Bilder

Hoppas ni haft en alldeles underbar jul fina ni!
Jag måste få säga att jag haft den Bästa julen på länge, så Underbart att få rå om alla våra fina barn! Förra året hade vi inga barn på julen, men i år... Mmmm... Helt fantastiskt!!
Vi har äntligen blivit med kamin så nu bara njuter vi av värme och mys:)
Här kommer lite bilder från helgen. Bloggar mer sen. Jag och hjärtat ska på en liten minisemester, berättar mer nästa gång vi hörs;)
God fortsättning och en Massa Kramar till Er <3

(bloggar från mobilen och jag får inte riktigt till bilder/text...Grr.... Nån som vet hur man får till texten vid varje bild ist??)

 

 

 

 

 


God-Jul!!!

Vill bara kika in och önska Er alla en alldeles underbar jul!
Massa JulKramar till finaste Ni <3


Klart!

Hej fina ni!
Får jag säga att vi är KLARA! Vi har tre slappardagar framför oss med bara lite fix och don. Bara roliga saker:)
Är det nåt jag älskar med julen så är det att göra fina paket:) Dom är nu klara och bara väntar på att få ges bort. Lycka är att få se barnens lycka och tacksamhet över dom julklappar dom får, kan knappt vänta * ler*
Nu ska jag och hjärtat ut på en sparktur i det vackra vinterlandskapet.
Stressa inte ihjäl Er utan försök att njuta av ledighet och stunden med nära och kära <3
Kraaam på Er!


Saknar.....

SOMMAREN, som aldrig kom.... Jag älskar sol, värme och lata dagar. Vi hade inte mycket av det i somras. Håller tummarna att det blir bättre nästa år! Längtar redan....


Snart jul!

Jisses vad dagarna går fort! Barnen är hos sin pappa/mamna och det är dax att förbereda det sista inför julen. Jag har semester i tre veckor nu och det känns Heelt Underbart!!!
Jag och mitt Hjärta åker sen bort över nyår för en Massa mys. Blir en stuga med öppen spis och bastu i fjällen. Såå underbart!
Hoppas ni alla har det bra, se till att inte stressa för mycket;) Det blir jul iaf och någonstans så handlar det väl ändå om att spendera tid med nära och kära och inte pengar man lägger på julklappar eller att man gjort hemmagjorda köttbullar;)
Stor Kram på Er alla <3


Massa kockar

I dag har jag lyxen att ha tre mästerkockar i köket:) Tror jag lutar mig tillbaka och tar ett glas rött... Mmmm...
Bästaste kvällen till Er! <3


Bakar för fullt!

Hej på Er!
Här bakas det för fullt:) eftersom jag är den Värsta Grinchen och Hatar att baka så kan jag säga att jag är riktigt stolt över mig själv:)
Det har blivit:
Saffransknäck, Saffransskorpor, Rocky Road, Snickerskaka, mintmaränger och kola.
Säg till om ni vill ha nåt recept:)
Barnen smaskade och åt... Dom gillade Allt! Bra betyg till mamman alltså:) Mina killar brukar retas lite med mig.... att jag aldrig bakar... Hi hi... Där fick dom!!
Kram på finaste Ni <3


Hemmamys

Det jag älskar med den här årstiden är alla hemmamyskvällar! Det är på nåt sätt mer okej att krypa ner under filten, tända ljus och se en bra film:) Martin brukar säga att jag är en riktig hemmatjej.. Hi hi... och det Är jag. Hemma är min trygga borg. Min fristad med alla mina kära runt omkring mig <3 Underbart!


Recept

Jag brukar ju dela av mig av recept, här kommer min favorit!:-)
Ha en Underbar Måndag... Kraam!


Tips!

Det här kan vara ett av mina Bästa köp!
Ni vet hur det kan vara.... Man står i duschen och ska raka benen. Kladdar med raklödder, i värsta fall så är det slut. Kladdar vidare med tvål eller balsam... Hmm...
Den här är Underbar!!! Det är som en gel som absorberas mot huden när man rakar. Den sitter fast runt själva rakbladet. Inge mera kladd! Det gillas:) jag rekommenderar denna produkt stark!
TisdagsKram till Er <3





RSS 2.0