Recept
God förmiddag på Er!
Det är ju Fredag!!! Underbart! Här hemma är det en riktigt kall och mulen höstdag, kan liksom inte fatta att vi snart är inne i November.....Det är nog för att vi aldrig fick någon sommar i år. Jag och Hjärtat mitt fick i alla fall en veckas sol i augusti då vi var i Turkiet, men mer om det sen;)
Jag tänkte slänga in ett recept här emellan uppdateringarna:) Den här gratängen gör vi ofta. Riktigt god och passar till det mesta:)
Broccoligratäng med ädelost:
Koka ca 500g broccoli.
Blanda 2 ägg, 2 dl grädde och 2 dl crème fraish och 1 dl riven ost. Salta och peppra. Häll broccolin i en form och slå över röran. Smula över ca 200 g ädelost eller gorgonzola. 225 grader i ca 20 min.
Marinad till kyckling:
1 vitlök, olja, sambal olek, soya och kryddor. Pensla på honung efter halva tiden i ugnen.
Blanda 2 ägg, 2 dl grädde och 2 dl crème fraish och 1 dl riven ost. Salta och peppra. Häll broccolin i en form och slå över röran. Smula över ca 200 g ädelost eller gorgonzola. 225 grader i ca 20 min.
Marinad till kyckling:
1 vitlök, olja, sambal olek, soya och kryddor. Pensla på honung efter halva tiden i ugnen.
Hoppas det smakar!
Nu ska jag sätta lite fart här hemma. Jag och mamma ska nämligen ut på lite äventyr i morgon. Berättar mer om det till kvällen:)
Ha nu en strålande Fredag!
Massa Kramar till Er! ♥
Kommentarer
Camilla
Hej Ulrika!
Härligt med ett nytt inlägg från dig.
Receptet såg verkligen jättegott ut även fast jag inte är så jätteförtjust i broccoli.
Får önska dig en fortsatt trevlig fredag och trevlig helg.
Kram <3
Svar:
Ulrika
catta
va roligt att du lägger ut recept ,skall testa det idag ,,väntar på din uppdatering om allt som hänt ,,ha en trevlig helg
Svar:
Ulrika
Ann-Catrin
Hej Ulrika!
Har nu gjort denna gratäng..den blev en riktig superhit här hemma. mina 18 åringar kunde inta fatta att jag gjort så god paj..och att bara komma på så god..Pss talade inte om att jag fått receptet här..
Kram
Svar:
Ulrika
Trackback