*Grrrrrrrrr*

Åhhhhh.... Vad galen jag blir på Blogg.se!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det gåååår inte att publicera inlägg!! Gör nu ett sista försök innan det är Nattis.
Hoppas Ni kan se det här så kommer en roligare uppdatering i morgon;))

*Kramis*

Bloggtorka!

Hej finaste Ni!


Sorry för min otroliga BLOGGTORKA!!!!! Det är fullt upp hela dagarna just nu, så mina prioreteringar har legat på annat....men lovar bättring! Bara den här veckan har gått så ska det ha lugnat ner sig lite;)))
Tänk om dygnet hade lite fler timmar säger jag bara....*Ler* Saknar ju Er!!!♥

Ha det nu så gott så hörs vi snart:)
Stora Kramar till Er!

God första advent!

Hej på Er!

Sorry för min frånvaro här på bloggen....kan vara så ibland;))) Fullt upp!
Här är iaf allt bara bra *Ler* Killarna kom till mig i går så i dag är det mysadvent hela dagen lång:)



Även om jag inte är en julälskare så är det riktigt mysigt med alla stjärnor och ljus...

Jag har skaffat mig en ny sambo......iPhone 4....Sååå roligt!!! Jag är riktigt nöjd och vi börjar på att lära känna varann nu ;)) Jag ska göra en testbloggning från den, så får vi se hur det blir.

I kväll är det säsongsavslutning av Ensam mamma, riktigt spännande att se hur det går för våra fina mammor.

Nu ska jag i väg och få lite Första adventsglögg...Mmmm...*Mysigt*

Ha en firtsatt fin dag! Stor *Kram* till Er!

Helg!!!

God kväll mina fina bloggvänner!

Japp....Ni läste rätt....Jag har tagit helg!!!! Sååå skönt!! Känns som evigheter sedan jag var ledig en Fredag så det känns extra lyxigt:)
I morgon ska jag passa på att sova ut sen blir det till att fixa fint till första advent. Jag har precis varit ner i förrådet och tagit upp kartongen med en massa smått och gott. Det är nästa så att man glömmer bort vad man har från år till år....Lite som en överraskning;)))
Sen är det väl så, att varje år införskaffar man sig något nytt, så fungerar iaf jag;))
I år blev det en ny stjärna till vardagsrumsfönster bla.
 


Jag är verkligen ingen julälskare...man får nästan inte säga det va?? Allra helst inte när man har barn....men så är det. Sen kan jag villigt erkänna att det är riktigt mysigt när allt är på plats, och lyser så mysigt och fint:)

I dag har jag unnat jag mig själv en liten för tidig julklapp.....Gissa vad?;))

Ha en härlig kväll! Stor *Kram* till Er♥

Dagens tanke....

God Morgon finaste.

Åhh vilken härlig gårdag jag hade med min Cecilia och hennes goa familj. Givetvis så blev det en hel del mys med lilla Neo *Ler*, som börjar bli så stor. Oj, vad tiden går fort! 
Ett stort leende från en charmig liten bebis kan ju få vem som helst att smälta:)
TACK min fina vän för en Härlig kväll och allt prat om det Stora här i livet;))



Bästa dagen till mina Bästa bloggläsare!
*MorgonKram*

Klippning

Hej fina Ni.

Jisses, vilket väder! Det blåser verkligen på tvären i dag....*Burrr* Ett riktigt innesittarväder;)))

Jag har sprungit omkring som en liten duracellkanin;)) på stan och kollat läget inför min dukning... Blommor beställda och lite annat smått o gott ordnat. Jakten fortsätter i morgon *Ler*



Massa fix i dag på jobbet, men var är alla kunder??? Vi får hoppas på bättre ös i morgon när många får sin lön:)

Nu ska jag i väg till min Cecilia och bli klippt....Sååå behövligt!! Håret är Alldeles för långt nu så det ska bli skönt att kapa av det en bra bit:)

Sen blir det lite mat med hennes fina familj. Massa mys med lite varm glögg framför Bsf och Grey´s...Mmmmm....Vardagslyx!!

Ha en underbar kväll och kura i hop Er ordentligt under en varm pläd:)
Kärlek//Ulrika

H&M Loves Lanvin

Sååå....säger Ni om Lanvins kollektion för H&M?



Såg att nästan allt var slutsålt på nätet!
Tycker plaggen är fina och jag gillar silluetterna, kan tyckas överpriser men så får man ju ett designerplagg med sig hem;)))

Bästaste dagen till Er!♥


God kväll!

Hej mina fina bloggvänner!

Hoppas allt är bra med Er!
Här känns det verkligen att December närmar sig med stormsteg, både på jobbet och hemma.... Det är såå mycket man vill hinna med!
Det är fullt upp på jobbet, men nu på ett bra sätt:=)

Jag håller som bäst på att planera min företagsdukning för Loxodonta och det börjar på att ta form. Det är inte förrän nästa Lördag så jag känner mig nöjd att vara ute i god tid. Jag har bilden i huvudet hur jag vill att det ska vara så nu gäller det bara att hitta all rekvisita:)

Det är min Jenny som är VD för Loxodonta, och hon har fullt förtoende för mig, så jag har helt fria händer.
Alltid lika kul! *Ler*
 


Nu ska jag rusa ner i tvättstugan.... Det är så otroligt roligt, allra helst när tvättrummet ligger lååångt bort från min trappuppgång....;)))

Ha en strålande kväll och må gott! *Kram* till Er!

Hi hi.....

Jisses vad jag skrattade i går.......



Såå roligt! Vad tycker Ni?

Ha en strålande dag sötingar. *Kramis*

Videoklipp

Ha ha....känns som hundra år sen..... En "Hemma hos" inspelning fär Dalarnas tidningar :=)



http://www.dt.se/nyheter/article492401.ece


Det är bara ett år sedan, men oj vad märkligt och längesedan det känns;))

Bästaste dagen till Er♥

Pics...

Hej rara Ni!

Nu har jag äntligen fixat lite bilder....fick låna en kamera så länge så här kommer lite bilder från veckan som gått *Ler*


Lite glada tjejer tittade förbi hemma hos mig.....Alltid lika kul :=)


Trerättersmiddagen hos min Malin, det var såå gott och trevligt! Tack finaste Du♥


Hi hi.....lite tjejfix;))) Känns det igen?



Juliga fönster *Ler* Riktigt roligt att fixa till det här!
Look Good
Do Good
Feel Good



Riktigt fina festkläder.....älskar bollarna och funderar för fullt på vad jag ska kunna göra med dom här hemma när vi inte behöver dom i butiken. Dom vita kan man gruppera i ett hörn i något rum, och belysa med spotlights, kan bli en kul effekt tror jag:)



Loove min nya mössa med lite bling, bling på....Syns inte så väl på bilden men på ena sidan är den prydd men lite stenar....Me like!

Ha nu en fortsatt underbar helg!
*Kramisar*

Facebook...

Här kommer ett roligt inlägg om FB som jag fick utav en av mina läsare....Ewa....Tack...riktigt roligt:)



Fenomenet facebook till vuxen dagiset



Status: Vad du gör/tråkiga logginlägg
Överlödig information Nej snälla...  Nej det är inte intressant att veta vad du hade för pålägg på din macka, att du funderar på att gå ut i helgen men inte bestämt dig, sportrelaterat (det kan den intresserade läsa om på aftonbladet) eller att du är bakis. (skyll dig själv?)  Skriv att du idkat älskog, gjort bort dig, fått unge, varit med om något fantastiskt, eller något annat du får en high five för.

Status: Visa stort missnöje över något, sedan skita i att svara
Ahhh.. varför varför VARFÖR skriva att man är förbannad på något, och sedan när någon kommenterar och frågar vad som hänt, skiter du i att svara? Varför skrev du då från första början att du är så hiiimla arg om du inte kan ge svar på tal och förklara dig. Så onödigt.

Status: Posta tråkiga klipp/spelresultat/länkar
Nej, jag är inte ett dugg intresserad av hur det går för dig i bögville, Texas Hold'lem eller muttwars, och jag vill heller inte bli inbjuden till något, det jag finner som intressant, söker jag upp själv.
Är heller inte intresserad av vilka som vann dagens match i diverse sporter, och jag orkar definitivt inte titta på ditt youtube klipp du postade som är mer än 2 minuter långt.

Status: Kedjemeddelanden
Nej nej nej, jag vill inte kopiera samma status som du har och se hur många vänner som svarar. Undrar jag något, frågar jag. Helt OK att du gör det, men uppmana inte MIG att göra det.
Dessutom saknar jag människor som inte finns i livet ändå, fast jag inte tänder ett ljus för xxx, och för att jag inte kopierar din status som säger att man ska göra det om man saknar någon.

Gilla
För din information: gilla knappen har en funktion som gärna vi facebook muppar vill ska användas. ANVÄND DEN. Spelar ingen roll vad man skriver eller gör på sin älskade facebooksida, så är det en del på vännerlistan som aldrig 'gillar' det. Tråkfisar. Fast det kanske beror på det jag skrev ovan, i punkt ett. Värsta kategorin är ändå -Jag tänker inte gilla något hos dig, för du gillar inget hos mig! (skriv något intressant då för fan så man kan gilla?) GILLA MER!!

Flest vänner på listan när den dör vinner
Ja, det är visst status att ha mkt facebook vänner. Its a fact. Googla! Om man har kontakt eller inte med sina 'vänner' verkar spela mindre roll, bara andra ser att det är många som ligger under kategorin vänner. Detta verkar helst ligga till lags för människor under 30 bast. Man ska även gärna ha kändisar under vänner kategorin. Och vänners vänner, spela roll om man känner dom.
Och givetvis de man träffat en gång när man var full. Och annat löst folk. Och ja just, absolut flört/ragg/kk/ex/motsatta-könet-som-man-ej-haft-kontakt-med-på-flera-år inger en viss känsla av att man har ett stort kontaktnät och det är viktigt att visa som ni vet. Som en liten parantes vad beträffande facebook vänner, erkänn, ibland accepterar du en vänförfrågan bara för att slippa konflikten till varför du inte accepterade, om du träffar på denna, ungefär en gång om året och blir ifrågasatt. Är man många i sin släkt, fast man knappt har kontakt, är det också viktigt att visa att man är vän/släkt med alla dom.
Sedan visar man gärna via facebook, (så alla ser naturligtvis) hur mkt man bryr sig om dom! Men träffas man på irl, hejar man knappt och har helt plötsligt inget att säga varandra?

Lägga till som vän
Jag är inte ett dugg intresserad av att någon lägger till mig som vän som jag kände för 6 år sen. Och definitivt inte som inte skriver något kort meddelande om varför du la till mig som vän.  Jag känner inte dig NU, allra minst om vi inte haft någon kontakt på hela den tiden, och jag aldrig ens nämnt dig för min partner, mina vänner osv. Då behöver du inte vara på min vänner lista heller.  Finns antagligen en anledning till att vi ej har kontakt idag. Låt det gamla vara, se framåt. Rota inte för mkt i det förgångna. Lik lyckas oftast flyta upp till ytan och ge en bitter eftersmak. Men om du ändå måste - gör det med omsorg och välj dina ord.

Mail
Största boven till att gå bakom ryggen på sin partner och sina vänner på älskade facebook. Mail funktionen bör användas till vettiga saker, feeds, hjälp, informationssyfte, överrenskommelser och annat nyttigt,  inte trams och onödiga meningsväxlingar. Facebook mailen - Där kontakten och syns-det-inte-har-jag-inte-gjort-något uppstår!

Profilbild
Jag blir snurrig vem du är som ligger på min vännerlista om du byter profilbild för ofta. Bestäm dig! Be någon som kan fota ta en bra bild då, som håller sig ett tag, istället för dina jävla digitalkamera-där-armen-syns-bilder. Skippa gärna oxo bilder på hur du faktiskt inte ser ut, bilder på djur, kändisar och annat mög. Vill jag se hur din katt ser ut, kan jag gå in i ditt galleri. Vill jag se en bild på dart vader, googlar jag.

Bilder
Ahh, jag verkligen hatar att gå in på någons galleri och finna 20 kategorier, med 30 bilder i varje mapp,  där dessutom flertalet bilder är suddiga, och på i princip samma motiv. Och ja just..
sedan oräknerligt många taggade bilder längst upp, där du är full på fester, sover med öppen mun och dreggel där någon råkade ha en kamera, gör fula miner, och annat som du gärna inte visar din mamma.
Fuck that. Varför inte visa din bästa sida? Strukturera? Skippa suddiga bilder vem är intresserad av att se det? Samma gäller för bilder som är åt fel håll. VÄND DEM RÄTT. Jag vill inte vri skallen ur led för att se din bild.

Taggad
Föregående punkt om bilder, leder mig naturligtvis in på denna rubrik, taggad. Mindre roligt att bli taggad på bilder man absolut inte vill ens ska existera. Eller visste existerande?
Man kanske inte visste om att man hade 2 hakor, och vips gjorde facebook det påtagligt, inte bara för mig, utan för mina vänner, och även dennes vänners vänner. Hurrah! Just love it. Nu finns det ingen återvändo för verkligheten.

Presenter
Jayy! En vän har skickat dig en facebook present! Vad ska du göra med den då? Tackar ? Så bortkastat.

Puffa/poke
Fullständigt meningslös funktion.. PET?

Grupper
Det finns grupper för ALLT. Tror gruppskaparna att de ska rädda värden bara för deras grupp heter 'Stoppa våldtäkter'? Jag är definitivt för att alla idioter som våldtar ska kastreras, omskäras och ruttna i sitt eget piss, men kom igen... vad gör det för skillnad att en sådan facebook grupp startas och får många medlemmar?
Länge leve "kan den här papperspåsen få mer än xxx-grupperna" och "tystnaden som uppstår när xxx-grupperna"! Sedan finns det grupper endast för att vara ful med roliga namn. Exempel; -Sover du? ....Inte nu längre, för att du väckte mig din jävel!, I hate saying hi to people and they don't see you and you feel retarded och I hate it when you're with MC Hammer and he doesn't let you touch anything.

Snokers
Ja alla är vi facebook snokare eller hur?
Men vi gillar inte att prata om att vi gör det eller skriva till denna att vi faktiskt varit inne på sidan och just.. snokat. Däremot blir vi gärna sur om det vi snokat på inte faller oss i smaken,
men vi kan absolut inte kommentera vår åsikt i inlägget! Som jag nämnde under rubriken 'mail';  syns-det-inte-har-jag-inte-gjort-något! I det här fallet, vet ingen att du snokat = good shit,
då kan du fortsätta hålla koll utan att man tror du gör det, och ingen ser att du ens varit inne på sidan, och vips försvinner du ut därifrån du kom, och ingen har märkt att du ens fanns.

Har NI facebook????

Fabulous Fridag!!!!

God Morgon på Er!

Fredag!!!!!!
Åhh....vad skönt!!!! I dag har vi Fabulous Friday på jobbet, vilket innebär att vi ska vara lite extra fina och bara fokusera på försäljning....Me like! Så vi hoppas på en massa shoppingsugna kunder;)))



I dag ska jag försöka ladda över lite egentagna bilder....kommer i nästa inlägg:=)

Ha en Underbar Fredag!!!

*Kramar* i massor!

God Torsdag:)

God Lunch på Er!




Det ligger mycket i lilla Puhs kloka ord :)
Man måste skapa sin egen lycka och våga ta för sig av livet. Att våga ta klivet ut i det okända kan vara nog så skrämmande men samtidigt spännande och utmanande.
Så....våga lev och ta alla chanser Du kan för att upptäcka livets slingrande och underbara väg.

Ha nu en fin Torsdag så hörs vi till kvällen.

*LunchKram* till finaste Ni♥

Juldukning....

Hej finaste.

Dagen varit bra? Här hemma är det ett gäng killar som sitter runt bordet och är riktigt flitiga. Rasmus och hans kompis gör en hemkunskapsläxa, dom ska lägga upp en budget. Väldigt nyttigt! Dom har varit otroligt ambitiösa och skriver för ett MVG, kul när dom kan sitta och disskutera. Bra med höga mål och ambitioner! Såå roligt att lyssna på deras funderingar om hur det kommer att se ut när dom flyttar, rent ekonomiskt;)))

Har kikar runt lite för att få inspiration till min kommande företagsduknig. Det är Alltid lika roligt men ibland kan man behöva lite tips och ideér....Jag är lite inne på att köra ganska clean, vitt och glas är väldigt fint.
Vad gillar Ni bäst?

   

   

   




Jag lär ta mig en riktig funderare under helgen. Riktigt roligt att få fria händer:=)






Förra året så blev det traditionellt med röd/vit rutigt, grankvistar, röda äpplen, kanelstänger m,m. Så i år lär det bli något helt annat:) 

Nu är det lite middagsdax sen Bästa Grey´s!!! Mmm.....Me like!

Bästaste kvällen till Er!


God Lunch!

Whhhiiii!!!! Vilken dag!

Allt har gått hur bra som helst och klockan tio slog vi upp portarna till Lindex julbutik :) Sååå fint! Här spelas julmusik på hög volym och man märker att folk, framförallt mor och far föräldrar, börjar på att julhandla.
Gissa en tjej som kommer att vara trött på jul och julmusik innan det ens har dragit igång på allvar;))))



Vilken härlig bild!!! Titta bara på det lilla trollet till vänster *Ler*
Pyjamas brukar vara klassiskt att köpa till dom små:)



Festfin mamma och dotter....och givetvis ett fint nattlinne för mamman att krypa till kojs med;))

Lunchen är slut, dax att göra ett ryck till så att allt är tipp topp när barnbidrags pengarna kommer på Fredag och alla är shoppingsugna:)

Hörs senare! *Kramis*

Onsdag.

God tidig morgon.

*Gäääääsp*....vad svårt det var att vakna till! Här krävs det en hel del kaffe;)))
Givetvis kommer här dagens citat...



Ha en underbar dag fina ni så hörs vi till kvällen.
Kom i håg......Le.

*MorgonKram*


God Tisdag.

God kväll finaste Ni!

Vilken dag! Vi har fullt upp på jobbet att förbereda julen....den ska stå helt klar i morgon 10.00! Dagen har jag spenderat i skyltfönstret med att slagits med granar och bollar. Det gäller verkligen att vara kreativ när materialet vi får skickat till oss inte fungerar som det är tänkt;))) Det känns nu att jag jobbat med händerna ovanför huvudet större delen av dagen....Massage!!....Ja, Tack! 



Börjar redan sju i morgon så jag bara Måste komma i säng i tid...inte så lätt:)
Jag kom hem vid halv sex i dag, bara att rusa ner i tvättstugan så ingen hann ta min tid. Det roliga veckonöjet...Hmmm...men skönt när det är klart. Rasmus är på träning i Borlänge så hann blir sen. Helt galet att spela fotboll ute nu!
Har förberett middagen så nu blir det att förhöra min Linus i geografi inför provet på Torsdag. Åhhh....vad man skulle vilja klona på sig ibland!!! Eller åtminstone ha fler händer;)

Måste passa på att gratulera min trogna läsare och hustomte här på bloggen....GRATTIS på Din dag Berth!


Bästaste kvällen till Er!
*Kramis*

Vänner

God Morgon på Er!

Dagens citat....



Ha en strålande Tisdag så hörs vi till kvällen.

Barnvecka!

Hej finaste.

Hoppas Eran dag varit bra!
Jag hade otroligt svårt att sova i går och tittade på klockan senast vid 04.00...sen måste jag somnat till. Gissa en som var trött när klockan ringde 06.00....Jisses! Men efter att X antal koppar kaffe och en kall dusch så tog jag mig till jobbet. Bra musik i öronen och en snabb promenad gjorde susen:)



Dagen har ändå gått bra och vi har fått otroligt mycket gjort. När jag gick hem vid femtiden så VRÄKTE snön ner. Jag var verklighen helt igensnöad när jag väl var hemma...Grrr....inge kul! Men vem kan muttra över lite snö när världens Bästa killar är här!! Åhh...vad Härligt! Ordningen återställd och jag ser fram emot en skön vardagsvecka med mina prinsar *Ler*

Dax att fixa middag och få lite koll på veckan;))

Ha det Bäst! Stor *Kram* till Er♥

Dagens citat

God Måndag på Er!

Kikar in och önskar Er en fantastisk dag!....och givetvis dagens citat....



Hörs till kvällen.
Kärlek//U:)

Söndag

Hej mina bästa bloggvänner!

Hoppas Ni haft en bra helg! Redan Söndag, och som valnligt har helgen rusat iväg. Jag hade en riktigt trevlig Fredagkväll med tjejerna. Maten var underbar och sällskapet trevligt. TACK bästaste Malin♥

I går var det innebandymatch för Linus och dom vann med 12-3, riktigt roligt för dom! Kvällen spenderades i soffan med Malin. Massa god mat, godis och chips....Vi hade en riktigt filmkväll och bara myste.

Nu är det matchdax för äldsta sonen. Vi hoppas på vinst för vårat härliga handbollslag. 

Jag tog lite kort i Fredags, har för tillfället lånat en kamera. Ska fixa över korten så kommer det i ett senare inlägg. *Ler*



Ha en underbar Söndag så hörs vi senare. *Kraaam* 

Helg!

Hej på Er!

Underbara, underbara Fredag.....Välkommen! Du har varit såå efterlängtad!



Oj, vad dagen har rusat fram! Riktigt mycket att göra på jobbet och jag kan säga att "På knappen" har fungerat hela dagen;))) Härligt med all energi som flödar! Situationen på jobbet börjar på att lösa sig och allt är så mycket lättare. I dag var jag tillbaka i gamla takter och att känna glädjen över jobbet igen är otroligt härligt!!

I kväll är vi ett gäng glada tjejer som ska på trerätters middag hos min Malin. Det ska bli riktigt mysigt att bara få sitta ner i lugn och ro....äta gott och prata en massa "tjejsaker"...*Ler*

Jag ska till och riva runt i min garderob och se vad som känns rätt, kvällen till ära;))



Ha en underbar Fredagkväll mina fina bloggvänner och en Stor Varm Kram till Er! 

Stolt

God Kväll på Er!

Nu är jag precis hemkommen efter utvecklingssamtal med sonen....Jisses, vad kallt det börjar på att bli...*burr* Det får bli en varm dusch och krypa upp i soffan med en stor kopp the under pläden...Mmmm...vardagsmys:)

Gissa om jag är en stolt mamma just nu!!! Jag vet att det går bra för min Rasmus men det är alltid skönt att få det bekräftat. Jag måste få berömma honom över att han hinner med allt....träningar, matcher, Matilda, kompisar och framförallt skolan. Allt ser väldigt bra ut och nu är det bara att kämpa på sista terminen så blir slutbetygen hur bra som helst *Ler*
Man blir förrundrad över hur mycket kraft, energi och vilja som bor i en 15-årings kropp. Helt otroligt!



Dom bästa orden jag och Rasmus pappa fick höra i kväll var ändå..."Om alla elever var som Rasmus så skulle det inte finnas några problem, han är en toppenkille"....Ahhh....Gissa hur det kändes i mammahjärtat! ♥





Jag kan inte med ord beskriva hur otroligt glad och tacksam jag är att just Jag får vara mamma till mina underbara killar...Villkorslös kärlek som alltid finns där, tänk vad lyckligt lottad jag är!

Ha nu en fin kväll!
Massa Kramar till Er!

Fredagens citat....





Världens Bästa Fredag till er!
Kärlek/U

Torsdag.

Hej sötisar.

Kikar in en snabbis innan jag ska i väg på utveckilingssamtal med Rasmus....lär hinna slänga i mig nåt att äta också.
Jag och äldsta sonen har varit på skoshopping i dag, han blev supernöjd *Ler*

Hörs senare!
*Kramis*

Dagens citat.

God Morgon på Er!

Vaknade med ett leende på läpparna efter en god natts sömn och en härlig dröm.....
Dagen börjar bra minsann;)))



Bästaste Torsdagen till Er!

Till Jessica

Hej Jessica.

Jag tog absolut inte illa upp av Din kommentar från förra inlägget! Jag är verkligen ledsen att jag inte hunnit svarat, men tiden har inte riktigt räckt till. Jag vill verkligen ha en bra kontakt med mina bloggläsare och önskar att tiden fanns att svara på alla kommentarer..... Jag ska försöka bättra mig *Ler*



Jag och en av mina närmaste vänner, Malin, skojar alltid om att vi är särbos. Vi bor i princip grannar och är två av dom få singlarna i tjejgänget. Vi gör en massa saker ihop i vardagen och det känns såå skönt att ha en sådan vän när man tycker att Alla:P andra lever i ett förhållande. Så Ja, jag har en särbo:=)

Ha det gott Jessica. Jättekul att Du följer min blogg:)
Stor Kram till Dig!

På eller Av....

God Kväll finaste Ni!

Hoppas Ni haft en bra dag! Jisses, vad snö det har kommit! Snacka om vinter....

Det här är första dagen på länge jag känt att min energi börjar att återgå till det normala. Härligt!!!! Det gör susen med massa sömn och ett lugnare tempo! Men det är såå svårt! Jag har verkligen en av och på knapp....Väldigt svårt att leva i ett mellanläge, även om jag skulle behöva lära mig det.
När jag gör något så är det full speed och till 110% annars kan det lika gärna vara. Av knappen har på alldeles för länge nu, mot min vilja, så att känna att energin återvänder är helt underbart! *Ler*



Jag hade tom en massa ork kvar när jag kom från jobbet i dag och började på att byta gardiner. Jag älskar att pyssla hemma, så nu känns det som en massa projekt står på tur;))

Min kamera är fortfarande på villovägar :(((((( så ni får hålla tillgodo med lite äldre kort:) Ska fixa en kamera nästa vecka så Ni får lite uppdaterade bilder från min lilla vardag.

Ha nu en fin kväll och ta hand om Er! *Kramar* i massor!♥

Mitt i veckan....

SAKNAR.......



Värme och sommar!!!!!!!! Lata dagar med sol och ljumna sommarkvällar....Mmmmm....
Vi får minnas.....och längta till nästa år.

Men, nu är vintern här, och varje dag är ett steg närmare.......
Ha nu en fin dag i snövädret!

*Kramis*


Särbo....

Hej finaste!

Oj, vilken vinterdag det blev. Massa snö! Ni som följt mig här vet att jag Inte är en vintertjej.....Men det gäller att göra det Bästa av det *Ler*
Min särbo Malin kom förbi mig när jag slutade så var vi och handlade tillsammans, ni vet sådär mys som sambos/särbos gör.....Tur att jag har min Bästaste Malin!
 


Det blir skink och ost paj till middag. Härligt att få laga mat när man är två! Alla ljusen är tända och jag måste väl erkänna att det är riktigt mysigt nu när det faller vita flingor utanför. Att få kura i hop sig inne i värmen en sådan här dag är inte helt fel.
Sen blir det varm glögg och pepparkakor efter maten...Mmmm.... Vardagslyx på hög nivå:) 

Ha en riktigt mysig kväll söta Ni!

*Kramis*

Ha ha....

Jisses vad jag skrattade i går.......



Såå roligt! Vad tycker Ni?

Ha en strålande dag sötingar. *Kramis*

Dagens citat

God Morgon på Er!

Efter en god natts sömn så sitter jag här med min kaffekopp och tänker glada och positiva tankar:=)



Stämmer ganska bra va? *Ler*

Bästaste dagen till Er!

Egentid

Hej finaste Ni!

Hoppas allt är bra med Er och att Eran helg varit bra. Kanske sänt en extra tanke till era nära och kära som inte finns hos Er längre....Det har jag....



Min helg har varit full av tankar och funderingar men även en massa kvalitetstid med mina Bästa killar och fina vänner. En riktigt bra blandning av allt. Nu är det pappavecka men i dag när jag kom från jobbet så var det faktiskt skönt att få vara själv....nästa så att man inte får säga så.....men just nu känns det så. Jag har tänt en massa ljus och en räkgryta står och puttrar på spisen. Egentid är såå viktigt när man inte är riktigt i balans, iaf för mig. Då är det bara att prioritera bort alla måsten och skapa sig tid....

Det är fortfarande turbulent på jobbet och energikrävande. Just nu är det riktigt tungt, men jag håller tummarna att allt ska ordna sig och bli lättare, hur det än är så Älskar jag mitt jobb....men inte som läget är just nu. Det är mycket som inte jag kan påverka utan bara försöka att göra det Bästa av situationen. Gäller att ta fram alla glada och positiva tankar i ett sånt här läge :=) Kan bara bli bättre härifrån!

Jag kan säga att jag har SAKNAT Er!!!!!! Än en gång.....TACK för era fina och uppmuntrande ord!♥

Kärlek//Ulrika


God Morgon

Kikar in här en sväng till Er....




Lovar Er en längre uppdatering till kvällen!
TACK för Era fina kommentarer till mitt förra inlägg! Ni är guld värda.♥

Dax att väcka killarna mina och ta sig an en ny dag och vecka.

Stor morgon *Kram* till Er!♥

God Torsdag.

Hej mina fina bloggvänner!

Här kommer ett kort inlägg från en TRÖTT Ulrika....Kom precis hem från jobbet.
Kan egentligen inte säga så mycket om dagen mer än att jag behöver sömn....i Massor!!!
 
Det händer lite saker på jobbet som jag inte kan berätta närmare om, mer än att det tar ALL min energi. Just nu känner jag mig som en zombie och är glad att mina killar är hos sin pappa dom sista två dagarna på höstlovet. Hemskt att säga men så är det, jag är Inte världens Bästa mamma just nu. Tur att dom har den Bästa pappa dom kan ha, som är ledig med dom i två dagar nu.



Jag ska verkligen samla ny energi och kraft under helgen och reda ut vad det är jag behöver fokusera på. Vissa saker går ju inte att påverka och då är det totalt onödigt att lägga sin energi på det. När man har kommit till det här läget så är det bästa man kan göra att stanna upp....och tänka på dom bra sakerna...Där ska energin och fokuset ligga! Så är det bara.

Tar en tidig kväll och säger Nattis till Er nu!
Massa *Kramar* till Er!

??....

Förstår inte varför mitt morgoninlägg har lagt sig Under mitt inlägg från i går?????
Teknikens under....;))))

GALEN!



Vilken skitdag!!!!!!!!!! Det är inte ofta jag känner så men i dag....*Grrrrr*
Dagen började med en timmes försovning.....När jag väl steg in på jobbet så har taket läckt som ett såll över natten och det är typ en sjö på barnavdelningen....Andas!

Jag börjar med att leta efter min kamera, som jag glömde på jobbet i går. Det sista jag minns är att jag tar kort i butiken och lägger sen ifrån mig den på golvet för att börja med något annat, sen är den borta.
Antagligen så är det någon oärlig människa som sett den och tänkt att..."den här tar jag med mig". Åhhhhhhh, vad trött jag blir på mig själv!!!!! Andas!
Inte nog med att kameran är borta men jag hade ca 500 kort i den, som inte är till allmän beskådning! Såå...det får bli en blogg utan personliga foton ett tag framöver....:((((((((( 


Det har varit så galet mycket på jobbet i dag att i perioder kändes det som att hjärtat skulle stanna....Andas! Det är som att jag inte räcker till hur jag än beter mig, väldigt frusterande!
Kan dygnet få fler timmar Tack!!
Igen bil och regnet ÖSER ner....men Måste handla. Blir en härlig uppfriskande promenad då :S

Ja, ja....bara att släppa den här dagen, ta ett djupt andetag, och fokusera på att i morgon är en ny dag med nya möjligheter :=)

Ha en fin kväll och *Kram* på Er!

Nyheter....

Morgoninspiration!








Jag har bestämt mig att den här dagen blir bra!! Så det så....;))) "Happy thoughts"

Allt gott till Er! ♥

Dagens tanke....



Bästaste dagen till Er!

Tisdag

Hej på Er!

Möttes av ett helt gäng tonåringar när jag kom hem i dag....Mina killar och Claudias pojkar. Härligt! Dom ska vara här i kväll för Claudia och Micke firar 1-årig bröllopsdag!



MASSA Kärlek till finaste NI♥

Dom ska i väg på lite middag och mys så jag och alla killarna ska äta lite god mat och se på en film. Hela grabbligan har precis gått ner till hemmakväll så vi får se vad dom kommer hem med;)))

Jag tog en massa kort på jobbet i dag men lite smått förvirrad som jag är så blev kameran kvar på jobbet....så bilder kommer i morgon ist. Vi har haft en riktigt rolig dag och skrattat gott. Erika måste fundera vad vi är för gäng ibland....Men hon börjar lära sig shargongen och inser att man måste vara lite smått galen för att fixa jobbet som dekoratör ibland;)) Hi hi...Allra helst när man nästan måste vara kärntekniker för att få det att fungera... Iof lite av charmen med jobbet;))




Hörde mig för med Rasmus Matilda i dag, och hon har tyvärr tagit bort sin blogg....hon tyckte att det tog för mycket tid:( Synd, för hennes blogg var väldigt rolig och intressant att läsa....

Ha nu en underbar kväll så hörs vi i morgon.
Luv//Ulrika:)

Levande begravd....

God Morgon sötisar!

Hoppas allt är bra såhär en Tisdagmorgon :=) Jag har precis landat på jobbet och laddar inför att göra nya skyltfönster i dag. Min praktikant Erika ska få göra en hel del själv i dag tänkte jag, givetvis med stöd från mig. Jag tror att man lär sig Bäst om man får jobba rent praktiskt. Vi ska visa den första festen som har anlänt så det blir kul *Ler*

Jag och Malin såg Becks nya "Levande begravd" i helgen....



Den var Riktigt bra men jisses vad rädda vi blev....Slutade med att vi nästan satt i varandras knä och skrek;))) Hi hi....tur att jag iaf inte såg den själv....Jag kan varmt rekommendera att Ni ser den!

Nu lär jag sätta lite fart här.
Ha en strålande dag fina Ni! *Kramis*

God Måndag

Hej kära bloggvänner!

Hoppas att Ni haft en bra helg. Kom ni i håg att ställa om klockan?? Det gjorde faktiskt jag, vilken skillnad det blir på kvällarna. Så mörkt redan vid fem tiden...Hmmm...än en gång, inte min favorit årstid. Det gäller att göra det Bästa av det. Fördelen är alla mysiga kvällar med en massa tända ljus. Känns helt legalt att krypa upp i soffan med en gosig filt om sig *Ler* Inte direkt vad man gör en ljummen sommarkväll...

Flera av Er har funderat vad det är för märke på mina stövlar jag köpte.....



Märket heter Caprice och ni det hittar HÄR. Dom har en del godbitar....men även en del mindre bra;)).... Är iaf såå nöjd och dom är supersköna att gå i.

Hittade dom här sköningarna från Iron First....



Riktigt coola!


Den här skon från Miss Sixty är ju inte heller fel..... Me like!

Killarna har höstlov och ni kan ju gissa om jag var liite avis i morse;)))) Jag har bara Linus här nu, för Rasmus är på läger med dalalaget i handboll....men i morgon kväll är båda grabbarna här....Härligt!

Ha nu en fin Måndagkväll!
Massa Varma Kramar till Er!♥




RSS 2.0