 

 
 

nära ditt hjärta

viskar värme

andas trygghet

en blick utan ord

kärlek är oändligt stort




Just nu försöker vi få i hop en vardag som fungerar med fyra tonåringar, jobb och allt som hör livet till. Vi har lyckats riktigt bra måste jag säga. Det blir vad man gör det till:)
Vi har väldigt roligt i hop och jag älskar att bara vara med honom. Oavsett om vi lagar mat, tränar eller skjutsar på barn så är livet så otroligt mycket enklare och roligare när man har någon att dela det med♥



Hi hi....Hårda boxningspass blir det! Men Såå kul! Känns som att jag verkligen har hittat min grej! Killarna är hur bra som helst och som ensam tjej är det bara att bita i hop och hålla deras tempo;))

Än en gång.....Förlåt för min frånvaro! Jag ska kika in lite oftare och hålla Er uppdaterade:)

Ha nu en fin helg och må så gott!
Kärlek till Er♥




RSS 2.0