God Onsdag!

Hej på Er!

Hoppas allt är bra med Er alla såhär på LillLördag och allt;)) Här är allt så bra det bara kan bli *Ler*
Veckorna verkligen rusar fram. Jag har gått på ett nytt schema vilket innebär att jag är ledig varje Fredag....Hmmm...Inte helt fel! Därför blir mina veckor extra korta...och helgerna längre:) Härligt!



Det Bästa av allt är att min Kärlek också är ledig varannan Fredag så vi får en riktig lång helg tillsammans. Riktigt skönt! Så i morgon efter träningen så har vi faktiskt Fredagkväll....Längtar! Då blir det bastu och sushi... Hårinpackning och ansiktsmask hör ju liksom till;))



Jag är precis hemkommen från en riktigt lång Power Walk...Kallt men såå skönt!
Det är ju så att blivit hundägare på halvtid....Hi hi....Dom som känner mig vet att det egentligen är en Total omöjlighet...Jag har alltid varit hundrädd och inte gillat djur sådär speciellt mycket. Men Darlingens lilla hund har verkligen vunnit mitt hjärta♥ Precis som Han....♥♥♥ 



Han jobbar skift så på våra barnfria veckor får lilla Wilma bo hos mig. Det har verkligen gått jättebra även om det är ovant. Den stora fördelen är att hon älskar att gå långa promenader, precis som jag. Jag kommer verkligen ut varje kväll sen är det gott att ha lite sällskap:)

Dax att ta en dusch och få något i sig. Det blir en tidig kväll men hjärtat mitt brukar väcka mig när han kryper ner...*Kärlek*

Ha en fin kväll rara Ni!

BamseKram till Er!!!

Alla <3:ans....

♥♥♥♥♥♥♥


Stor och Varm Kram till alla mina fina bloggläsare på alla hjärtans dag!

Hoppas Ni haft en strålande dag med Eran Kärlek, Bästa vän eller någon som ni håller av. Det är alla värda, inte bara i dag utan Alla dagar. Jag vet hur det känns att just den här dagen av alla, inte ha någon partner att dela den med. Men då får man se till att omge sig med människor som betyder mycket och som man kan få och känna kärlek av. Det kan vara sina barn eller en vän. Det är lika mycket värt det....

Tänk att jag i år har lyckan att få dela den med någon alldeles speciell :)
Min Kärlek är på jobbet nu men kommer hit lite senare. Jag Älskar att vara påhittig och överraska mina nära och kära, och i dag är inget undantag kan jag säga *Ler*

Kärlek kan börja så enkelt...
Den kan börja den dag du första gången delar
dina tankar med någon...
eller hjälper någon som behöver dig.

Ibland kan den börja när man förstår
hur någon känner det fast den ingenting sagt

Kärleken kommer tyst...
men man vet när den är där
för då plötsligt är man inte ensam längre.
och man är inte ledsen inuti

Kärleken är en lyckokänsla
som kan bo i hjärtat hela långa livet.



Kärlek//Ulrika


Kärlek och tankar.

God Morgon sötisar!

Fredag och jag är LEDIG!!!! Såå skönt! Jag var upp i morse och skickade i väg barnen till skolan, Linus ska ha friluftsdag med skolan....Hmmm....få se om dom kommer i väg i snökaoset. Jisses, vilket väder! Det som kändes som att våren var på väg i början på veckan....*Grrr* vad trött jag är på snö och vinter nu! Vill ju ha vår, ljus och värme...

TACK söta Ni för alla fina kommentarer! Ni är bara Bäst!


Gissa vem som är hemma och är ledig med mig i dag....Min Darling! Nu kan vi snacka vardagslyx! Tända ljus med ägg och baconfrukost när killarna hade kommit i väg *Ler*



Som jag skrivit förut så kan livet verkligen ta märkliga vägar.... När jag gick in i hela Ensam mamma karusellen så var det med en stor förhoppning om att hitta kärleken. Kände att jag var trött på singellivet och redo för att träffa Han med stort H. Det var en märklig och underbar resa på alla sätt och vis. Jag och Lasse hittade någonting tillsammans som jag fortfarande vårdar ömt i hjärtat. Under andra omständigheter och förutsättningar så hade det kanske kunnat vuxit till någonting stort, nu blev det inte så. Lasse är en helt underbar människa och vi har fortfarande kontakt med varann. Båda är väldigt måna om att den andre ska ha det Bästa i livet och jag är innerligt tacksam att vi har den relationen vi har i dag. Han är en fantastisk människa och vi kommer alltid att dela något alldeles speciellt tillsammans.

Efter hela den resan så var jag ganska less på att dejta. Om nån trodde att det skulle bli lättare efteråt så kan jag säga...det blev det inte! Jisses om Ni visste vilka märkliga saker som har hänt det senaste året.... Jag lade allt på is och var fullt fokuserad på att jag och barnen skulle ha det bra, bara vi.
Men från ingenstans så dyker det upp en man som får mitt hjärta att slå lite extra slag....Ett telefonnummer i handen och en förhoppning om att ses och lära känna varann lite bättre. Några dagar senare var jag på väg hem till honom på darriga ben....Från den stunden var jag fast!



Tänk vad konstigt....här har jag letat efter Kärleken land och rike runt och sen fanns han bara ett stenkast ifrån mig:) 5 minuter bort för att vara exakt;))) 
Vi är lika gamla, har barn i samma åldrar, men ändå kände vi inte varann.....Jag menar, Ludvika är ändå inte Så stort;))) Det var som att Han helt plötsligt bara fanns där, från ingenstans.

Han har verkligen tagit mig med storm och varje dag med Honom är som en dröm jag aldrig vill vakna upp ifrån. Han har det absolut största hjärta jag någonsin träffat. Med en självklarhet och en otrolig ödmjukhet så fanns han plötsligt där i mitt liv och jag kan säga att ingentig känns mera rätt. Det är precis som att hans närvaro i mitt liv är precis så som det är menat att vara. 

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.  

Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.  

Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.  

Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
 

Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.  

Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.  

Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.  

Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har   lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.  

Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.  

Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '  

 
Allt det här har jag funnit.... och Så mycket mer....

Bästaste dagen till Er!
Kärlek/Ulrika:)


Mitt i veckan....



Lite om vad som händer här på Lindex just nu.....
Passa på att uppdatera eran Bh-garderob tjejer! Vårfin inifrån och ut vet ni....;)))




Lindex lanserar en ny vårkollektion stylad av Rachel Zoe. Rachel jobbar idag som stylist, designer och som redaktör för Harper´s bazaar och andra modemagasin i Los Angeles, Kalifornien. Hon är även känd för sin egen tv-show The Rachel Zoe Project. Hennes kunder är Hollywoodstjärnor och modemagasin.

Rachel har valt ut sina favoritplagg från Lindex kollektion, vilka har en föraning av sommaren med blommönster och sommarfärger.
– Jag brinner för att styla kvinnor och jag ser fram emot att jobba med Lindex, säger Rachel Zoe.

Kul! Ska bli spännande att se hur det blir *Ler*


Nu ska jag och Kärleken ut på en riktig långpromenad....Härligt!
Ha en underbar kväll så hörs vi i morgon.
Kraaaam!


God Tisdag!

Hej på Er finingar!

Hoppas Ni haft en bra dag hittills! Det har jag :) Massa att göra på jobbet med nya fönster som skulle fixas. En massa jobb var det i dag, så jag hann precis klart innan det var dax att gå hem. Men bra blev det!

Det är barnvecka för min del, Underbara veckor! Veckorna utan barnen har ju iof varit betydligt enklare nu när jag har någon att dela dom med. *Ler* Just nu är livet verkligen på topp och det känns som att hela världen ler mot mig. Jag njuter till fullo av varje dag och tar till vara på varje sekund av lycka och glädje:)

Tänk vad lite man vet om allt, och vad många tillfälligheter som gör att livet blir som det blir. Kan det vara så att saker och ting är förutbestämda eller sker allt av en slump? Vad tror Ni? Jag vill gärna tro att allt sker av en anledning, både bra och dåliga. Meningen är att vi ska lära oss något av allt och ha det med oss genom livet.

Jag är bara hem och vänder för i dag väntas Zumba!!! Härligt! Är lite mör efter ett riktigt hårt boxningspass med Darlingen i Söndags....Puhh....men oj så roligt att kunna träna tillsammans!
Däremellan blir det många och långa Power Walk promenader, det känns såå bra att ha kommit igång ordentligt med träningen och att ha fått rutin på det hela.



Kärleken kommer och hämtar upp mig efter Zumban....Gissa om jag LÄNGTAR!!!!♥

Ha nu en fortsatt fin kväll! Stor Kram till Er!


Sorry.....

....för min otroligt uppdatarade blogg!!
Dagarna bara rusar i väg och jag har inte riktigt tagit mig tiden att blogga.....Det är nämligen så att det finns en Stor anledning till det.... Jag har ju delat med mig av min vardag till er nu under ett tag, både om dom bra och om dom dåliga dagarna.
Det har hänt så otroligt mycket i mitt liv och jag har verkligen velat berätta om allt för Er, men känt att jag ville få landa i det själv och känna efter.
Jag är Såå galet och vansinnigt FÖRÄLSKAD!!!!!
Det är helt underbart, fantastiskt, omtumlande och samtidigt skrämmande.....Jag kan inte med ord beskriva Hur bra det känns, och Hur mycket den här mannen har kommit att betyda för mig.
Jag saknar honom varje minut, varje sekund vi inte är tillsammans....Han gör mig berusad på Kärlek och jag undrar....Vad har jag gjort för gott för att förtjäna allt detta? Han ger mig allt och lite till...Han har hittat vägen rätt in i mitt hjärta. Det känns magiskt och varje ny dag med Honom är som ett äventyr och en gåva. Jag vaknar leende bara av att veta att Han finns hos mig. Tryggheten är total....    
Han har vänt upp och ner på hela min värld och fått alla mina murar att falla. Nu kan jag bara följa med på våran påbörjade resa tillsammans och njuta av varje dag.:) 



Åhh, vad skönt och befriande det kändes att få skriva dom här raderna till Er!!!!!! Nu kommer det bli betydligt lättare att blogga om mitt liv, när Ni vet hur allt ligger till *Ler*

Allt gott till Er!
Kärlek/Ulrika♥



RSS 2.0