Fest

Hej på Er!

Nu börjar det på att ramla in lite festplagg och jag tänkte visa Er ett litet smakprov på vinterns första kollektion :=)


Den här kan bli Riktigt fin med rätt accessoarer och skor!


Älskar spets! Schysst till ett par slitna jeans och high heals.


Den här kjolen gör sig nog bäst till en basic top och ett par höga stövlar, med ett par snygga accessoarer så är men riktigt party klädd på ett tufft sätt. 


Den "lilla svarta" med detajer.

Ett bra plagg att ha när man inte riktigt vet vad man ska ta på sig. Till ett par lacktights och coola skor så är men alltid redo för en helkväll;)))

Fint med spets och osymetriska skärningar.


Mönstrat kan bli Så fint! Bara man håller det "clean". Svart/vitt är ju en klassiker.

Lite av vad Lindex har att bjuda på just nu, mer kommer, ju närmare det nya året vi närmar oss. Det är ju faktiskt inte alls så långt borta...:=)

Ha det Bäst! *Kraaam* till Er!

Torsdag




God Torsdag på Er!

Hoppas Ni har det gott såhär på en torsdag! Här är allt bara fint och energin flödar. Det blir en dag med en massa fix så duracellkaninen kikar nog fram....;))) Härligt med fullt ös!
I dag ska jag ta en snabb lunch med min Claudia. Hon och Micke har varit i Grekland i en vecka och gissa om jag har Saaaknat henne!! Hon är väl brun som en liten pepparkaka nu ;)))

Gårdagen var väldigt intressant......spännande samtal som vi får se vart det leder *Ler*

Gillar när det händer en massa saker i vardagen och när utmaningarna bara växer. Me like!!

Ha nu en fortsatt fin dag så hörs vi snart!

*Kraaam*

Svar på frågor

Hej på Er!

Här kommer lite svar på några av Era frågor :=)


Linda om Energidag!:
Kul att få se dagens outfit. Du är verkligen så snygg och fräsch och passar i olika klädstilar.

Har ett lite konstruktiv kritik till LIndex. Du kanske kan ta med dig det. Idag plingade det till i min mobil och jag hade fått ett sms om ett erbjudande hos er kul men..... det gäller bara till 30/9. När man inte bor i en stad eller på en ort som har Lindex så kan man ju sällan utnyttja sådana här erbjudanden. Visst jag kan handla på nätet men jag vill ofta prova innan jag köper osv. Så lite längre tid på sig att utnyttja era erbjudanden. Sedan skulle jag vilja att alla rabattkuponger som vi antingen får i brevlådan eller kan skriva ut på nätet. Kan inte Lindex-kortet bli laddat med dessa erbjudande. vet inte hur många gånger jag glömt kupongen. Lite förslag från mig.

Ha en bra kväll!!

Hej Linda.
Tack för Dina fin ord! *Ler*
Jag kan inte annat än att hålla med Dig! Vi hoppas att rabattkupongerna kommer att bli laddade på Lindexkortet i framtiden. Vi ska precis byta kassa och data system så förhoppningen är att det blir så.
På funderingen om SMS rabatten, så brukar dom ebjudanden räcka längre. Nu är det för att skapa stor trafik till våra butiker under dom här dagarna. Det blir större genomslagskraft att lägga det under färre dagar, men jag förstår Dig! Jag tar det vidare så får vi hoppas på förbättring från Lindex sida.
Allt gott till Dig! *Kram*



lotta om Stark:
hej ! jag gillar den lite bohemchica stilen a la nicole richie,skulle du vilja sätta ihop nån outfit från lindex till mig ? kram

Hej Lotta.
Jag ska absolut se vad jag kan klura i hop;))) Ska lägga ut lite olika outfits så håll ögonen öppna.
*Kram* tbx.





Pauline
om
Tisdag morgon:
Hejsan Ulrika! Vilken underbar blogg! Har en fråga till dig angående ditt arbete. Jag är 20 år gamal och funderar på att utbilda mig till dekoratör. Tycker du att det är ett yrke att satsa på. Är det roligt etc?

Tacksam för svar=)

Mvh

Pauline

Hej Pauline.
Kul att Du gillar min blogg:=)
Jag älskar mitt jobb och kan verkligen rekommendera att utbilda Dig till dekoratör. Om Du gillar att vara kreativ, serviceinriktad, ha känsla för mode och detaljer så är det perfekt. Du kan kika på det här inlägget så får Du veta lite mera.
Hoppas Du blev lite klokare *Ler*
*Kram* på Dig!


dag om Hemma:
Hej ulrika!

Jag saknar en person ulrika! var är linus ulrika?
var du och helena på kungsgatan känner igen mig ulrika.
Hälsningar dag

Hej Dag.
Linus var hemma på fotbollsavslutning i Söndags och hade en riktigt rolig dag med sina lagkamrater.
Japp, vi var på Kungsgatan. Bion var på Rigoletto.
Ha det gott!


kenneth om Fredagsmyyys:
Hej Ulrika!
Precis som jag skrivit tidigare,du är precis lika vacker i alla situationer,du är helt enkelt underbar!!
Har du facebook?
kram kenneth

TACK för dom fina orden Kenneth :)
Givetvis så har jag facebook;))
Kram!



Louise ! :) om Svar på frågor.:
Hej Ulrika ! :) Tack för en fantastisk blogg du verkar vara jätte go och glad ! :) man får verkligen energi av dig och din fina blogg ! :) jag tänkte råga det skulle vara kul om du kanske kunde lägga ut ett vidio inlägg non gång ? :) bara ett litet tips och sen håller jag med om att det skulle vara jätte kul att se hur du har det i ditt lilla hem ! :) haha ! :) Ha det så bra ! :) KKRRAAAMMM ! :)

Hej Louise.
Tack för Dina tips. En videoblogg ska jag nog försöka mig på.
Lite bilder från mitt lilla hem ska jag nog kunna få till. Så håll utkik!
Tack söta Du för Dina fina ord om min blogg....Det värmer gott *Ler*
*Kram* till Dig med!


Ha nu en en underbar kväll! ♥
*Kraaam* till Er!

Lunchdax.

God Lunch på Er!

Hoppas Ni haft en strålande dag hittills! Här går dagen i ett rasande tempo....vilket jag gillar! *Ler* Jag är halvvägs klar med det nya "Pink Collection" fönstret.



Det är otroligt fina och välgjorda varor, så vill Ni ha ett designerplagg till riktigt bra pris så ska Ni absolut kika in på Fredag kl 10.00 när kollektionen släpps i butik.



Här försöker jag få någon ordning på det Rosa Bandet som ska symbolisera våran Rosa månad här på Lindex.   
Kände att det var lunchläge så jag får hämta lite energi nu och fortsätta sen. Gissa om det är VARMT i fönstret!!!  
Det kommer iaf att bli såå bra och eftersom jag Älskar att göra skyltfönster så är det utmaning varje gång att få det så fint och inspirerande som möjligt! Me like!

I dag är det ännu en Underbar höstdag och solen är framme....Mmmm....lär nog bli en PW efter jobbet känns det som. Gäller att ta vara på dom här fina dagarna! :=)

Ha en fortsatt bra dag söta Ni! *LunchKram* till Er!


Energidag!

Hej söta Ni!

Hoppas Ni haft en lika givande dag som jag! Solens härliga strålar gör verkligen att energinivån är på topp! Det har dessutom varit en hel del shoppingglada kunder som vill förnya sin höstgarderob....såå kul att få ge tips och råd så att Hon går ut från butiken med ett leende på läpparna:=) Bra dag!



Här kommer en liten "Dagens".... kan erkänna att jag varit lite dålig på det på senaste tiden....Hmmm...ska bli lite bättre på det:=)
 Vit skjorttunika, svart kofta och en mysig höstsjal....allt från Lindex givetvis:)



Nu kom Malin precis förbi och var lite kaffesugen. Härligt att vi bor så nära varann så vi bara kan kika förbi varann när lusten faller på (vilket är typ varje dag;))) Min lilla särbo...*Hi hi*

Ha nu en fin kväll och njuut av den underbara höstkvällen! Kraaaam!

Tisdag morgon



God Morgon på Er!

Det är inte riktigt så illa som det ser ut på bilden;)) Hi hi....Nej en riktigt härlig morgon att vakna upp till! Solen skiner, luften är frisk och det är så där vackert som det bara kan vara en tidig höstmorgon *Ler* Underbart!

Är på jobbet och ska snart köra igång dagen på riktigt. Lite kaffe och kolla av butiken i lugn och ro sen är det bara att kavla upp ärmarna :=) I dag ska jag förbereda inför morgondagens nya skyltfönster. Nu är det Pink collection som gäller och fönstrerna kommer att bli såå fina! Att det dessutom gynnar en bra sak gör det hela ännu roligare.

Ha nu en strålande dag fina Ni så hörs vi under dagen!

Kom i håg.....LE!
Stor morgonKram på Er!

Stark

Att vara stark är inte
att aldrig falla
att alltid veta
att alltid kunna.

Att vara stark är inte
att alltid orka skratta
att hoppa högst eller vilja mest.



Att vara stark är inte
att lyfta tyngst
att komma längst eller alltid lyckas.

Att vara stark är
att se livet som det är
att acceptera dess kraft och ta del av det
att falla till botten,
slå sig hårt och komma igen.

Att vara stark
är att våga hoppas
när ens tro är som svagast.

Att vara stark är
att se ett ljus i mörkret
och alltid kämpa för att nå dit. 

marie fredriksson

Ha en fin kväll och Kram på Er!

Underbar....



En liten lunchlåt till Er! ♥

Rosa Bandet


Cancerfonden har varje oktober en rosa månad, då det fokuseras extra mycket på insamling till Bröstcancerfonden. Varje år är det en ny designer som får designa årets upplaga av Rosa Bandet. I år är det Liselotte Watkins. Så här säger hon om tanken bakom sin design: "Mönstret påminner mig lite om min barndom på 70-talet och min mammas glada t-shirtar. Jag ville göra en armé av bröst som tillsammans känns starka – som fåglar på en telefonlinje ute i det fria". Rosa bandet finns att köpa under hela oktober månad & kostar 25 kronor. Försäljningen av just Rosa Bandet, står för en betydande del av hela kampanjens intäkter. Varje rosa band kostar en krona att tillverka, resten av pengarna går till Cancerfonden. Så köpa många & sätt en på varje jacka eller väska.


Ja, på Fredag börjar våran Rosa månad på Lindex och vi hoppas förstås att vi kommer att sälja MASSA Rosa Band och plagg från våran Pink collection så att vi får in så mycket pengar som möjligt till bröstcancer forskningen! 

Det brukar sluta med att jag har köpt en hel bunt med Rosa Band då jag förlägger dom eller att dom sitter kvar på kläder hemma....för jag jobbar inte utan Rosa Bandet på mig under Oktober månad.
Så passa på att hjälpa till i denna viktiga fråga som ligger mig varmt om hjärtat!

Kram på Er!

Hemma

God kväll på Er!

Nu är vi hemma efter våran lilla tur till den stora staden :=) Det har varit en hellyckad dag med Rasmus och Matilda.



Redo att ge sig av!



Hi hi....världens minsta 3D glasögon



Filmen var riktigt bra och vi skrattade gott. Häftigt med 3D måste jag säga!



Vi mötte även upp Helena. Alltid lika trevligt att ses! *Ler*

Nu blir det lite fix innan det är dax att kura i hop sig i soffan och kolla in EMS.

Jag kan säga en sak om dagen.....TACK gode Gud för GPS *hi hi*

Ha nu en fin kväll! Kram på Er!

Film

Hej på Er!

Mmm...vilken härlig Lördag! Regnet har verkligen ÖST ner hela dagen så det har varit helt okej att bara skrota omkring här hemma :=) Efter en sen frukost med min Linus så åkte han i väg till badhuset med en kompis. Jag passade på att rensa min "lilla" skogarderob.....Hmmmm....Nu är sommarskorna nerpackade för i år så det blev lite tomt;))) En uppdatering av höst och vinterskor känns ju tråkigt att behöva göra *blin, blink*



I morgon bär det av på en liten dagsutflykt till Stockholm. Jag, Rasmus och hans Matilda ska åka och se den här filmen. Det ska bli riktigt roligt och ungdomarna ser verkligen fram emot det *Ler* Mysigt att få åka i väg med dom. Linus ska vara hemma och gå på fotbollsavslutning med paintball så han kommer också att få en rolig Söndag:=)



Visst är dom söta! Härligt att få spendera en heldag med dom!

Nu ska jag hämta hem Linus och kanske åka förbi och hyra en film....ännu en kväll med mina killar och en massa myys. Matilda kommer snart hit så vi blir ett gäng i soffan i kväll;)

Ha en fin kväll så hörs vi i morgon! *Kram* på Er!

Fredagsmyyys

God Kväll på Er!

Hoppas Ni haft en underbar Fredag! Det har jag!!! *Ler* Bästa, Bästa dagen!
Efter jobbet hämtade jag killarna och åkte vidare till min Cecilia och hennes lilla familj. Rasmus ringde henne i går och ville bli klippt. Givetvis så ställer Cecilia upp. Bästa Du! Eftersom hon är hemma och är mammaledig med lilla Neo så blev det klippning hemma hos henne. Såååå mysigt att få gosa med lilla underbara söta Neo! Bebismys är som balsam för själen :=)



Min fina underbara vän..... Du är Bäst! Härligt okomplicerad och ett hjärta av guld! ♥

Jag och killarna har haft en riktigt myskväll, precis sådär som Fredagar ska vara. Tacos kändes som ett säkert kort så det vara bara att sätta i gång och skära, steka och fixa medans killarna dukade bordet.



Mamman rör grytan med bestämd min;)))



Bordet dukat och klart, givetvis med en massa ljus. Det hör liksom hösten till. Det går åt ett antal här hemma per vecka kan jag säga;))) Lär bli en "ljusshoppingtur" till IKEA snart! 



Ett glas gott rött är aldrig fel en Fredagkväll.



Min finaste Linus njuter av Fredag och ledighet. Bästa kvällen att få sitta ner med mina killar och njuta av god mat och en massa härliga samtal. Jisses, vilka diskussioner det kan bli! Hi hi....roligt att höra vad som rör sig i deras tankar och framförallt att dom delar med sig. Mmmm....njuter just nu av min lilla fina familj och allt vi har tillsammans!

I morgon ska Rasmus till Norrköping på handbollsmatcher så det blir en tidig morgon för hans del. Jag och Linus ska vara hemma och ha en härlig lat Lördag och bara göra det vi känner för. Ännu en bra dag med andra ord :) 

Säger *NattisKram* så hörs vi i morgon ♥

Svar på frågor.

anna om Mamma fix...:
Var hittar du alla fina bilder med fina texter??
Kram
Hej Anna.
Jag googlar oftast på ett visst ord och hittar därigenom en massa roliga och fina bilder....sen kan man ju bli fast hur länge som helst i cyberrymden;)))


Anonym om Street Stories:
Jag blir verkligen insperarad.
Tycker Lindex har blivit så mycket bättre nu om man jämför med förut.
Fortsätt gärna lägga ut outfitsbilder och insperation..Tack=)
Kram Camilla, en tjej från Ludvika

Tack Camilla...Ska absolut fortsätta med Massa insirationsbilder till Er! Kanske bli bättre på "Dagens" också;)



Robin
om Pics:
Tjena Ulrika :) har du hämtat dig efter kryssningen? hoppas du/ni hade trevligt o roligt! ber om ursäkt om vi var dryga på bussen :) hade så bra! Robin från v-ås :)

Hej Robin.
Tack, vi hade en toppenrolig resa! Lite glada människor på bussen har väl ingen dött av;)) Hoppas Ni hade en trevlig resa!




Annis  
om Helg!!!:
Jag har följt din blogg sen du startade och tycker den är väldigt bra!
Du är en underbar Mamma och verkar vara väldigt ödmjuk.
Vill du visa lite runt i din lägenhet med bilder för det skulle vara roligt att se vilken inredningssmak du har.
Ha en trevlig resa!

TACK söta Annis för dom orden!
Bra idé, ska absolut ordna lite bilder från mitt lilla hem :)





Ha det gott! Kram på Er!

Strukturerad??

Hi hi....kan verkligen skratta åt mig själv åt mina tokigheter :=) Som att Alltid ladda kaffebryggaren kvällen före....Såå skönt på morgonen när man är trött! Jag kan vara vansinnigt strukurerad, nästan till överdrift. Jag gillar att ha full koll på saker (om ni inte märkt det;))  



Hmmm...killarna ska på friidrottstävlingar i dag och givetvis såg mamman till att matsäcken var fixad så långt det gick kvällen före. Nu är det bara att packa i det sista i morgon! Skönt va? Rasmus kom in i köket i går kväll och kikade vad jag gjorde.... Han tittade på mig och sa..."Vad Du fixar till oss mamma"....med en tacksamhet och kärlek i rösten som värmde helt otroligt!
Nu ska ni inte tro att jag "curlar" mina barn till det yttersta men jag gillar att dom får känna sig lite ompysslade vid speciella tillfällen. *Ler* 

Ha nu en helt Underbar dag fina Ni!

Massa Massa Fredags Kramar!

Fel blev rätt!

Hej på Er raringar!

Tänk att en dag som börjar med en massa knas kan bli så otroligt bra! Jag tror iof på tankens kraft....och som jag skrev i morse så var det bara att ta ett djupt andetag och börja om :=) Det blev hur bra som helst!!
 
Jag har haft en Toppendag på jobbet och hunnit Hur mycket som helst! I dag fick våran accossear avdelning en massa kärlek och jag blev riktigt nöjd *Ler* Just nu finns det såå mycket fint och jag som är sjal tokig skulle lätt kunna spendera ett par tusen;))





I morgon ska jag i väg till en högstadieskola och prata med eleverna om snatteri. Då vi har stora problem med detta i butiken så känner jag att det viktigt att belysa den frågan. Jag har lite exempel, siffror och vad vi på butik vidtar för åtgärder. Jag kommer även att prata om grupptryck och hur man kan vara stark att bekämpa det. Det ska nog gå bra, men lite pirrigt ändå.....Bara det är något jag brinner för så brukar det fungera bra. Med en massa passion och energi så ska jag nog "nå fram". *Ler*

Nu väntar den jätteroliga tvätthögen....bara att kavla upp ärmarna och ta tag i det.

Ha en superbra kväll! Kram på Er!





Morgonfel.....

Hej Hopp på Er!

Såååå....var man på jobbet:=) Efter en morgon med en massa "fel" så är det bara att ta ett djupt andetag och börja om dagen.... Ni vet en sådan där morgon när garderoben känns totalt fel, håret vill inte ligga på plats, sminket blir inte som det brukar, trötta barn som inte vill vakna till liv och en utspilld kaffekopp. *Puuh*



Mitt projekt i helgen blir att rensa bort Alla sommarkläder och skor kan jag säga! Blir bara irriterad på allt som hänger och tar plats. Kanske kan det vara så att höstgarderoben behöver lite påfyllning....syyynd....;)))

Dax att köra igång dagen....som kommer att bli BRA! Positivt tänkande och en massa leende!

Ha nu en strålande dag fina Ni!
*Kramis*

Mamma fix...



Hej på Er!

Hoppas Ni haft en strålande dag med en massa enegi....det har iaf jag *Ler*
Efter en dag på jobbet med en Massa fix så passade jag på att göra lite ärenden. Jag har precis bytt telefonoperatör och räkningen jag fick från dom var inte att leka med kan jag säga! Efter mycket om och men så fick jag rätt! Det visade sig att det var dom gjort fel och plötsligt så var fakturan på 1400:- mindre än från början. Gäller att kolla upp ordentligt och stå på sig! Känns riktigt bra! *klapp på min axel*...;)))

Nu är middagen förberedd, läxorna förhörda och klara, nybäddat och dammsugit. Tänk hur det är....vissa dagar så går allt i en rasande fart och känns bara kul :=) *Duracellkanin*.

Dax för lite taxiverksamhet....Innebandy för Linus och handboll för Rasmus, däremellan middag. Men klockan åtta är det mys i soffan framför Idol som gäller, Härligt!! Då är dagen avklarad och man kan med gott samvete kura upp i soffan med tända ljus och tänka "Vilken bra dag!"



Ha nu en kväll med Massa mys och kärlek....det ska iaf jag :)

KRAM på Er!

Pink Collection

Tänkte ge Er ett litet smakprov på Lindex Pink Collection som släpps Fredagen den 1/10 i samband med att vi börjar våran Rosa månad.














Den 1 oktober släpper Lindex Pink Collection i samarbete med den amerikanska designern Narciso Rodriguez. På www.lindexpinkcollection.com finns de första bilderna på designkollektionen och allt material som berör Pink Collection.


Lindex samarbetar under hösten med den amerikanska designern Narciso Rodriguez och bilderna på kollektionen finns nu på den nya sajten, http://www.lindex.com/se/shop/dam-pink-collection/ Det är den internationella supermodellen Carmen Kass som är modell för Pink Collection.

- Intresset för vårt samarbete med Narciso Rodriguez har varit mycket stort. Narciso är en erkänd designer. Bland annat har han vunnit prestigefyllda Council of Fashion Designers of Amerika och är en mycket populär designer bland kändisarna i USA. Det är spännande att han nu designar Pink Collection för Lindex och därför vill vi göra det lätt att hitta all information och bilder på kollektionen på denna sajt, säger Anna Lindblad, Press Relations Manager på Lindex.

Pink Collection säljs till förmån för kampen mot bröstcancer och 10 procent av försäljningspriset går oavkortat till Cancerfondens Rosa Bandet kampanj. Kollektionen börjar säljas den 1 oktober i Lindex samtliga butiker i Sverige, Norge och Finland samt i utvalda butiker på Lindex övriga marknader.

Det är sådana här gånger man är RIKTIGT stolt att jobba för Lindex!


I am Back!

God kväll raringar!

Åhh vad härligt att vakna upp och känna sig bättre i morse! Jag hatar verkligen att vara sjuk så i dag var det med lätta och kvicka steg jag klev ur den varma sängen :=) Bara febern försvann så var det som att vakna upp som en ny människa....Energin är tillbaka!!
Så mysigt att få sin lilla morgonstund med tända ljus och en stor kopp kaffe och veta att mina killar sover skönt. Efter 20 min egentid så drar dagen i gång på riktigt;))

Dagen har rusat i väg och efter jobbet så var min bror förbi en sväng för att säga Hej, alltid lika mysigt! Nu har vi precis ätit en god middag och nu väntar lite läxförhör innan vi ska kura i hop oss i soffan och titta på Idol. Känns som en toppendag! *Ler*



Måste passa på att visa den underbara buketten jag fick av Madde och Niklas....Visst är den fin!!! TACK söta Ni!

Hoppas Ni bloggläsare haft en Härlig dag! Hörs i morgon!

Stor *Kram* på Er!

Street Stories

"Fashion is not something that exists in dresses only.
Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do
with ideas, the way we live, what is happening."
-Coco Chanel

Kika in Här och låt Er inspireras av Underbart Street mode....Me like!

Lite bilder kommer här till Er....kanske till erat morgonkaffe....*Ler*









Hoppas Ni blev lite shoppingsugna;)))

Ha en strålande dag så hörs vi snart igen! *Kramis*

Barnvecka!

Hej på Er!

Hoppas Ni haft en bra Måndag :=) Min dag har verkligen varit låång....kan nog bero på en förkylning och feber som inte riktigt vill ge sig. I bland är det bara att bita i hop;) Efter jobbet var det bara att åka och veckohandla...*pust* Mosig i huvudet som jag var så hamnade det både det ena och andra i vagnen, inte så genomtänkt handling, men nu är i alla fall kylen och skafferiet fullt.

Sådana här dagar skulle det vara Riktigt skönt att vara två kan jag säga! Att kunna dela på vardags sysslorna med någon vore guld värt...och kanske någon som pussar en på pannan och kommer med en kopp varm te, som säger att "I morgon blir en bättre dag". Tur att killarna är hos mig i dag iaf ♥ Det är väl nyttigt att ha sådana här dagar antar jag, men jobbigt när jag är van att min energinivå är betydligt högre än den varit i dag. Håller tummarna för en bättre morgondag! *Ler*



Hi hi....mina prinsar för ett antal år sedan :=) Uppklädda och uppställda på skolavslutningen....Jisses, vad åren går!

Ha nu en härlig kväll så hörs vi i morgon.

*Kram* till Er!

Ny vecka...



God Måndag på Er!

Kikar in en snabbis för att önska Er en strålande dag! Måndag och barnvecka! *Ler* Mmmm....vad härligt att få hem mina prinsar igen, vardagen återställd;)))
Det är en trött Ulrika som försöker att vakna till liv med en Massa kaffe....*gäsp*....Gillar Inte Måndagar! Så är det bara, men får försöka göra det Bästa av dagen och njuta av att killarna kommer i dag.

Ha det nu så bra så hörs vi till kvällen. *Kramis*

Pics

God kväll!

Hemma efter en helt galet rolig resa! Tack Bästa, Bästa Malin och Claudia för att Ni är dom Ni är och för att Ni har gjort dom här dagarna till ett minnesvärt äventyr ;))

Här kommer lite bilder från våran resa....



En kaffe innan äventyret börjar......



Malin och Claudia på "lilla båten"....Stockholm visade sig från sin Bästa sida och vi bara njöt av livet!



Mmmm.....*Myyys*

 

En skumpa stod och väntade.......



Tack  mina finaste vänner!!!



Presenter är ju Väldigt roligt!!!!! TACK för ett superfint armband som jag bara Älskar!




Bästaste vännerna Mina! ♥



Bus i Tax Freen...... *Ler*



Blir det vinst eller??



Trötta men glada tjejer på väg hem :=)

Nu blir det att bara slappa framför tv:n och äta en pizza med tjejerna mina!

Ha det Bäst! *Kramis*


Resdax....

God Morgon fina Ni!



Just precis så är det! I dag blir en toppendag med mina fina vänner! Mmmm... Härligt! Packningen är klar så nu bär det av mot Stockholm och vidare med Birka båten. Vi ska se till att ha en sådan där riktigt galet rolig kväll som jag vet att det blir med Malin och Claudia *Ler* Det blir nog kanske en och annan födelsedags drink också;))) 

Ha nu en fin helg och ta hand om Er!

Hörs på Lördagkväll!

Massa Varma Kramar till Er!

Helg!!!

God Torsdag på Er!

Så var Torsdagen gjort och jag har tagit helg!! Underbart skönt! Lediga Fredagar borde vara obligatoriskt för Alla;)))
Jag har haft en riktigt lugn eftermiddag...känner mig lite smått febrig med halsont...Hmm...Inte Bra! I morgon bär det av ut till havs och då vill man ju vara pigg och allert. Det känns nog bättre i morgon, hade jag gillat whiskey så hade det nog varit en bra ide :=)



Bästa, Bästa Malin och Claudia...vad jag ser fram emot i morgon! Det ska bli hur kul som helst att åka i väg med Er och bara ha det gott!






Jag och min fina Malin *Puss* tjejen!





Som min syster.... Bästaste gumman min!

Ha nu en strålande kväll så hörs vi en sväng i morgon innan jag åker!

*Kraaaaam* till Er ♥


Svar till Anna.

Jag har en liten fråga. De jobbet du har vad måste man ha för utbildning för att jobba med de =)

Hej Anna.
Ja, jag jobbar ju som bekant som dekoratör på Lindex, min titel är egentligen Visual Merchendiser. 

Jag ska vara den visuella experten i butiken och i våra skyltfönster. Jag arbetar utifrån ett givet butikskoncept. Det viktiga är att kunna exponera våra varor på bästa sätt.  Det är här Min speciella kompetens kommer in. Jag blir Marknadsavdelningens förlängda arm. Målet för Mitt arbete är att skapa en atmosfär som inspirerar våra kunder i butiken och i våra skyltfönster. Jag medverkar aktivt och kan påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden.

Det är viktigt att Jag har en känsla för vårt mode och tydligt kan se vår kund framför Mig. Mitt arbetssätt är präglat av teamarbete och aktivt medverka till att bibehålla en god teamanda. Jag ska tycka om att utbilda Mina kollegor.





Det här är lite av mina grundläggande arbetsuppgifter.

Jag har gått den långa vägen till att bli Visul Merchendiser. Jag började i företaget för 8 år sedan men med erfarenhet av butiksarbete. Drömmen var att bli dekoratör och jag hade turen att den tjänsten blev ledig alldeles efter att jag blev anställd som säljare, så det var bara att hoppa på tåget ;))

Jag har blivit utbildad inom företaget under åren som gått och för mig har det varit en otroligt lärorik och spännande resa. Det gäller att gå in i det hela med ett brinnande intresse och passion, då kan Du gå hur långt som helst!

Ett annat alternativ är givetvis att gå dekoratörs linjen som bla finns i Leksand. Se bara till att göra Din praktik på ett företag som Du kan tänkas jobba på i framtiden. Vi här på Lindex har även ett trainee program som jag tror väldigt mycket på. Det bästa, tror jag, är att lära sig jobbet praktiskt från grunden!

Det är ett jobb som Aldrig blir tråkigt och det händer Alltid nya spännande saker! *Ler*
Hoppas svaren blir till någon hjälp!

Dax att sätta lite fart och ge babyavdelningen lite kärlek:=)

Ha en strålande dag! Kram på Er!


En dag kvar....

Hej på Er!

Hoppas Ni haft en strålande dag! Här skiner solen och det är en riktigt Härlig höstdag! Underbart! Luften är sådär lagomt sval och löver börjar skifta i rött och gult. Hösten ÄR fin när det får vara sådana här dagar!



Onsdagen avklarad och bara en jobbardag kvar innan jag tar helg...Mmmm...Undebart! Det var riktigt längesedan jag var på kryssning så jag ser verkligen fram emot Fredagens äventyr. Kan ju inte bli annat än bra när Bästa Malin och Claudia är med *Ler*



Tänk vad en endaste liten ros kan göra en glad...Älskar rosor så det värmde riktigt gott i hjärtat... *Ler*



Ska blogga klart och ta och svara på lite mail innan det är dax att börja med middagen. I dag blir det bakad potatis med en massa gott till...*mums*

Ha en fortsatt fin kväll så hörs vi i morgon! Kram på Er!

Mitt i veckan...

God morgon!



Så var det redan mitt i veckan....dagarna verkligen rusar fram! Eftersom jag är ledig på Fredag så känns det nästan som att veckan redan är slut :=)

I dag är det en massa dockor som ska kläs i butiken och det är bara stickat som gäller! Lager på lager...älskar hösten! Mmmm....i dag kan det nog få följa med lite nya härliga höstplagg hem till min garderob, om jag hinner med att prova. Det är annars så en enkelt att förnya det man har med nya accessoarer, vilket man Aldrig kan få för mycket av;)))

Ha nu en underbar dag fina Ni! *Kraaam*

Frågor får svar....



Hej Ulrika!
Som vanligt tycker jag att din blogg är super nice att ta del av varje dag! Har en liten mode fråga till dig gällande dessa stora koftor. Älskar verkligen att ha dom med ett par snygga strumpbyxor eller leggins till, men vad kan jag göra för att uppfylla lite mer kvinnlig sexighet i den "looken"?? är nästan 1,80 cm lång så känns lite för mycke med "high heels" Har du några tips?
Hej.
Tror att det handlar om känslan....Du som är så lång kan ju med fördel ha strumpbyxor och ett par grovstickade over knee. Det är ju så fint, jag är tyvärr lite för kort för det. Sen behöver man ju inte ha high heels till det, kan vara snyggt med en lägre stövel.
Hoppas Du hittar en look som funkar. Kram till Dig!


Hej!
Ni ser ut att ha trevligt=)Jag tänkte fråga dig hur stor lägenhet du har rum & kvm?Jag funderar själv på att köpa lägenhet,nu sitter jag med hus på 180 kvm & det börjar bli jobbigt att hinna med när man är ensamstående med 2 barn..Jag har hittat en lägenhet på 81 kvm 3 rok,kan göras till en 4rok,men det känns trångt?Kramar Weronica
Hej.
Jag och killarna bor i en lgh på 85 kvm och det fungerar riktigt bra. Det är en 3,5:a och det är inga problem att få plats och rum. Jag bodde tidigare i en lgh på 125 kvm och det kändes väldigt stort när inte killarna var här. Har Du barnen på heltid eller? Isf kan det ju vara skönt med lite mer utrymme.
Hoppas det löser sig! är ju väldigt stort att ta hand om 180 kvm....då finns det annat att lägga tiden på ;)) Kram till Dig!



En fråga bara...varför blev inte Madde tillfrågad att vara med på kristallen galan?
Madde blev tillfrågad att delta på Kristallen men valde själv att Tacka nej. Hon var hemma med sin stora Kärlek och myste *Ler* Kram!



hej! vad har du för storlek på den där stones tröjan?
Det var storlek 38 för att få den riktigt Over size. Me like!




TACK
alla ni för alla fina ord ni skrivit i min blogg! Ni ska bara veta vad det värmer gott!

Kärlek till Er! <3<3<3

Inspiration.......

Mmmm....Älskar hösten och alla härliga stickade plagg!









Jag lär verkligen uppdatera min stickade höstgarderod och just nu finns alla dessa härliga plagg i butik så det är bara att shoppa loss;)))

Ha en fortsatt underbar dag!

(I kväll kommer lite svar på frågor ni haft....ligger lite efter känner jag;)))

Kram på Er!

Hjärta



Bästa dagen till Er!

Måndag

Hej på Er!

Så var det Måndag igen....Jisses vad veckorna går! Pappavecka och som vanligt så var det öronbedövande tyst när jag kom hem. Det var bara att sätta på stereon på högsta volym och sätta i gång med en riktig storstädning. Underbart skönt! Nu är allt klart och jag har precis tagit en dusch. Bästa känslan att kliva ut på nytvättat golv och det doftar sådär rent och härligt i hela hemmet....Mmmm....Har tänt en massa ljus så nu blir det en riktig myskväll...*Ler*



Jag, Malin och Claudia åker på kryssning på Fredag och det ska bli såå kul! Bästa tjejerna! Det blir lite födelsedagsfirande på havet det blå;)) Känns i hela kroppen att det kommer att bli en Riktigt bra vecka....!!!!

Ha nu en fin kväll! Kram på Er!

Has Anyone Told You.....


EMS



Givetvis så sitter vi bänkade här hemma klockan åtta i kväll! Säsong 4 av Ensam mamma söker känns riktigt spännande! Det verkar vara tre livsglada och spralliga tjejer som tar för sig av livet så det ska bli kul att följa deras äventyr under hösten.
Kan bara säga....Lycka till tjejer!




Sväventyr

God Söndag på Er!

Gissa en tjej som är lite mör i kroppen i dag....;))) Men oj så kul vi hade i går. Jag kan väl villigt erkänna att jag var lite nervös för att åka runt i dom där svävarna i full gas. Det var verkligen en teknik att köra men när man väl kom på det så var det såå häftigt!



Gissa om jag ville vinna!!...men får vara nöjd med en tredje plats...*Ler*



Visst ser det totalt livsfarligt ut! Ser en viss tveksamhet i mina ögon...Hi hi....



Sen blev det middag med alla härliga Lindexbrudar. Som vanligt hade vi hur trevligt som helst och skrattade gott:=)



Jag och min fina Hanna hade många härliga skratt under kvällen!

Nu är det dax för ännu en match, Linus har bortamatch så vi blir borta några timmar nu. Rasmus är på Dalalagsuttagning i handboll hela dagen så vi håller tummarna att det går bra.

Ha nu en fin Söndag! *Kraaam*


Heeej!

Hej på Er finingar!

Härliga, underbara Lördag....Välkommen!!!
Det har varit fullt upp här i dag....Vi har precis kommit hem från Rasmus match, vinst med 2-1 :=)
Nu är det bara att ladda om för i dag ska vi ha avskedsfest för våran chef.





Ha ha....vi ska börja med att åka svävare hela Lindex ligan....Herregud! Det kan ju gå precis hur som helst;))) Lite pirrigt är det, men det är väl bara att ge full gas antar jag...*Ler* Då kommer den där lilla vinnartjejen fram i mig kan jag lova. Hoppas på att allt går bra så att inte dagen slutar på akuten eller nåt... Hi hi....

Sen ska vi ut och äta middag så det blir en riktigt bra Lördag!
Killarna ska bo hos Claudia så dom kommer att ha det bra.

Dax att byta om och ladda inför lite tävling. Håll tummarna!

Ha en Underbar Lördag så lovar jag Er en massa bilder från dagens äventyr i morgon!

Massa Kramar till Er!!!!

Min novell "En sommar vid havet"

Hej fina Ni.

Fredag!!! Härligt! *Ler* Tänkte publicera min lilla novell här för Er.....Enjoy!


En sommar vid havet

Rebecka var trött och sliten efter en lång och kall vinter. Hela hennes kropp skrek efter sol, värme och semester. Med trötta steg lämnade hon jobbet för att påbörja sin efterlängtade ledighet. Hon stängde dörren bakom sig och andades djupt in den ljumna sommarluften, blundade och kände en befriande känsla i både kropp och själ. Fyra veckor utan en massa krav och måsten! Hon log för sig själv och bestämde sig för att inte ägna jobbet en enda tanke under sina veckor av ledighet.


Hon hade inga planer alls, det enda hon visste var att hon bara måste komma i väg från stan. Hon var trött på den ständiga stressen, sena krogkvällar och det eviga jagandet. Hon var trött på sin fina, men allt för instängda, lägenhet mitt i stan. Hon ville långt bort från allt och bara få vara med sig själv. När hon vandrade hemåt funderade hon på vad som kunde locka. ”Vad som helst förutom det här”, tänkte hon medan människor runt omkring henne hade bråttom hemåt efter en lång vecka på jobbet.


Väl hemma slog hon på datorn och sökte på stugor för uthyrning. ”Fjällen? Nej, inga mygg att slåss med tack. Dalarna är i och för sig mysigt…”, tänkte hon. Och plötsligt fanns den bara där! Stugan hon hade sett framför sig i sina tankar. En liten röd stuga med vita knutar som låg alldeles vid havet, bara omringad av kantiga klippor. Hon hade hittat det hon sökte. Med darrande fingrar slog hon det angivna numret och en manlig röst svarade på en gång. Hon kunde knappt tro att det var sant! Stugan var ledig och hon slog till utan att ens höra vad den kostade. Hon bara visste att det var där hon skulle spendera sin sommar. Den kvällen somnade Rebecka med ett stort leende på läpparna och lät sig vaggas in i drömmar av brusande vågor och ljumma vindar.





Nästa dag satte hon sig i bilen för att påbörja sitt äventyr. Det var många timmars resa, men med bra musik på högsta volym som hon skrålade högt till så gick resan snabbt. Det tog ett tag att hitta rätt, hon trodde nästan att hon hade kört fel. Inte ett hus på flera kilometer och hon var precis på väg att vända när stugan i hennes drömmar plötsligt dök upp. Det var inte för inte hon kände en viss tveksamhet. Stugan låg verkligen helt avskilt. Det stod en bil parkerad framför stugan men hon såg ingen människa.

Med försiktiga steg gick hon ur bilen för att se sig omkring. Havet, klipporna och stugan gjorde henne totalt hänförd… så vackert! Hon kunde knappt tro att det var sant. Hon tog små glädjeskutt och dansade runt i något som mer liknade en indiandans. Hon var så uppe i sin glädje att hon inte hade lagt märke till mannen som kommit ut från huset och nu stod lutad mot väggen med ett stort leende på läpparna. När hon fick syn på honom harklade hon sig generat och gick fram för att hälsa. Helst hade hon velat springa och gömma sig efter sin galna lyckodans. Med blossande kinder sträckte hon fram handen.


– Rebecka, sa hon i samma stund som deras ögon möttes. Hon kände en stöt gå genom kroppen när han tog hennes hand i sin och tryckte den ömt. Hans gröna ögon borrade sig djupt in i hennes bruna och det kändes som att han såg rakt in i hennes hjärta och själ. Hon blev totalt överrumplad av stunden och kunde för sitt liv inte släppa hans blick. Efter vad som kändes som en evighet släppte de varandras händer och tittade förstulet bort.

– Hmm… hej Rebecka. Det var mig du pratade med i telefonen. Jag heter Alexander, sa han och log brett.


Rebecka la genast märke till hans charmiga smilgropar och log tillbaka. I huvudet bad hon till de högre makterna att håret och sminket inte såg allt för risigt ut efter den långa bilresan.


Efter en rundvandring i den enkla stugan var det dags för Alexander att lämna Rebecka ensam. Han skulle titta förbi dagen därpå och se att allt var okej när hon väl hade installerat sig. Rebecka följde hans bil med en lång blick när den försvann runt kröken. Hon pustade ut och sjönk ner på närmaste sten. ”Vad var det som hände?” tänkte hon i sitt stilla sinne. Hjärtat bultade fortfarande hårt medan tankarna for omkring. Hon hade aldrig varit med om att ett första möte påverkat henne så otroligt djupt. Hans sugande blick hade etsat sig fast i hennes inre och det var med pirrande rädsla hon redan kände en längtan till morgondagen. Hon försökte skaka av sig händelsen och få ordning på all sin packning men allt hon såg framför sig var denna man. Han hade startat en eld i henne som hon själv inte visste fanns.


Efter en natt av orolig sömn och heta drömmar vaknade Rebecka av solens strålar som letade sig in mellan persiennerna. Hon låg kvar ett tag, halvt kvar i drömmarnas land. Hon ville inte riktigt vakna till, utan klamrade sig fast vid känslan som natten hade gett henne. Med morgonrufsigt hår och endast trosor på sig klev hon ut i morgonens underbara strålar.
Hon vandrade långsamt ner mot havet och slogs än en gång av dess djup och skönhet. Hon sträckte upp armarna och lät den ljumna brisen omfamna hela henne med sin smekande vind. Snabbt var hon tillbaka till nattens drömmar och hon kunde riktigt känna Alexanders varsamma händer på sin kropp…. Rebecka kom snabbt tillbaka till verkligheten när hon hörde en bildörr slås igen bakom henne. Med förfäran vände hon sig om och såg att Alexander gick med bestämda steg mot henne. Hon tittade sig snabbt omkring för att hitta något att skyla sig med. Precis som att det, av en händelse, skulle ligga en handduk på klipporna…



När Alexander såg att hon stod där i vågornas brus, nästintill naken, såg hon ett leende hos honom som sa mer än tusen ord. Snabbt skylde hon sin kropp och sprang hon upp till stugan med ett generat ”kommer snart tillbaka”. Väl inne letade hon i full panik efter något att dra på sig, samtidigt som hon någonstans hoppades att han hade sett henne i all hennes kvinnlighet.


När Rebecka kom ut igen stod Alexander där och såg ut precis som mannen hon drömt om natten innan. Med sitt mörka hår i en ostyrig frisyr, sin hemlighetsfulla blick och endast iförd ett par badshorts som gav en glimt av hans manligaste. Lite smått generad gick Rebecka fram och bad om ursäkt för sin klädsel så där på morgonkvisten. Alexander såg road ut.

– Det är inte varje dag man ser en sådan vacker kvinna ta vara på vad naturen har att ge, svarade han.

Med en säkerhet som förvånade henne gick han närmare och viskade i hennes öra:

– Vad sägs om ett morgondopp tillsammans?


Hon tittade in i hans ögon och såg ett löfte om något mer. Helt plötsligt försvann hennes osäkerhet och rädsla. Rebecka gav efter efter för sin längtan och lät kläderna falla. Med en graciös kvinnlighet gled hon ner in vattnet och såg sig sakta om för att se Alexander stå på klippornas kant. Hans åtrå i blicken var som hämtad från en annan värld. Rebecka simmade sakta ut i havets skönhet och hörde bakom sig att han var på väg mot henne. Hon vände sig om i samma ögonblick som han försvann under vattnet för att simma upp alldeles framför henne.  Med händer som gjorda av sammet lät han fingrarna vandra långsamt upp längs hennes rygg, och hon rös av välbehag.
Hon kände hans ömma händer på sin kropp likt en främling som utforskade främmande mark. Helt naken i morgonens värmande strålar upplevde Rebecka en åtrå som spred sig i kroppen likt en storm på öppet hav. Hon föll in i Alexanders trygga famn och lät till slut dom sista murarna falla. Hans ömma händer slöt sig som bomull kring hennes hjärta och hon gav sig hän på ett sätt hon aldrig tidigare gjort.

Med varsam famn bar Alexander upp Rebecka ur vattnet, la ner henne på klipporna och viskade ömt hennes namn. Hon lät sig slukas in i hans ord och smekningar och fann sig själv vara i en värld fylld av löften och längtan. Det var som en explosion, en glimt av evigheten och en njutning hon inte trodde var möjlig. Med flämtande andetag viskade hon hans namn innan hon höll honom hårdare intill sig än hon gjort med någon annan människa. Närheten var överväldigande. Förvånad över sin totala hängivenhet tryckte hon honom ännu närmare sig och tillsammans blev dom ett.
Efter en stund av ett otroligt lugn tittade hon upp i hans ögon och möttes av en sådan känsla av frihet och lycka att hon häpnade. Verkligheten försvann och plötsligt fanns bara de två i den ljumma sommarmorgonen.


Överraskad av alla känslor som föll över Rebecka sansade hon sig och frågade om hon fick bjuda på en kopp kaffe. Fånigt, med tanke på att det var hans stuga...




Nakna steg de upp ur vattnet, som det självklaraste saken i världen, och gick upp mot stugan. ”För 24 timmar sedan kände vi inte varandra – och nu är det som att vi har varit tillsammans i en hel evighet”, hann Rebecka tänka. Allt var så självklart och enkelt, som att det bara fanns de två i denna magiska morgonstund. När hon mötte hans blick och såg att han tänkte detsamma, kände hon ett lugn sprida sig i hennes solvarma, tillfredsställda kropp. Ett leende letade sig fram på hennes mjuka läppar och hon kände sig så där åtråvärd som bara en kvinna kan göra av en man som är beredd att ge allt. Med förstulna blickar drack de sitt morgonkaffe. Deras ögonkast berättade en saga som sa mer än tusen ord.


Hastigt och lustigt reste sig Alexander upp och sa att han hade jobb som väntade. Rebecka tog skydd bakom sina murar och sa att hon förstod, och genast var han där och omfamnade henne. Det var som att han kunde läsa hennes tankar, och han sa att han skulle komma  tillbaka till kvällen. Tryggheten vilade i hans ord och hon lät honom gå.


Vad visste hon egentligen om den här helt fantastiska mannen som fått hela hennes världsbild i gungning? Egentligen ingenting, mer än att hon var beredd att ge sig hän totalt. Rebecka undrade om det var tillåtet att bara följa med i känslan det gav och tänka bort alla tveksamheter och frågor utan svar. När hon gick längs stranden tog hon ett beslut. Om det var någon gång hon skulle leva för dagen och känslan hon hade så var det just nu. Varför inte ta steget och hoppa? Med förhoppning om att hon landade mjukt…


Rebecka beslutade sig för att ägna sin första dag på semestern åt att bara vara. Hon packade en picknickkorg för att utforska omgivningen. Ganska snart upptäckte hon en klippa högt ovanför havet som var en fin plats att tillbringa sin första dag på. Solen stod högt på himlen och Rebecka bredde ut sin rutiga filt på de kantiga klipporna. Hon ville bara släppa alla tankar på sitt vardagliga liv och njuta av dagen som den var. Det senaste dygnet hade varit så omtumlande att hon hade svårt att slappna av, hon kunde inte få morgonens magiska händelse ur sitt huvud. Hon kom på sig själv att planera klädsel inför kvällen. Kanske den lilla svarta som avslöjade lagom mycket ben? Eller den rosa som framhävde hennes fortfarande unga bröst? Under dessa tankar sjönk Rebecka djupare in i drömmarnas värld med en förhoppning och längtan om kvällen.


Hon vaknade av små regndroppar. Förvirrad satte hon sig upp och undrade om allt hade varit en dröm. Hon kände fortfarande en längtan brinna i sin kropp och insåg att allt hon upplevt varit så på riktigt som det någonsin kunde bli. Trots det ohyggliga regnet sprang hon med ett leende på läpparna mot stugan. Hon struntade i de vassa stenarna som skar under hennes fötter och fortsatte trallande mot sin och Alexanders mötesplats.


När hon kom fram till stugan in sin genomblöta klädsel såg hon hans bil stå parkerad på infarten. Suget i magen ökade för varje steg hon tog och hennes längtan efter att få se honom brände som tusen eldar i hennes inre. I samma ögonblick som blixten lyste upp himlen som mest fick hon se honom stå där i all sin prakt – och hans armar öppnade sig för henne som den självklaraste saken i världen. Hon lät sig omfamnas av hans stora famn medan ovädret for längs himlen som en ilsken åskådare.


Alexander vaggade henne tryggt medan han långsamt klädde av Rebecka hennes blöta kläder. Han fortsatte att viska betryggande ord i hennes öra när hon lät sig svepas med i denna magiska kväll. Det var de två mot världens krafter, men inget av det spelade någon roll. Åtrån och längtan grep tag i luften hon andades. Hon lät sig än en gång svepas med i en dröm hon bara trodde fanns till för andra.


Dagarna blev till veckor och deras saga tillsammans fortsatte. Varje dag var ett äventyr och Rebecka tillät sig själv att bara följa med längs resans förunderliga gång. Hon var aldrig rädd utan lät sig följa med i hans underbara ord och handlingar. Hon hade aldrig känt sig mer som en kvinna än just då, åtråvärd och efterlängtad ända in i märgen... hans övertygande ord vaggade henne in i en trygghet som hon själv förvånades över att kunna känna.




Efter en ännu underbar dag och natt med Alexander vaknade Rebecka upp till en gråmulen dag i det lilla pittoreska sovrummet på övervåningen – men hon kände i hela kroppen att något var fel. Hon tittade in i de småblommiga tapeterna samtidigt som hon sträckte ut handen bredvid sig. Hon visste att han skulle vara borta redan innan hon kände det. Hela hans väsen var som bortblåst och kvar fanns bara en tom och kall sida av sängen. Som om han aldrig någonsin hade funnits, som om allt bara hade varit en dröm. Hon kände i sitt hjärta att han var borta för alltid. När hon vände sig om för att konstatera faktumet såg hon en slarvigt ihopvikt lapp ligga på kudden där hon var van att se sin älskades ansikte. Utan att ge sken av hur hon påverkades av det som hände inom henne läste Rebecka de sista skälvande orden Alexander hade att ge.


Rebecka lämnade stugan utan ett ord, utan en minsta synlig besvikelse som kunde avslöja henne. Hon förstod att det som hon hade varit med om den här sommaren är få förunnat, att få uppleva det som kallas kärlek vid första ögonkastet. Att få ge sig själv till en annan människa i sitt mest sårbara ögonblick är något hon kommer att ta med sig resten av sitt liv. Att ge av hela sig själv när man minst anar det och njuta av det. Den här upplevelsen var helt magisk och hon skulle alltid vårda minnet ömt.


När milen försvann bakom Rebecka, och hon närmade sig storstaden, kände hon ändå en stor tacksamhet över sin sommar med Alexander. Hon förstod hans val att gå tillbaka till det han en gång hade, men samtidigt kände hon en lättnad över att hon var kapabel att verkligen känna igen. Det här var en sommar hon sent skulle glömma och framförallt skulle hon ta med sig den i varje steg hon tar i livet. En visdom om att kärleken finns där för alla. Rebecka åkte vidare hemåt med ett leende på läpparna och en förhoppning hon inte hade haft när sommaren började. Det var nu livet började!

 

//Ulrika Carlsson


Bra dag!

Whhhiiii!!!! Åhh, vad Underbart det var att vakna i morse och känna sig utvild, pigg och fräsch! Huvudvärken var som bortblåst och energin flödade:=) Duracellkaninen är tillbaka! ;)))



Jag har haft en Toppen, Toppen dag på jobbet! Har hunnit hur mycket som helst och försökt att smitta av mig av min överskottsenergi på kollegorna. Tror att jag lyckades ganska bra *Ler*
Tänk hur det kan vara....När man har haft ett par dagar med låg energi och man har försökt att ladda om batterierna, så är det precis som att den kommer tillbaka hundra gånger om, så har det varit i dag. Vilken härlig känsla!

Life is like a box of chocolates......

....you never know what to get. :=)

Nu är det dax att fixa lite middag till mina Bästa killar.
Ha en fortsatt underbar dag, för det ska jag! *Ler*

Med nya ögon....



Man kan bara säga ett ord..... Livsglädje!

Njut av livet....varje sekund! Gör varje dag till den Bästa och våga leva Här och Nu.

Tröööött!



Jisses vad trött jag är i dag! Känns som att helgens äventyr kom i kapp nu....det gjorde det hela inte bättre att jag haft ännu en natt med dålig sömn. Nacke och axlar mår inte helt hundra så huvudvärken har varit nästan bedövande. Inte kul! När man är van att ha en massa enegi att ge dagarna i ända, så är det såå frustrerande att inte kunna köra på som vanligt :(

Det får bli en enkel middag med killarna och en riktigt tidig kväll så får vi hoppas att det känns bättre i morgon.
Nu åker datorn av för dagen så får vi höras i morgon.

Kraam på Er! 

Bilder....

Lite inspirations bilder till Er såhär på morgonen...:=)









Allt finns nu i butik, men även på Shop on Line.
I går dök det upp såå mycket stickade fina plagg....lovar att visa det i veckan. Älskar hösten!

Ha en strålande Onsdag fina Ni, och kom i håg.....Le!

Landat....

Hej finingar!

I dag känns det som att jag har landat efter helgen och vardagen är välkommen;)) Det började med utvecklingssamtal för min Linus i morse. Härligt att höra när allt går bra för ens barn *stolt*
Dagen har rusat fram och som vanligt har det varit mycket att göra på jobbet. Härligt!



I dag har det varit en sådan där dag där allt bara har känts Såå bra, ni vet när man är glad ända in i hjärtat *Ler* Givetvis handlar det om inställning och vad man gör det till....men ibland så finns den där känslan bara där, som i dag, och då är det bara att njuta och Le! Livet är bra Härligt, fullt med överraskningar och utmaningar. Me like!

Lär försöka att komma i fatt lite här hemma nu. Killarna ska på träning så det är dax att sätta igång med middagen nu.

Ha det Bäst!!!!

Pics

Lite bilder från helgen :=)



Landat på hotellet....Glad men pirrig.



Helena valde klänning och skor på Bröllopspalatset i Degerfors. Fiina Du!



Underbara skor designade av Anna, Cheeky May. Dom här är samma modell som jag hade i Fredags, Me like!



Härligt att få håret fixat! Tack rara Therese!



Redo för en spännande kväll!



Helena vilar fötterna....;))



Några mammor....



Helena hälsar på lite bönder...;))



Svårt att få i hop packningen Helena;)))



Efter en riktigt rolig helg är det skönt att vara hemma! Storstade är kul, men alltid lika skönt att komma Hem *Ler*

Måndag....

Hej sötingar!

Oj, oj vilken helg! Sorry för min dåliga uppatering i går men dagen blev inte riktigt som jag trodde.... Jag missade tåget hem från Stockholm...Hmmmm...gissa en tjej som inte var glad! Taxi chauffören körde fel så när jag kom till stationen så ser jag mitt tåg åka i väg...*Grrrr*.
Det blev en lång dag av vänten men till slut så hittade jag tåg som passade och var hemma framåt kvällen....mer död än levande;)

Helgen har varit helt suverän på alla sätt och vis. På Lördagen landade jag hos Jossan och vi hade som vanligt hur kul som helst! Tack söta Du för en härlig dag!



Känns som att man skulle behöva vara lite ledig nu ;)) Men i dag kommer mina killar och det blir såå skönt! En vanlig härlig barnvecka *Ler*

Ha det gott så hörs vi snart! *Kramis*

Kristallen 2010

Hej fina Ni!

Oj, vilken kväll vi hade i går! Vet inte var jag ska börja.....Vi åkte till Globen redan vid två tiden sen var det verkligen fullt ös! Genrepet kändes sådär och det var över på ett ögonblick och jag kände inte att jag hade koll på läget efter det. Då var jag såå nervös!




Morgan är en härlig prick! Såå lugn! Vi skrattade gott i Green room tillsammans när vi övade på replikerna.



Här var vi liite nervösa kan jag säga;))))






Hur nervös jag än var före så var det som att allt bara släppte när jag väl kom upp på scen.....Jättemärkligt! Det var såå kul och jag skulle kunna göra om det i dag igen hur lätt som helst *Ler*



Fötterna behövde vila lite....Gick faktiskt bra att gå i skorna under kvällen men det var bra skönt att ta av dom när vi väl kom hem ;)))

Har en massa bilder och roliga saker att berätta....lovar Er ett till inlägg när jag kommit hem.

Nu är jag hos min Jossan här i Stockholm och vi ska till och äta lite gott, så jag lär vara lite social nu. Åker hem i morgon så vi hörs till kvällen igen.

Ha nu en fin lördagkväll! Tack till Er för alla lyckönskningar och fina ord :=)

Kram på Er!


Vilken dag!

Hej på Er sötisar!

Jisses vilken dag! Vi har hunnit med Hur mycket som helst så det känns riktigt skönt *Ler* Naglar, hår, klänning och skor.....Check!





Duktiga Therese på salong Boman fixade mig och Helena i håret....ser liite slitna ut ;)))



Den här klänningen blev det inte....men visst är den fin! Dom var helt suveräna på Bröllopspalatset i Degerfors, vilka tjejer!!!



Helt galet fina skor!!! Anna designar skorna helt själv under märket Cheeky May. Dom här blev det inte.....men jag har verkligen hittat dom perfekta skorna kan jag säga! *Ler* Gissa om jag var i himmelriket!



Marielle på "Mariells professionalnails" tog hand om oss på ett undrbart sätt. nu har jag superfina naglar med lagom mycket bling bling.

TACK till alla inblandade för den här dagen!

Nu ska vi träna manus....*Hjääälp*....Hi hi....vi är så trötta så allt blir tokfel.....lite mat nu sen får vi ta nya tag ;))

Ha det gott nu så ses vi i rutan i morgon kväll:=)

Stor Kram till Er!

Whhhiii.....

Nu är det officiellt!!!!

Nu kan Jag berätta om samtalet jag fick härom dagen.....
Jag och Helena har fått äran att dela ut "årets bästa humorprogram" på Kristallengalan i annexet på Globen!

På Fredag går galan av stapeln! Direktsändning på tv 4 klockan 20.00.....*Ler*
Gissa om det känns liiiite pirrigt!!!!

Håll tummarna är ni rara....Kan behövas;)))

God onsdag

God morgon på Er!

Gissa om det blev sent i går..... bara liite...;))) Packningen är klar och nu är det fokus på jobbet som gäller, med nya skyltfönster. Alltid lika kul, även om det kanske känns lite svårt att fokusera i dag. Jag slutar redan klockan tre så det är ändå bra att ha lite tidspress.

Lovar att visa Er en massa nya härliga höstvaror nästa vecka!! Jag har verkligen inte hunnit den här veckan....men det har kommit såå mycket fint! Håll utkik!

Jag och Helena ska bo på Comfort hotell i Stockholm. Jätte mysigt och centralt. Det är otroligt bra sevice där och frukost buffén är nåt utöver det vanliga.


 
Jag bodde där ett par gånger under förra sommaren och jag var mer än belåten...*Ler* Kicka in Här om Ni vill veta mera.

Efter tre koppar kaffe så är ögonen fortfarande lika tunga....var ska det här sluta?? Tips? Någon? Hi hi...bara att bita ihop och göra sitt Bästa i dag:=)

Bästa dagen till Er!



RSS 2.0